Irfanwiew robí aj formáty raw ,fotofiltre nie . Irfanwiew však oveľa nekvalitnejšie zmenšuje fotografiu . Doporučujem použiť aj odšumovocí program robí veľmi pekné výsledky. ◄ reagovať
tiež používam Photofiltre...iný som vlastne ani neskúšal, som s ním spokojný... ◄ reagovať
hej pohotofiltre je super program....dá sa tam robiť veľa vecí treba sa s tým len trošku pohrať...aj ja ho používam....ešte dosť známy je aj Irfanwiew ale nemyslím si že je lepší na fotografie. Možno pri robení webstránok.... ◄ reagovať
Osobne používam na 99% photofiltre.cz je to veľmi účinný softík bezplatne dostupný na nete .
odkaz />
Na odšumenie používam plne automatický neat image.
odkaz />
Použitie je jednoduché :
1 Vložiť fotografiu
2 Device noise profile
3 Auto profile / urobi sa štvorčok ktorý sa automaticky da na to čo treba odšumiť
4 Noise fitler setting
5 Outpunt Image
6 Apply
7 save outpunt image čiže uložiť ako zvol jpg + posledný krok zelene ok stlačiš .
Samozrejme že možnosti sú veľke ale automatika to urobi celkom slušne . Celkom male obrazky malo pixelove môže odšumiť horšie . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.