Zdravim všetkych nadčencov prirody potreboval by som znova poradiť ohladom fotopasce ma služiť jednak na monitorovanie polovnickych zariadeni ale určiťe aj na zaznamenavanie zvery či už na vnadiskach alebo pri krmelcoch cena do ktorej by som sa rad zmestil je 300eur. Dakujem za každu užitočnu radu
Obchodnikom sa jedna o zisk do vlastnej kapsy a tak vymaslaju a vymyslaju a vymyslaju...
Ach jaj Mikino...ja viem že som stupil na otlak tvojmu šefovi ked som upozornil na nezmyselné ceny fotopascí scoutguard od nemenovanej firmy a veľkosť fotopasce spromise, nehnevaj sa na mna ale na Slovensku sú len dve firmy ktoré dokážu predávať fotopasce v stovkách kusov takže viem veľmi dobre odkiaľ vietor fúka a je mi jasné že nepracuješ v Banskobystrickom poľovníctve. Ja viem welltarky sa dobre dovážajú aj je na to slušný nákup ale nemôžeme preto tajiť pred zákazníkmi že sú kazové...bohužial je to tak. Ked budeš mať čas, pristav sa u mňa v poľovníctve a zistíš že mám v ponuke cca 20 - 25 modelov od rôznych výrobcov takže skutočne nie som zameraný na dve alebo tri značky...kludne sa pristav ved nie sme ďaleko od seba. A ešte by som ta poprosil o odovodnenie prečo by ma mal admin zablokovať, nikoho neosočujem, neurážam a ked môžem tak poradím...to že to vám znižuje predaj už nie je moja starosť. ◄ reagovať
Prečítal som si diskusiu a nechápem, že admin (ak to tu nejaký sleduje) borza222 ešte nezablokoval, vám ostatným radím skúsiť hľadať objektívnejšie názory, len z okraja čo sa týka veľkosti Spromise - ak väčšiu borza nepozná tak ich ešte v rukách veľa nedržal alebo zámerne klame, za druhé pracujem v obchode, kde sme predali za posledné tri roky viac ako 1000 fotopascí Welltar 7310 okrem bežným zákazníkom aj firmám a štátnym inštitúciám a neriešili sme ani jeden prípad odídenej základnej dosky ako píše borza, práve naopak Welltar sú jedny s najmenším počtom reklamácií so všetkých, a predáme denne niekoľko fotopascí rôznych značiek takže viem porovnávať, preto som názoru, že borza ako majiteľ obchodu si tu tlačí len svoje fotopasce respektíve fotopasce, na ktorých najviac zarobí a preto takýto názor nemá v nezávislej diskusií čo robiť, odporúčam sa obrátiť na obchody, ktoré ponúkajú široký sortiment a je im v podstate jedno, akú fotopascu si vyberiete a preto vám poradia objektívne, takých obchodov je na Slovensku niekoľko, toľko môj názor, prikladám ešte fotku s pár fotopascami pre porovnanie tej veľkosti, z ľava do prava (snažil som sa od najväčšej po najmenšiu) sú to tieto fotopasce: Moultrie Panoramic | Moultrie A5 gen. 2 | Spromise | UO Vision 572 | Spider X7 | Acorn 6210 | Acorn 5310 | Welltar 7310 | Spider X3 ako je vidieť okrem tej úplne najmenšej rozdiel vo veľkosti nie je nejak dramatický ◄ reagovať
Scot Guard mám niekolko rokou.Za tie peniaze kvalita farebných fotiek cez deň vynikajúca ,cez noc tiež slušne fotí,žiadny problém doteraz,akurát ked nastavím fotenie v intervaloch 5 sekúnd,tak nikdy to tak nieje.Nasníma v rozmedzí 2-3 sekúnd niekolko fotiek potom zase aj za 20 sek.Už som si nato zvyknul a nevadí mi to .Z mojej strany vidím výhodu tejto pasce to,že je k nej ocelový zámok, dobre zapadne do zárezu-drážky ktorý sa nechádza z predu.Koniec koncou,ked vám bude chceť urobiť niekto zle,tak vám ju rozbije kameňom,alebo utne zámok sekerou ◄ reagovať
Ahoj. Nie dost dobre asi rozumiem na co je komu na fotopasci GPS. Ved predsa asi kazda ma moznost si zadat nazov a preto sa mi zda GPS uplne zbytocne. Alebo sa mylim?ved predsa nebeha po lese a nefoti. ◄ reagovať
Dobrý deň chcel som sa opýtať či by ste mi poradili nejaku stranku s fotopascami aj s GPS , nie moc drahu :DD ◄ reagovať
fotopasca bushnell - prosím vás máte niekto skúsenosti s touto fotopascouFotopasca Bushnell Trophy Cam HD Max 8 Mpx, ide mi hlavne o to ako fotí v noci a aký dosah má fotopasca v noci..
