dnes je nedeľa,  22. december 2024,  meniny má Adela,  spln: 15. december 2024,  dnes východ slnka: 07:40,  dnes západ slnka: 15:50
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

weimarsky stavac - diskusia

autor: off bebo
pridané: 14.2.2010 17:32
zdravym vsetky, ma niekto skusenosti s weimarskym stavacom?
počet zobrazení: 12 309
počet hlasov: 0
okruh tém: poľovné psy

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

komentáre

zoradiť
off pytliak6, 8.2.2018 o 9:47

zdravím kolegovia, chcem sa opýtať ako sa chová WS pri kontakte s diviakmi...ďakujem ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off zubzero, 2.2.2018 o 8:19

Zdravim, Ja mam svojho "waimaraka" Azora uz 6 rokov. Ako pisali kolegovia z CZ, vyborna povaha k detom, vyborny strazca domu (vytvale hlasi ciernu za plotom ked zbera zelezo :):)) ziadne problemy co sa tyka chovania sme nemali. Co sa tyka prace tak ako tu bolo povedane.. Neskutocny pracant, prirodzena chut aportovat a vyborny pri dohladavkach na srnciu. Pri vycviku vyzadoval tvrdu ruku(gumaku) ale inac je to super pes. Moj prvy polovny pes, ktoreho mam od steniatka a sam som si ho vycvicil, urcite by som ho nemenil napriek roztrhanym papuciam, prevratenym kontajnerom na odpad, strhnutom pradle... atd :) ale to k tomu patri.. :):) Co sa stravy tyka tak davam vylucne Darling z Tesca a nemam problem stale je miska prazdna.. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 1

off IvanPB, 30.1.2018 o 8:48

Určite to nebol dôvod napadnutia, že žraval surové mäso. Mňa to napadlo ako situáciu, ktorú som zažil v spojitosti s týmto plemenom. Myslím vážnu situáciu... Len ako príklad som to napísal. Tým nevravím, že majitelia nemajú dávať svojim psíkom neupravené mäso.... ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off goret, 30.1.2018 o 8:37

Ivan, nič v zlom, ale čo myslíš s akou pravdepodobnosťou ju napadol, lebo dostal chuť na čerstvé mäso? Ja si myslím, že s mizivou a na príčine bolo niečo iné. U nás dostávajú surové mäso už 2 týždňové štence (guličku pomletej dobrej svaloviny), ale ich neskoršie útoky na moje uši a nos tomu nepripisujem. ◄ reagovať