lesnica 1 jelenčokovi to nefunguje :-) Daj si odkaz tam máš všetko ešte aj v atlasoch moje fotky ◄ reagovať
Edu ja by som chcel keby mi niekto zistil lebo aj na internete si hladam a nikde nic a ked aj je tak len par druhov ale ja chcem vediet viac toho a hlavne chrobáky ak by bolo možné.Ďakujem ◄ reagovať
to je co lesnica1 nejako mi to nefunguje ◄ reagovať
no proste vykonávacia vyhláška č.93/1999 k zákonu 543/2002. V prílohe to nájdeš ◄ reagovať
jelenčok-že by to bolo toto? odkaz" target="_blank" rel=nofollow style="text-decoration:underline;">odkaz ◄ reagovať
Zákon o ochrane prírody hovorí ,že každý volne žijúci živočích je zákonom chránený ! Ako vymenovať ti hmyz na to si netrúfam lebo len motýlov sú tisíce . Take naj z denných motýlov je 5 druhov vidlochvostovitých to je Jasoň červenooký ,Jasoň chochlačkový,Pestroň vlkovcový,Vidlochvost ovocný a feniklový . ◄ reagovať
Ondro tak sa spytaj ale daco si mi vravel o tom aj:D ◄ reagovať
haha...ved ja som na tej skole:D ◄ reagovať
tak si zajdi do lesnickej školy v Štiavnici ved to nemaš dalako ◄ reagovať
jagrezbar velmi si mi nepomohol a vdaka za uznanie ◄ reagovať
Jelienčok to nas tu skušaš?? Lebo neverim tomu že by tu niekto tomu hmyzu rozumel lepšie ako ty,, Usudzujem to podla tvojich fotografii, že ta to bavi takže tomu zrejme aj trochu rozumieš.. Lebo ja polovičku tych tvorov nepoznam ani podla nazvu a nieto este vedieť ktore su chranene. ◄ reagovať
lubenko skúšal som ale nič aj keď tak to bolo fakt že všeobecné ◄ reagovať
daj si Google a hladaj tak sa to najlepšie naučiš ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.