planujem si zakupit pozorovaciu optiku, možno aj puškohľad tejto znacky a zaujimal by ma Vas nazor na tuto znacku.dakujem
montaq dnes mi ten puskohlad konecne dodali,ako som slubil na tubuse aj na krabici made in Japan,koncova cena aj s clom a dph 276 euro,aktualna cena v TROMFE 660euro,a nech mi slovenskz predajcovia nieco hovoria o svojich marziach, ◄ reagovať
uvidime ako povedal slepy ◄ reagovať
v pohode, netvrdim ze elte 4200 je zly, teoreticka priepustnost 93 percent je pekna uvidis ako to bude v skutocnosti. Dufam ze ti bude sluzit k spokojnosti. ◄ reagovať
s tou okupacio si mal pravdu ta veta mi tam unikla,teraz ku priepustnosti svetla nie vsetky puskohlady su urcene na americky trh,spominany model ktory som si objednal je robeny pre potreby lovu za sera a pocas zhorsenych svetelnych podmienkach,ma osvetlenu osnovu ktora sa asi nevola german preto ze v USA zije nemecka mensina a tento model ponukaju vsetky europske obchody,priepusnost svetla je 93 percenta davam nik na recenziu o triedu nisieho modeluodkaz a to podobnych clankov som cital viacej a cital som aj dost reakcii na slavnu meoptu a neviem kto by vysiel vytazne,a budem mat moznost porovnat mam aj meoptu a seadler,potom napisem ◄ reagovať
tak si precitaj tuto vetu It was founded in 1948 by David P. Bushnell, during his time in Allied-occupied Japan. Allied-occupied Japan - kedze vies po anglicky co to tak citaj tu je to preklik z odkazu o bushnell odkaz. Dolzite je slovo occupied (na to netreba ani velmi vediet po anglicky) ale ked uz tak pouzi slovnik odkaz Co sa tyka kvality vyroby tazko to posudit kedze neviem isto ci to robia alebo nerobia japonci. Co sa tyka ale konstrukcie a vlastnosti a poziadaviek na puskohlady tak v USA sa kladu ine poziadavky napr na svetelnost, nakolko v USa neexistuje lov po zapade slnak tak ako u nas, takze vacsina americkych puskohladov, bez ohladu na to kde sa robia ma ovela nizsiu priepustnost svetla ako tie co sa vyrabaju v Europe a pre europu. Tot moj nazor. Bushnell u mna nepatri medzi favoritov a osobne ho neradim ani do kategorie meopta, leupold, nikon, vixen. ale to je moj nazor, moja skusenost a nikomu nebranim aby mal iny nazor. ◄ reagovať
mne je tiez jedno ci je to americka lebo japonska spolocnost skorej ma zaujima kde sa tie dalekohlady vyrabaju a ked v japonsku tak to znamena ze ta kvalita tam nejaka bude lebo pochybujem ze by amici si dali vyrabat tovar do japonska kde je jedna s najdrahsich pracovnych sil na svete,a stou okupaciou si ma pobavil kde to tam mas napisane co to viem po ang, ale to tam nieje napisane nikde,presiel som si par diskusnych for u nas a aj u nasich susedov a zatial som sa nestretol zo ziadnymi negativami na tuto znacku myslim radu ELITE ,a mna ten dalekohlad bude stat do 300euro,co nema konkurenciu v danej triede ◄ reagovať
podla mna je tam napisane ze bola zalozena v roku 1948 p. Bushnellom pocas okupacie Japonska spojencami. je mozne, ze ju zalozil ked bol v Japonsku pocas okupacie ale to neznamena, ze je to japonska spolocnost. Spolocnost je americka. Ale v zasade je to jedno keby bola aj japonska. Ja osobne by som do Bushnellu nesiel, je to moj nazor. ◄ reagovať
na tom tvojom odkaze mas napisane ze firma bola zalozena v Japonsku tak potom neviem kde je pravda ◄ reagovať