ďakujem ◄ reagovať
Motaq momentálne na trhu nepoznám väčšiu. Otázka výdrže batérií už dnes nie je až tak podstatná, s napojením na externý zdroj výdrž netreba riešiť. A modelov na 12 batérií je dnes už viac dostupných, neber to ako niečo výnimočné. ◄ reagovať
Zase az taka velka nie je... ◄ reagovať
borza222 - áno je väčšia ale vôjde sa tam 12 batérii ja mám model s128 s odosielaním a na klasické lithiové batérie mi cez zimu ked bolo stále -10 poslala 1400 fotografií ◄ reagovať
Aj veľmi kvalitne veľká, asi ako stará vojenská vysielačka ◄ reagovať
veľmi kvalitná je aj táto odkaz ◄ reagovať
Matajus SG 560 je spolahlivá a výkonná fotopasca, s výbornými vlastnosťami. Patrím medzi jednu z najlepších ktoré sú momentálne na trhu bez GSM modulu. Ked budeš kupovať dobre pozri ceny nakoľko sú v obchodoch dosť rozdielne a môžeš ušetriť pár desiatok eur. Malá ukážka ◄ reagovať
Existuje nějaké vyhledávací zařízení na fotopasti? Chtěl bych si nějakou v lese koupit ◄ reagovať
ake mate skusenosti s SG 560 K-12m HD ? ◄ reagovať
zdravim mate niekto skusenosť s fotopascou scot guard 550 ?? ◄ reagovať
Iba raz a poriadne, odchádza základná doska a je citlivá na vniknutie vlhkosti. ◄ reagovať
Ako často sa asi kazí???? ◄ reagovať
Výkonovo nie je zlá ale nevýhodou je vysoká poruchovosť. ◄ reagovať
Potreboval by som poradit - Chcel by som sa opítat či ma volakto skúsenostms touto Fotopascou Welltar 7310 MC 940nm za rady vopred ďakujem ◄ reagovať
A ked si vypol tie postrane senzori a citlivost dal na minimum tam uz nefoti tolko zbytocnych fotiek? ◄ reagovať
Vnoci to fotí perfektne, skoro ráno alebo neskôr vecer tiež. Niekedy aj cez den dobre ale vačšina denných fotiek je uplne tmavá. Neviem prečo. S MMS žiadne problémy. Nastavenie podľa manuálu, na karte vypnutý pin. ◄ reagovať
a inak zver ti to foti normalne? napriklad v noci alebo aj cez den? a bud rad ze ti prichadzaju mms ja to nevie ani nastavit raz som to skusal mi prisla 1 mms za tyzden neviem to nastavit ako keby nema signal alebo co... ◄ reagovať
Tiež 5210MM. V týchto horúčavách mam citlivosť na minimálnu, vypnuté postranné senzory a aj tak mi denne príde 100 MMS zo sojkami a holubami. To by mi až tak nevadilo, no ked je veľa svetla fotky sú až takto tmavé: ◄ reagovať
skusim to stou citlivostou ked to dam na co najmensiu citlivost tak by mi to nemalo fotit vtaky a take veci alebo sa mylim? ◄ reagovať
Daj pozor aby si nemal zapnutú časozbernú funkciu a aby na nu nesvietilo slnko. Prípadne je ešte jedna možnosť, fotopasca je už na konci životnosti a robí si čo chce. ◄ reagovať
Mire8, 17.7.2015 o 23:28 - mal by si tam mať 3 úrovne citlivosti, čiže dá sa to nastaviť. Fotopascu však umiestni tak, aby si pred ňou trávu ani žiadne konáre ktoré môže hýbať vietor nemal ak je to možné. Či sníma ti trávu v diaľke na zemi cca 5 metrov? ◄ reagovať
stava sa to aj mne,hlavne vtedy ked do nej svieti priamo slnko,8GB kartu ihned zaplni. ◄ reagovať
fotopasca foti zbytocne - Zdravim mam problem z fotopascou stale mi foti zbytocne aj ked pred nou nic nieje reaguje na kazdy maly pohyb travi neviete mi niekto poradit ci sa neda nastavit niako citlivost aby nereagovala na kazdy malinky pohyb? LTL 5210 MM .... bol by som vdacny za kazdu radu. ◄ reagovať
Petik skúseností je kopec väčšina polovníkov mala ako prvú 5210, nevýhodou je slabý nočný prísvit a zastaralá konštrukcia. ◄ reagovať
ltl acorn 5210mc 940nm - Mate nieake skusenosti s fotopascou ltl acorn 5212mc 940nm ? ◄ reagovať
Zdravim, mate niekto skusenost s touto pascou, alebo podobnou? dakujem odkaz ◄ reagovať
ani táto nevyzerá zle, nechám si poradiť .. ak máte nejaké fotky rád si ich pozriem môj mail : lubostegi@gmail.com ◄ reagovať
Luboš kupovať dnes Acorn 5210 MC je čistý nezmysel, prišla na trh v roku 2011 a odvtedy už bolo v tejto cenovej hladine vyrobených kopec výkonnejších fotopascí. Ked by si chcel niečo do 150 Eur tak potom toto by bola lepšia voľba odkaz výkonovo je lepšia ako Acorn 5210 aj ked nemá toľko Mpix. Mám množstvo autentických snímok z každého modelu, prípadne ti môžem poslať niečo na mail čo by ti mohlo uľahčiť rozhodovanie. ◄ reagovať
pouzivam tento model,velmi dobra fotopasca. ◄ reagovať
zdravím, už dlhšiu dobu plánujem kúpu fotopasce, zaujala ma táto, máte s ňou niekto skúsenosti ? potrebujem ju len na bežné pozorovanie zveri, resp. je dobrá alebo si radšej prišporiť na niečo lepšie? ďakujem odkaz ◄ reagovať
Ano, ja som od tial kupoval MOULTRIE M880i Black, vsetko prebehlo v poriadku. Casom mi prestal fungovat prisvit tak som to reklamoval a aj reklamacia prebehla v poriadku, dostal som novu ◄ reagovať
vyskusali ste uz kupit fotopasce odtialto? odkaz ◄ reagovať
Napíš mi do pošty tvoj mail pošlem ti pár foto na posúdenie. ◄ reagovať
Zdravim,chcem si kupit fotopascu do lesa,co poviete na fotopascu SG 560 K-12m HD ? alebo nieco podobne v tej cenovej hladine,popr.ked ju niekto mate popiste kvalitu fotiek a videi v noci...dakujem. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.