Heming hunting
dnes je nedeľa,  24. november 2024,  meniny má Emília,  spln: 15. november 2024,  dnes východ slnka: 07:12,  dnes západ slnka: 15:54
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

POĽOVNÍCKA LATINA - diskusia

autor: off stopar
pridané: 10.8.2010 15:09

Od nepameti sa v poľovníctve používala tzv. POĽOVNĺCKA LATINA. Je obsiahnutá i v súbore otázok pre skúšky z poľovníctva, kde sa komisia od adjunkta dozvedá, čože to je, ako a kde sa používa a často chce uviesť i príklad. Tak to teda skúsme i pod fotografickou zložkou. Napíšte svoju predstavu a zasaďte sa o fundovaný doplnok portálu. Čo Vy na to? ZDAR-STOPAR

počet zobrazení: 24 004
počet hlasov: 3
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
zobrazené 41-80 z 137 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Edu, 24.3.2011 o 20:13

hawk3 parádny americký orol bielohlavý v profilovke .Symbol ameriky chválim !!! odkaz odkaz odkaz Hneď to má iný šmrnc!Nie ako tá ježibaba :-D Beriem to ako tvoju prejavenú úctu k viac ako 2 milionom Slovákov žijúcich v USA . ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off anonym, 24.3.2011 o 20:03

Tak toto je tá POLOVNÍCKA LATINA ? :-) ◄ reagovať

off Edu, 24.3.2011 o 19:55

stopar nevidím absolútne žiaden rozdiel medzi komunizmom a fašizmom ani medzi pochodujúcimi oboch týchto zločineckých organizácií . V 95% tam pochodujú ľudia ktorí ani jeden režim nezažili alebo zažili len pre stareckú demenciu za nevedia spomenúť aké to bolo :-D Je ich nejako poriedko aj tých vyznávačov Nemeckej robotníckej strany, premenovanej neskôr na Národnú robotnícku stranu Nemecka :-D Aj vyznávačov židovskej komunistickej strany . Je humorné čítať o nejakej rope ktorú zlý američania chcú kradnúť po celom svete :-D Škoda ,že nepoznám ani jednu krajinu ktorej tú ropu šlohli . stopar keď v telke počuješ spojecni nie sú to spojené štáty americké :-DD Zlý ľudia nedoprajú kadáfimu zopár stoviek miliard dolarov tak povstal . Možno podľa teba treba zrušiť OSN lebo osn sú križiaci a teroristické organizácie si nemôžu pre zlých križiakov konať svoju náboženskú povinnosť a všetkých nevercov v proroka mohameda vyvraždiť ako to často hlásajú . Ale mám rád humoristov a Ty medzi humoristov určite patríš :-D ◄ reagovať

off stopar, 24.3.2011 o 19:54

tomulino, Ty si videl tú pušku ? ◄ reagovať

off tome83, 24.3.2011 o 19:48

Štúr možno vedel čo robí ale nenapadlo ho zaistiť pušku pred skokom cez potok... ◄ reagovať

off stopar, 24.3.2011 o 19:41

kubik856, v Tvojom veku som veru písal aj básničky (priateľkám). Dnes je iná doba. "Keď zbrane rinčia, múzy mlčia". Podívaj sa na Brusel, dnešných dní, čo sa tam deje. Len huby nespokojní ľudia otvorili a vodné delá ich umlčali. Tak potom ma napadá skorej J. Botto: Morho! Ale Štúr bol poľovník a aj jeho tu treba spomenúť. Bola to silná autorita Slovákov a vedel dobre, čo robí. ◄ reagovať

off kubik856, 24.3.2011 o 19:14

stopar :D ked čítam tvoje príspevky ... to je jak Ludovít Štúr :D ty by si mal byť nejaký básnik (nič v zlom ) :D :D :D :D :D ◄ reagovať

off stopar, 24.3.2011 o 13:50

Edu, i keby som Ťa tam nevidel v tej červenej mikine (asi čínsky Adidas) zapadol by si tam, (ale bez flinty, bolo by to nevhodné). Ale i parohár v jehličí niesol, miesto nádherných zhodov, žrď zástavy, tak potom to beriem. Do tretice delegácia z ČR a to už je základ kolektívu. Chýbali tam ale známe tváre východu (možno sa u stánkov na hlavnej ulici zdržali), a to v šote chýba. Ďalšie následné odkazy atmosféru doplňujú a dík, že si mi materiál poslal. Od nás také niečo už nepošlem, lebo tu na 1.Mája pochodoval sprievod DS v čiernych košeliach v doprovode kordónu. Stánky zatvorené a heslá ani nepopisujem. Toho roku pochod snáď budú opakovať. Príď sa podívať, možno Ti bude po vôli, ale nepopleť si farbu košele (ani zelená nie je teraz vhodná - možno žltá), sú tu na to hákliví. Ak mi prinesieš knihu od Lenona, ako štát s Klausom rozkrojili, čoby lovecký salám, budem Ťa čakať. Inak je to tu tiež nebezpečné pre seniorov. VH sa opäť pošmykol, pri nástupe k prejavu a tak bol viac úspešný, ako čakal "hurónsky smiech sa spustil a kokoko v opakovaných záberoch už vystrihli" -sledoval som iba na TV NOVA. Možno to i na Slovensku pustili. Neviem, aké dôsledky to bude mať," i roztrhnuté trieslo " je možné. A tak už vrt v Libyi nebude mať kto ochrániť, lebo padák mu lekárské konzilium nepovolí. Chudák Dáša. Edu Ti si taký utešiteľ nežného pohlavia, pošli jej nejakú poroznosť zo svojej tvorby. Ja to učiním AV, ktorý už asi neustojí tlak a z "ministerstva války odkulhá" skorej, než sa zorganizuje ďalšia krížová výprava na bezbožných. Situácia sa mení každú chvílu a "klid nie a nie" dosiahnuť! I preto sa idem po pivoňovi mrknúť, či náhodou ešte neleží v poslednom záveji, kde snežienky naplno rašia. ◄ reagovať