odkaz, firma je USA, ina vec je kde si to davaju robit. Ci to pre nich robi cina alebo nie alebo japonsko to neviem, v kazdom pripade ked si pozries bushnell tak zistis ze patri do skupiny bushnell outdoor products a jeden z dalsich produktov a znaciek patriacich do tejto skupiny je napr TASCO takze je mozne, ze to robia kade tade vo svete a mozno aj v cine. ◄ reagovať
pozeral som toho vyrobcu momientalne podlozenu inf neviem najst,netrpezlivo cakam na objednany puskohlad elite4200,pozrem vyrobcu a dam vediet,podla inf na nete a forach drahsie rady robia v japonsku a lacne v cine,ale ked mas hodnovernejsie inf.rad sa necham presvedcit ◄ reagovať
1. kde na ich stranke, ja som to tam nenasiel, ale mozno som zle hladal 2. co sa tyka tych krizov jeden ak sa dobre pamatam sportsman, druhy bol 3200 a treti nieco starsie ten fungoval k spokojnosti ale po dlhsom case nahle odisiel. ◄ reagovať
je to pisane na ich stranke,mas pravdu bushnel vyraba siroku skalu dalekohladou od lacnych az po reletivne drahe,napr.rada 4200 je testovana na 10000 vystreloch z 375H-H,jasne ked dam na gulovnicu ich vyrobok ktory je urceny na zduchovku ze sa mi odtrhne kriz,ked niekto pise ze sa mu odtrhol kriz a podobne nech uda aky to bol model nech to je jasne ◄ reagovať
ja mam pocit skor ze jager mieril na kvalitu tejto optiky ako na to, ze ju nechce kupovat v USA. Ja sice nemam osobnu skusenost s touto optikou, ale mam niekolko znamich, ktori ju vymenili za inu, nie preto, ze chceli ale preto ze museli, 3 pripade odtrhnuteho kriza. je mozne, ze to bola nahoda... A ako si prisiel na to, ze Bushnell je Japonsky vyrobca tak to by ma zaujimalo. ◄ reagovať
jager bushnel pre tvoju inf je japonsky vyrobca,mas pravdu nech si ju nechaju v usa preco by sme ju kupovali tam za polovicnu cenu ked si ju mozme kupit tu a potporit slovenskych poctivych obchodnikov a nastartovat slov. ekonomiku ◄ reagovať
ale našli by sa v USA aj iné použitelné ..NF,burris.. ◄ reagovať
Našťstie nemam skusenosti s touto optikou.....nech si ju nechaju v USA.Jedina optika z USA ,ktora je k svetu je Leupold.A aj to bol asi nemec.... ◄ reagovať
to posielanie z usa sa dá ešte aj cez viaddress (odkaz ked ti nechcú poslať z dôvodu že majú dohodu s výrobcom..napr leupold..že predávajú len v USA ..vytvoríš si u nich virtuálnu adresu,tam si to necháš zaslať a oni ti to pošlú na slovensko..samozrejme cez colnicu.. ◄ reagovať
jozef všetko záleží či chceš nakupovať nad 150€ Ak ano platíš okolo4,3% clo + 20€ dopravu + 20% dph . Čiže cena v dolároch bude pre teba cena v euraách. Sú spoločnosti ktoré ti v USA vec zakupia a prepošlu iným nemenovaným spôsobom bez cla a dph. Ale Carl zeiss 3 - 9 x 50 za 399€ na slovensku naozaj nekúpiš ani za 2 x toľko ◄ reagovať
A nemate nejake skusenosti zo strankou basspro.com? chcel by som si stade pokupit veci ale neviem ake je poštovne a či vobec posielaju na slovensko. ◄ reagovať
pani teraz som kupoval v statoch bushnel 4200 elite 2,5-10x50 422152M s osvetlenym bodom akcia 245 dolarov,problem bol ze mi ho nechceli poslat na slovensko tak som oslovil firmu CZ-ebay.cz, ich poplatky za vydrazenie 13 dolarov,preposlanie 15 dolarov,postovne 37 dolarov,pred colnym konanim naklady 220 euro,clo s DPH bude max 55 euro,takze vysledok 275 euro,dalekohlad je uz na slovensku prebieha colne konanie ,najlacnejsia cena daneho modelu na slovensku je 580 euro,takze nakup so statov je docela zaujimavy ◄ reagovať
