akym sposobom sa da skulturnit luka...chcem tam nasadit datelinu a ine vhodne rastliny.....ako ma postupovat pri vzsadbe?
Ak chces naozaj peknu luku, tak skus to na dva kroky. Najprv ocisti od plevele. Neviem co tam mas teraz ale burina a rozrastajuce sa trnky, agat, sipky ... su tiez pekna haved ktora dnes v mnohych reviroch likviduje luky. Stavaju sa pomaly nepriechodnymi ... Takze vycistit od plevele je prva vec - odporucil by som Bofix - ostanu Ti iba travy. Potom sa rozhodnes co dalej ci len zopar krat pokosit a nechat to na povodne travy alebo co uz chlapi radia - zorat a zasiat nieco ine. Ja by som nasial miesanku je to asi najlacnejsie a zo skusenosti aj najlepsie pre zver. ◄ reagovať
paroháč222 v tom je veľký rozdiel :-)) Sadiť môžeš tak zemiaky! Lucerna sa seje z osiva :-) ◄ reagovať
edu-vtom je aky rozdiel? ◄ reagovať
Pobavil som sa :-) Račej to nechaj tak :-) Naozaj sa ďatelina nesadí okrem toho asi si myslel lucernu :-) ◄ reagovať
jednodukšie?? najat si niekoho na to :DDD ◄ reagovať
nieco jednoduchsie? zasadit zasiat nechytajme sa za slovicka...mzslel som zasiat ◄ reagovať
Zorať, pobrániť, zasiať. Ďatelina sa nesadí. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.