ja ju mam to bol zaciatok s polovnictvom dostavali sme ju na ZS v kruzku polovnik ◄ reagovať
Tak to naozaj neviem na čo by ti bola taka trapna kniha :-D ◄ reagovať
Kúpim v dobrom stave, doleuvedenú knihu. Ponuky do pošty... Základy poľovníctva od Alexandra Bakoša a kolektív z roku 1988 ◄ reagovať
Keď si to budeš sťahovať treba si to najskôr zväčšiť . LaL zdar. ◄ reagovať
bigmischo o veľa si neprišiel :-) ◄ reagovať
Holub, hrdlička, drozd – medveď, lasica, hranostaj – to je na stranách 83-86. Ja skener nemám a vo worde ti to písam nejdem. Obávam sa, že ti nepomôžem a ak, TT sa ozvem ◄ reagovať
Héj? lebo ja mám tu knižku ale tam chybajú dve strany (sú čisto biele) mohli by ste my ich zoskenovať a poslať prosím? Je to strana 83 a 86 mohli by ste mi to niekto zaslať na e-mail? budem vďačný ◄ reagovať
Ja mám knihy Základy poľovníctva od Ludovít Bacík a kolektív z roku 1978,ale mám aj knihu Základy poľovníctva od Alexandra Bakoša a kolektív z roku 1988. ◄ reagovať
ja sa na tú knihu pozerám a vzadu je napísaný rok 1988 a na obale je napísaný autor Alexander Bakoš a kolektív ... tak asi nemyslíme tú istú... ◄ reagovať
Zdravím ťa...nemyslíš náhodou z r.1978 Ludovít Bancík a kolektív..??? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.