off Edu, 24.3.2011 o 10:55

stopar v EÚ si príde v tej zábave každý na svoje . Aj u nás sa vedia dôchodci v hrstke trocha zabaviť . Možno to je tvoja krvná skupina :-D za mesiac sa treba pripojiť . Žial na takúto estradu treba cestovať až do Košíc :-D odkaz Doporučujem pre 60 a viacročných . Pozor však na srdcovocievnu sústavu v tele . ◄ reagovať

off premvadasz, 24.3.2011 o 8:04

dusanlegin tak a teraz som zistil ze preco sa zena tak tesi ked idem von na pivone a ked sa vratim vdzy sa cudujem preco mam tolko lupin vo vlasoch ◄ reagovať

on dusanlegin, 24.3.2011 o 7:57

Zachráň sa kto môžeš! Lupiny vo vlasoch, sú podľa posledných výskumov parohy v prášku ... ◄ reagovať

off stopar, 23.3.2011 o 23:58

Edu, zdroje asi budú rozličné, ale čísla sú podobné. Nie som ekonom a tak je na každom, čo si vvyberie (20 či 2OO %). Nemám ani prehľad o zastúpení SP, takže asi Tvoje....údaje.........budú.....................presnejšie. Toto je moja reakcia a návh: Zhon za parohami je v súčasnosti na Slovensku vraj ľudová vášeň. Preto "spustite pouličný karneval paroháčov", čo som už mnohým parohárom navrhoval.To myslím vážne. Bolo by to nielen originálne, ale aj zábavné. Palament by to i ako národný sviatok mohol uznať. Nič podobné v EU nie je, iba bahenné grupensexy a paradajkové bitvy! Parforzne lovy angličania ukončili a nad španielskou koridou visí meč! Talianske maškary sú pre naše nároky a povahu nezáživné.......... Parohy by sa mohli nosiť na helmách pripevnené, ako vikingovia rohy alebo na bicykloch a motorkách miesto volantu (výnimku je ako lobby možno udeliť). V rukách cylinder z petrolejky alebo volský roh, zámožnejší zberači veľkú lastúru a trúbiť do sveta svoje názory o slobode a nezmyseľnosti zákonov.Poľovníci by mohli karneval po stranách chrániť, pred rozvášneným davom „rujných jeleníc“. Porozmýšlajte o tom, do jesene sa to dá stihnúť................................................................................................................................ V ČR to už nie je možné, "myslivci mají opět plné ruce práce a k palamentu jenom vozíčkáři vyjeli" asi preto sa i tu nik nezapojuje. A podľa dnešnej verejnej info: Češi trávia v práci najviac času po dvoch desaťročiach! Výsledky štatistiky sa ale ešte neodovzdali. Potom uvediem presnejšie číslo. ◄ reagovať

off ROBO7X64, 23.3.2011 o 22:31

Edo pochopil som len nejako zamrzli ◄ reagovať

off Edu, 23.3.2011 o 22:17

ROBO7X64 šak o percentách :-D premvadasz nesmrteľnosť chrústa mám už dávno vyriešenú na mnohých fotoserveroch :-D odkaz aj v Nemecku :-D ◄ reagovať

off ROBO7X64, 23.3.2011 o 21:56

Edo ale o čom to je?Na tvojom príspevku 21:52 :-DDD ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 21:54

