to dufam ze nie hadam zas niesmetak sprosty aby sme toto dopustitli ◄ reagovať
ale ne len tatry chranit vsetko u nas je to tes bieda malo zveri malo stromov odpadkov sade ◄ reagovať
no to aj ja len kym my budeme moct nieco spravit uz nebude co chranit,a vobec nikdy nepochopim ako toto mozu pripustit urady..... ani za tie najvecsie peniaze by som to nedovolil nic nieco take velkolepe ◄ reagovať
este som nevedel ze pisu peticiu no oklo tichej akvoprovej robili vecsi humbuk a kdo vie ci konali spravne,tak aj tu nech sa idu reťazovať ◄ reagovať
vytvoril si diskusiu a stazujes sa na lesoochranarske zdruzenie vlk oni sami to vsetko nevedia a nemozu napravit ◄ reagovať
vo ako ze ma spravit vlk chodit po lese zberat odpatky co tam nevem kto nechal a chodit a vysadzat stromy ◄ reagovať
Jayz skoda ze si nevieme vazit prirodu ako fini,nori,swedi mozno by to inac vyzeralo ◄ reagovať
bez toho aby nám nejaký ožran vnucoval hymnu, by sme mali byť na niektoré veci v našej krajine hrdí; jednou z nich sú aj keď maličké, ale krásne a ešte stále cenné Tatry; problém je, že kvôli nenažratosti určitej skupiny ľudí si ich nechávame zničiť viac ako to urobila vetrová či kôrovcová kalamita (čo sú mimochodom vratné deje patriace do prírody) a tak sa čoraz viac stráca dôvod byť na ne hrdý... ◄ reagovať
jasne ze v zahraniči je štitov až až,a jak myslite kazdemu sa paci nico ine ◄ reagovať
horal 118.
V Tirolskych Alpach maš štíty a doliny atd.Ten naš fliačik....a este tak doondený...a ked Slovensko??? Prebehni sa po Sloven.Rudohori od Osrblia cez Balog a stači po Vepor...to su hory.
Zdravim ťa. ◄ reagovať
no neviem ci su na slovensku krajsie stity alebo doliny,pre mna urcitie nie a z J&T uppne suhlasim rozpravaju ako chcu tatram a pritom ich nezastavitelne rujnuju,nech si idu niekam do ruska investovat ◄ reagovať
Je to tragedia...nic tam nie je.Len par ludi z J&T si mysli,ze z toho urobia turisticke Eldorado.Priroda..teda fliacik prirody co je v Rakusku pri kazdej dedine a myslime si,ze mame nejaky zazrak.Trapas a tragedia...preto tam nechodim.Na Slovensku su aj krajsie hory. Zdravim. ◄ reagovať
a neda sa nieco proti tomu spravit ,lebo ja by som chcel nico zmenit a nie povedat mna sa to netyka ◄ reagovať
Ja mám pocit že už dávno podľahli,pôsobia na mňa ako mestský
park. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.