Zdravim všetkych nadčencov prirody potreboval by som znova poradiť ohladom fotopasce ma služiť jednak na monitorovanie polovnickych zariadeni ale určiťe aj na zaznamenavanie zvery či už na vnadiskach alebo pri krmelcoch cena do ktorej by som sa rad zmestil je 300eur. Dakujem za každu užitočnu radu
Obchodnikom sa jedna o zisk do vlastnej kapsy a tak vymaslaju a vymyslaju a vymyslaju...
mate niekto skusenost s fotopascami MOULTRIE? Ak ano ake? ◄ reagovať
Mám Bushnell XLT 2010 a je závadová... kdykoliv jí zapnu, fotí nepřetržitě co několik vteřin, a to i na nejnižší citlivost namířená doma proti zdi. Psal jsem do evropského zastoupení Bushnellu ale nestálo jim to za odpověď, grrrr. Jinak model 2009 fotí parádně, přes ebay nový za 220 USD i s poštovným. ◄ reagovať
no ak ich niekto ma za 30 evri tak ich vezmem 50 ◄ reagovať
EDU :)) ok teda , tak za 30 euri bez marketingu . ◄ reagovať
Sú to všetko také marketingové ťahy tieto ceny skutočná cena by mohla byť tak 30€ možno je to tým ,že sa to menej predáva. ◄ reagovať
predvazačky nové fotopasce buschnell 8 megpixel po 190 euro ◄ reagovať
tu maš slušnú za 237€ ked sa na mna odvolaš da Ti mladý aj zlavičku :-) odkaz ◄ reagovať
zmestíš sa :-) Tu má kamarát obchod aj s mojou sovou :-) odkaz ◄ reagovať
no jwdnoducho chcem poradiť akku fotopascu si mam zadovažiť ak by som ju naozaj chcel . konkretne značka a typ. ◄ reagovať
Nepochopil som čo chceš poradiť. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.