Reakcia na príspevok od 357AS, 23.2.2021 o 21:11 :
Ani EOS M nemajú zrkadlo. ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Patrac22, 22.2.2021 o 19:36 :
Jednoznačne RP tu pre porovnanie zvládnutie šumu pri 6400ISO
◄ reagovať
Reakcia na príspevok od klastorcan, 23.2.2021 o 10:09 :
predpokladám, že aj tichší, objektívy EF a EF-S vyžadujú adaptér ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od Patrac22, 22.2.2021 o 19:36 :
Canon RP jednoznačne načo robiť krok dozadu telo je kompakt použ adaptéra aj s objektívy radov EF a EF-S takže máš aj aj, Canon 6D mark II je super ale trend je už iný bez zrkadlový výhoda je stabilizácia rýchlosť a hlavne nižšia váha ◄ reagovať
Ktorý z týchto fotoaparát by ste viac odporučili na fotenie a kamerovanie zvery? - Canon RP alebo Canon 6D mark II ◄ reagovať
Reakcia na príspevok od piso96, 29.9.2019 o 10:04 :
Ak nerobíš veľa videa tak radšej Nikon d7200 alebo d7500 a k tomu nejaku 150-600, ak rozpočet nepustí tak aj použitú. Môj názor je že tých 500 mm je minimum na to aby si nemusel každú fotku orezavat, ja s fz 300 sa často prichytím že fotím na digitálny zoom čo je ekvivalent orezu keďže aj tých 600mm je v 90% situácií málo ◄ reagovať
Po rokoch s mojou FZ200 by som chcel prejsť na zrkadlovku. Moja hranica je tak 1500 eur. Myslíte, že 80D by bola dobrá voľba? A objektív Tamron 70-300 alebo si radšej stovku priplatiť za canon 70-300? Ďakujem za rady ◄ reagovať
tiez som rozmyslal nad kupou noveho fotoaparatu,a nakoniec to vyhral ultrazoom Panasonic FZ 82. ◄ reagovať
Zdravím, môžete mi poradiť najlepší kompakt do tých350eur? Je ich strašne veľa a neviem si vybrať. Za rady Vám ďakujem . ◄ reagovať
Na samotnom zoome až tak nezáleží, ohnisko 600mm pri svetelnosti 2,8 a objektív Leica je ovela lepšie ako nejaký Lumix 1200 mm a svetelnosť 5,9. Akože ja ťa nepresviedčam,kúp si čo chceš,ja ti len píšem že ten DMC-FZ300 je ovééééla lepší ako ten DMC-FZ82 ,to je nepochybne tak. ◄ reagovať
Na základe čoho usudzuješ? Mne príde 24x dosť málo, veď taký P900 má 83x zoom. Bojím sa že by ma to mohlo obmedzovať. ◄ reagovať
Poraďte mi prosím neviem sa rozhodnúť medzi dvoma fotoaparátmi. Prvý kandidát je Panasonic lumix DMC-FZ82 a druhý DMC-FZ300. Prvý ma lepší zoom (60x), druhý má lepšiu svetelnosť objektívu, ochranu proti vode a prachu ale zoom iba 24x, neviem či sa mi oplatí menší zoom za cenu väčšej svetelnosti alebo naopak, budem vďačný za každú radu :) ◄ reagovať
Tu je recenzia odkaz Fajn na dovolenku, nie veľmi do lesa kvôli malému 1/2,3"čipu. Tam potom radsej FZ1000/fz2000 s 1" čipom. Vstavaný blesk je účinný do 3-5 m. ◄ reagovať
Trochu jsem zapátral, trochu si nechal poradit a narazil jsem v nabídkách na foťák Panasonic Lumix DMC-FZ200EP-K, s objektivem Leica DC a světelností F 2,8 v plném rozsahu. Máte s ním někdo zkušenosti? Podle recenzí bych řekl, že dělá obstojné fotky a bylo by to pro mě asi to správné řešení. ◄ reagovať
Odporúčam kompakt sony RX100, konkrétny model vybrať podľa toho , koľko financií do toho chcete vložiť... ◄ reagovať
Jaký kompakt ??? - Přátelé myslivci. Na těchto stránkách je spousta fotek a hodně z nich je fakt dobrých. Čím fotíte? Potřebuji poradit nějaký kompakt,kterým se dá spolehlivě, rychle a v dostatečné kvalitě fotit příroda,myslivecké akce venku i v interiéru. Prostě - když je někde něco zajímavého, vyndat foťák z kapsy, rychle ho zapnout, přitáhnout objekt fokusem, doostřit a zmáčknout. Nechci složitou zrcadlovku, kde se musí měnit objektivy a přemýšlet o tom, jak to rychle celé nastavit... To už je ta zajímavá situace dávno pryč... Prostě chci kompaktní foťák s dobrým bleskem a kvalitním objektivem s dobrou světelností. Předem děkuji za odpovědi. ◄ reagovať