amerigoromano..... som zvedavá, či sa po víkende prihlásiš ešte :-)))) ◄ reagovať
dúfam, že necukne, lebo ich roztrhám v zuboch už! paseku vie narobiť i 1 človek ◄ reagovať
Dakujem este raz kazdemu, na vykend sa uz vari perkelt(alebo si vyberem nieco z receptara ), len ta dobra slivovica bude k tomu chybat, veru! ...Ale zapijeme to so skotskou... aj vam na zdravie! ◄ reagovať
Neveriiiiiim, este ich par cukne. Ale aj 4-5 mozu paseku narobit....... ◄ reagovať
S kym mas rande? Kto je ten stastlivec? ◄ reagovať
Ved ziadne nebude. Kazdy tu ma ramena a skutek utek. :o)))) ◄ reagovať
tatarak si mozete dat aj na stretku : )) ◄ reagovať
Lubo ,ti tvoje vyhovorky :):):):) ◄ reagovať
Lubo ved Ty vyčínaš aj bez slivovice :-) Ako po slivovici to si neviem predstaviť :-) ◄ reagovať
Poradili, ale neskoro. Nist nebude. Teraz som zistil, ze moja najdrahsia zienka to uz od vcera pacuje. Tatarak sa nekona, jedine keby som nejaku falosnu pomlel. ◄ reagovať
akože nedaš,nemysli si že sme ti s Edom poradili zadarmo:):):):):):):) ◄ reagovať
Ten tatarak samozrejme. Ja slivovicu radsej nie, lebo potom vycinam. 12% pivo je pre mna maximum, sem tam pohar dobreho slamoveho vina s manzelkou. ◄ reagovať
Lubo tú slivovicu ? Či ten srnčí tatarák ? :-) ◄ reagovať
Vyskusam, ved za to nic nedam. ◄ reagovať
Lubo srnči tatarak je vynikajuci a Edu Bošacka slivovica ešte lepšia chodil som ju tam z dedom palit z Dolneho Srnia , ◄ reagovať
orol....v Litve sa jedia vrany-majú to ako dáku národnú pochúťku. pripravujú ich pri príležitosti dákych sviatkov. Len sa uvaria a jedia s chlebom. Všetci to vraj chvália. ◄ reagovať
Ani som si nevsimol, ze medzitym, co som tu nebol, uz sa tu srnci tatarak riesil, tak sorry. ◄ reagovať
Ja som vcera objavil srnciu svieckovu v mraznicke. Jedol si uz zo srnca tatarak? Z jelena si robim bezne, ale zo srnca som este neskusal, nemas s tym skusenost? Ja nie som moc isty..... ◄ reagovať
Edu, ja dávam VŽDY aj RASCU - (horčicu, kečup) a potom je to nebíčko v pusinke. Gabo dobre odporúčaš a ja zas odporúčam jesť občas aj kvalitné, čerstvé surové mäso – tatarák. Tepelnými úpravami už pokrm stráca a človek pojedá „mŕtve telá“ z takto pripravovaných pokrmov. Strava musí byť „živá“ aspoň na 60-70 %. P.s- 50-52% je nekonfliktná ◄ reagovať
Edu, pozri foto ID 26794, ID 52726 , takže pozor na kliešťovú Encefalitídu. ◄ reagovať
Gabriel u nás v Bošáci máme len 52 % bude to dosť ? ◄ reagovať
orol tiež by som nemal strach zo srnčieho tataráku . Určite je lepší ako hovädí . Naškriabané prípadne pomleté mäso trocha čierneho korenia ,soľ ,cibula a surový žltok a je hotovo za pár minút . Topeničky podľa chuti :-) ◄ reagovať
Každému chuti niečo iné, naposledy som to jedol v roku 1980 a odvtedy ma naň prešla chuť, a z terajšieho mäsa odporúčam zapiť dobrou 58% slivovicou. ◄ reagovať
Gabo, ja ani teraz mäso občas nevarím. Tatarák som mal asi pred týždňom a chutil s pivom viac, než znamenite. Vyskúšaj:-) ◄ reagovať
Pro orol - žádné staré archivy. Myslivecká kuchařka od Mottlové z roku 68. Občas bývá v prodeji na Aukru. Výborná kniha, vyplatí se podle ní experimentovat. Doporučuji ! ◄ reagovať
Ono aj mäso sa v dávnej dobe nevarilo a chutilo vynikajúco. ◄ reagovať
Mladé vrany z hniezda tesne pred vyletením. ◄ reagovať
Kdesi v "starých archívoch" som čítal, že kedysi sa konzumovalo aj mäso z líšky, veveríc, jezvecov ( to dodnes ), vrabcov, vrán a už ani neviem... mladé vrany som osobne v mladosti pár - krát jedol a chutia znamenite. To myslím vážne. ◄ reagovať
Aj z veteriny po vyšetrení dostaneš napísane ,,konzumovať len po tepelnom spracovaní " tak ten perkel uvar a nič sa neboj,dobrú chuť . Ale pozor daj aby mäso nebolo z líšky, vééééľľľľľmi dobrým,, kamarátom " sa to sem tam stane. ◄ reagovať
amerigoromano, má ten tvoj kamarát svoku? ◄ reagovať
Len ci brat nechce dedit sam je otazka. ◄ reagovať
Niet za čo. Keď od poľovníka, je to v poriadku. Môžeš smelo variť a dobrú chuť. ◄ reagovať
Sa len pytam kvoly tomu, ze kamarat nema odvahu uvarit perkelt zo srncieho stehna. Dostal to ako dar od polovnika, od svojho brata. Zlakol sa lebo niekto mu povedal ze isty polovnik zomrel od diviny. Tak som sa rozhodol ze sa spytam odbrnikov. Dakuje kazdemu za odpoved. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.