Zdravim všetkych nadčencov prirody potreboval by som znova poradiť ohladom fotopasce ma služiť jednak na monitorovanie polovnickych zariadeni ale určiťe aj na zaznamenavanie zvery či už na vnadiskach alebo pri krmelcoch cena do ktorej by som sa rad zmestil je 300eur. Dakujem za každu užitočnu radu
Obchodnikom sa jedna o zisk do vlastnej kapsy a tak vymaslaju a vymyslaju a vymyslaju...
Skús zistiť kto je dovozcom tejto značky do SR a nemôže byť problém to vymeniť. Keby to bol ScoutGuard alebo Acorn to by bolo iné. ◄ reagovať
Nie je to fólia. Je to tmavé sklo alebo skôr niečo ako plexisklo. ◄ reagovať
máš poškodenú iba fóliu pred diodami ? ◄ reagovať
Veď aj mne predajca pascu vezme do servisu ale zdá sa mi prehnané posielať to do Nemecka koli skličku a neviem si predstaviť cenu. Skôr som mal na mysli nejakého malého opravára v SR. ◄ reagovať
Ja mam fotopascu od IBO a ponúkajú servis aj náhradné diely tak skús sa obrátiť na nich. ◄ reagovať
Poškodená fotopasca - Prosím Vás o radu. Medveď mi poškodil fotopascu Bushnell - prehryzol sklo na prísvite. Veľmi sa mi to nechce posielať na opravu do Nemecka... Neviete kde by sa dal kúpiť náhradný diel alebo či to niekto neopraví na Slovensku za normálnu cenu? ◄ reagovať
ake mate skusensti s dobijanim fotopasce v terene?pomocou fotovoltaiky?.. pri posielani foto napr cez gprs je vydrz na baterie mala u mna cca 10 dni ◄ reagovať
ja to beriem práve naopak každý druh zveri je špecifický a ku každému pristupovať individuálne. ◄ reagovať
no ja fotopasce používam aj ako poľovník a aj na stráženie objektu, a ako polovnikovi mi stačí aj lacnejšia fotopasca s menej funkciami, takže z toho vychádzam, ale samozrejme každý ma svoje špecifické požiadavky ◄ reagovať
Momentálne testujem tento model mal by to byť taký offroad medzi fotopascami. Ked si ho porovnám s modelom Acorn tak je asi o 20% menší ale o cca 20 - 30 % ťažší nakoľko niektoré časti sú aj kovové a výrobca sa zameriava na kvalitnejšie materiály. Nastavenie sa mi nezdá až také jednoduché ako tvrdí MatusBE nakoľko chýba české alebo slovenské menu. Ďalšou nevýhodou pokiaľ to možno považovať za nevýhodu je absencia displeja na prezeranie snímok v teréne. Inak spracovanie má fotopasca skutočne kvalitné, prísvit mimoriadne účinný a kvalita foto je na pomerne vysokej úrovni. Pár foto pridám možno ešte dnes ak stihnem. MAtus BE ešte si neodpustim jednu otazku ako reakciu (ked nie pre polovníka tak pre koho je potrebné extra vela funkcí ? dakujem za odpoved ◄ reagovať
Užívatel Mikole má nejake foto z toho Browningu v albume. Kvalita slabá podla mňa. ◄ reagovať
osobnú skúsenosť nemám ale čo som sa rozprával s predajcom, od ktorého už dlhodobo nakupujeme a dočítal som sa aj rôzne na zahraničných fórach tak sú super hlavne pre poľovníkov, nemajú nejak extra veľa funkcií ale na sledovanie zveri to ani nie je potrebné, výhodou by malo byť, že majú kvalitné spracovanie materiálu - mali by dlho vydržať aj v zlých podmienkach a čo som videl fotky tak sú tiež pekné, a čo môže byť veľká výhoda pre tých, čo nemajú skúsenosti s fotopascami majú vraj extra jednoduché nastavenie... budem jednu v dohľadnej dobe testovať môžem ti potom dať vedieť ako to dopadlo