:-)))))))))))))) ◄ reagovať

off premvadasz, 23.3.2011 o 21:53

robo7x64 nesmrtelnost chrustov:) ◄ reagovať

off Edu, 23.3.2011 o 21:52

ROBO7X64 momentálne nezamestnanosť :-D ◄ reagovať

off Edu, 23.3.2011 o 21:51

stopar ja som čítal že bude 200% nezamestnanosť nie 20% . Všetko zlé je na niečo dobré aspoň sa nenarobíme .Našťastie sa nemusíme domnievať čo si ľudia vybrali . Stačí sa ich ono totiž sa ich každé 4 roky opýtať čo by chceli ! Keď dostala KSS 0, niečo % vo voľbách tak sme sa dozvedeli ako sa národu cnie :-D A koho si želá v parlamente a vláde. Ak máš však nejaký lepší nápad daj do placu . Veľmi rád si prečítam . ◄ reagovať

off ROBO7X64, 23.3.2011 o 21:50

Tu sa čo ako rieši ? ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 21:47

neviem,ale píše sa zle,predám ti moje budeš mat viac "priatelov"ale aj viac nepriatelov :-) ◄ reagovať

off premvadasz, 23.3.2011 o 21:41

Hawk porad ake meno si mam dat mozno ho kvoli tebe opravim:) ◄ reagovať

off miso111, 23.3.2011 o 21:38

Borci se..e na to!Je to vážne nutné? Odborník žasne, laik sa diví... ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 21:35

premvadasz,fotky si ty len nechaj,čo máš na figu,to je to meno v profile,zle sa píše :-) ◄ reagovať

off premvadasz, 23.3.2011 o 21:25

Hawk tak teraz si znicil moje iluzie neviem ci budem v noci spat? Povedz ze si to nemyslel vazne s tymi mojimi fotkami lebo ich vsetky vymazem! ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 21:20

premvadasz,ved tou pochvalou som ti chcel dat návod,ako na to,keby som ti bol pochválil fotky hned na začiatku,mohol som mat dalšieho "priatela"lenže ja nechválim tak je to na figu :-) ◄ reagovať

off stopar, 23.3.2011 o 21:16

Edu, ja sa pripájam k druhej časti Tvojho návrhu a to je "klid". Tie "bony" sa moc ani v minulosti neosvedčili. Veksláci pre bony nemali čas, venovať sa poľovníctvu. To dnes je iné a "klid" sa dá dokonca i pri prechádzkach lesom nájsť, keď človek dosť euráškov nemá...ale, či už chceme alebo nie, beží to i bez nás. Lesy sú plné ľudí. Žeby tam šťastie hľadali pri takom voľnosti a slobode? Čítam tu v info: Slovensko opäť 20% nezamestnanosť... ◄ reagovať

off premvadasz, 23.3.2011 o 21:14

Hawk no ja len ze ty si oblubeny u viacej ludi tak s tym pchanim do z..ku(podla teba od toho tu zalezi ze kto ma kolko priatelov) mas asi vacsie skusenosti tak preto som ta prosil o pomoc ale ked nepomozes tak znasilnovat to nebudem. A dakujem ze si pochvalil moje fotky to si fakt cenim ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 20:58

premvadasz,neporadím ti,píšeš že fotky mám na prd,tvoje sa prenádherné,tak potom neviem,no snaž sa,je to v ludoch,obrát sa o radu u niekoho kto je oblúbený viac :-) ◄ reagovať

off premvadasz, 23.3.2011 o 20:51

Hawk novidis a pritom sa tak snazim a nedari sa ale ty s tym mas asi vacsie skusenosti tak mi porad ako to mam robit prosim ta ◄ reagovať

off soson, 23.3.2011 o 20:49

hawk3, neviem o čo Ti ide, už si niekoľkokrát vymazal svoje fotky, potom si ich pridal naspäť, veď keď tu nechceš byť, tak to tu nemusíš donekonečna podsúvať aby Ťa niekto vymazal, nechoď na túto stránku a fajka zhasla. Ja Ti neradím len ja by som to urobil tak. Stále si pripomienkoval systém fotografií a stále si nebol spokojný. Však skús byť nad vecou aj s tým PIVOŇOM Ti vadí neviem čo vlastne. Nič v zlom. ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 20:47

admin,ked budeš mat na to čas tak ma vyšupni,úplne vážne,dík. ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 20:46

premvadasz,nepozerám odkazy,ale ako tak pozerám na tvoj profil,tiež nie si moc oblúbený :-)snaž sa viac niekomu napchat do zadku,budeš mat viac "priatelov" na stránke :-)))) ◄ reagovať

off premvadasz, 23.3.2011 o 20:42

Hawk admin velmi dobre vie co ma robit, ja byt na tvojom mieste uz by som sem nepachol. Inac tek odkaz co tam hodil orol bol celkom vystizny:) ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 20:39

premvadsaz,tak posúr admina,budem ti vdačný :-) ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 20:37

admin,jasné,poznám pravidlá,čítat viem,úplne vážne vyšupni ma,žiadny problém.Fakt :-) ◄ reagovať

off premvadasz, 23.3.2011 o 20:35

Edu myslis si ze o bony ma este niekto zaujem ? Mozno tak jozibaci by po nich hrabol:) ◄ reagovať

off premvadasz, 23.3.2011 o 20:33

Neviem sa dockat:) ◄ reagovať

off anonym, 23.3.2011 o 20:32

premvadasz,ai ty si tu ? :-)Tak som si vzal tvoje 3 body k srdcu,už pracujem na tom,vydrž chvílu :-) ◄ reagovať

zobrazené 41-80 z 137 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Zelené zápisky z poľovníckych chodníkov