Zdravím,ma niekto skúsenosť s kolimátorom, aký používate, akú montáž. Vaše postrehy s praxe
otvorený je podľa mňa určite lepší, pri strelbe máš lepší prehľad, na blízko strieľaš aj s oboma otvorenými očami, je ľahší a mne osobne sa oveľa viac páči na zbrani...
Skúsenosti s kolimátorom na guľovnici -
Veľmi rád by som sa dozvedel, aké sú skúsenosti s lacnejšími kolimátormi. Zaujíma ma, či to nie sú vyhodené peniaze, či odoláva spätnému razu. Zapáčil sa mi kolimátor MiniDot. Aké máte skúsenosti?
◄ reagovaťA cudoval som sa, ze nemozem najst tu bodku, co kazdy spomina... ◄ reagovať
Vyborna vec na pohyblive terce na spolocne polovacky. Mam Docter na gulovom automate, vraj neodborne namontovany, co som ale dost dobre nepochopil. Som spokojny. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.