nevravim ze nie.. len ten by sa mi nezmestil do rozpoctu.. casom.. mozno aj nieco lepsie.. zatial sluzi... ◄ reagovať
Solirov to je uplne diametrálne odlišný ďalekohlad ako som dal link ja . Je to stará konštrukcia vo vnutri sú hranole ktoré berú svetlo . Dnes by som si kupoval celkom určite linearny trieder . Napríklad tento odkaz je nie len výborných parametrov ale je i veľmi dezignom pekný ! ◄ reagovať
ja mam Nikon Action 10x50, zatial len kratko, ale spokojnost.. za tie peniaze.. tu je link: odkaz ◄ reagovať
suhlasím carli pomer cena a kvalite je priaznivá. A bushnel v horných triedach je ok ! ◄ reagovať
Ja mám tiež puškohľad bushnel 3-9x50 dovezený s kanady zhruba vyšiel na 150 EUR a môžem povedať že vzhľadom k cene je to dobrá kvalita. ◄ reagovať
Ja mam bushnel sportsman alebo tak nejak na 5,6X52r asi 5rokov.Nemam s tym ziadny problem. ◄ reagovať
Zhruba orientačne platí vec čo si objednáš z USA cena v dolaroch bude na slovensku cenou v € s poplatkami . ◄ reagovať
Ja nejdem kupovať tak nejdem googliť možnosti a ceny busnelu .Nemám na to čas . ◄ reagovať
Predajcovia puškohľadov z toho robia strašiaky :-D Je to jednoducha vec kupiš zaplatíš a do 7 dní máš tovar doma aj so zarukou . Poštuduj si to ako na to a objednaj si odkaz odkaz cez google ti poradia ako na to !!! ◄ reagovať
ako ja som bol uz rozhodnuty ju zobrat len nejak si ma od toho odhovoril a ani neviem preco:Duz eln kvoli tym podvodnikom asi..keby som vedel ako ju kupit za tych 90 eur nevaham :D ◄ reagovať
aj ja som mal meoptu vyfučala mi a tri krát po sebe . Dolko má tiež meoptu tiež mu vyfučala a padol mu kríž . Ďalší kamarát Milan K. mal tiež meoptu a tiež mu vyfučala a padala osnova zhodou náhod nick lovecccc mal tiež meoptu a tiež mu vyfučala :-D Neviem možno náhoda :-D Ja by som išiel do nikona ,zeissa,a naozajstných značiek .bushnell elite 3200 3-9x50 je výborná optika a vôbec by som sa ju nebál kúiť za 90€ určite ano !!! Alebo si ju kúp na Slovensku tú istú za 450€ rozhodnutie je len na tebe :-D ◄ reagovať
a nakup z ebay je ako mozny?? ◄ reagovať
tak potom teda neviem neham to asi tak..a pozrem nejaku meoptu:) ◄ reagovať
Tu je na ebay za 121 dolarov tj 90 € odkaz Nepozeraj našich obchodníkov ktorí s obľubou predražujú veci o stovky percent ! ◄ reagovať
Iboo pohoda .Feki možno ho ten pán má z USA kde stojí bežne 179 dolarov čo je 134 € odkaz To je ťažko povedať kto to je a odkiaľ to má atď. Hups toot je štyridsiadka. Ale samozrejme nie je to puškohľad v akcii ani v tom najlacnejšom obchode v USA . Odkaz čo som poslal je bežný kamenný obchod v Californni. ◄ reagovať
edu lebo jeden pan tu dal inzerat na puskohlad bushnell elite 3200 3-9x50..co som pozeral na nete pohybuje sa okolo 450e cca..a on zanho pyta skoro polovicu tak neviem.. ◄ reagovať
Feki obyčajne na ulici napodobeniny predávajú počernejší spoluobčania to je zásada č.1 . Nekupovať od nich nič ! Druhá vec je že normálny človek vidí ihned atrapu obyčajne plastovú s všakovakými zameriavačmi :-D dosť často s pätcípou červenou hviezdou a inými humornými doplnkami :-D .Na ulici nikdy nekúpiš normálnu vec to je zasada č.2 Preto treba zostať v normálnom obchode!!! ◄ reagovať
Iboo preto lebo tu hovoríme o pozorovacom triedri nie puškohľadoch. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.