aj ja sa snazim ziskat o tejto teme co najviac inf. precital som par knih ...kupil som si DVD od p. Krotichvila... moj nazor je takyto .... dolezite je spravit dost dlhu a clenitu noru ...aspon 2 vychody.... aby tam boli zaktury... a jeden popr.dva kotle...musi to byt umiestnene na suchom mieste.... kam ludia vobec alebo iba sporadicky chodia... auta liskam nevadia...ludia hej ... treba vykopat dost hlboky zakop... vystavat ho kamanim alebo kuskamy betunu... bez skar lebo lisky tam radi kopu.... a spravia tam slepu chodbu...je dobre pouzit 2O ruru... zamedzi to vniknutie jazveca... treba zlikvidovat vsetky prirodne nory .... moj osobny nazor je pouzivanie jazvecikou (nie jagterrierov)... Ak mate niekto ine rady budem Vam za ne vdacnyyy ◄ reagovať
asi mesiac máme zhotovený a obývaný brloh z paliet králikmi.. ◄ reagovať
dakujemm idem si to pozriet hned ◄ reagovať
Zdravím.To DVD najdete na českých stránkách na tomto odkaze. odkaz ◄ reagovať
Kajo, existuje DVD skúseného českého poľovníka, ktorý má dlhoročné skúsenosti s norovaním. Tam je všetko. , lova a drahocenné skúsenosti. Výber miesta, stavaniePozriem sa po tom DVD a kontakte. Vlasto. ◄ reagovať
Edu skvelí nápad,presne taký článok bol teraz v novom PaR ale tuším to robili pre králiky...boli tam aj fotky ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.