erik77 ,, a kolko rýb ešte poraní kým jednu chytí ◄ reagovať
Vidím ich spústu, v škandinávii, v anglicku, životaschopný druh, ale na Liptove nemá čo robiť, odporúčam kaliber 22hornet, či 223remington, a vyhnať tých vtákov z miest kde nemajú čo robiť, áno je to pekný a inteligentný vták, aj potkan je inteligentný, ale kto by ho chcel mať doma v kuchyni? ◄ reagovať
Bol som svedkom, čo dokáže kormorán, keby som to nevidel, tak neuverím. odkaz ◄ reagovať
mi ich mame cosi cez 60 flatretriver o tej volavke potihsie ◄ reagovať
jaj no ked mi stretneme niakeho kormša alebo volavku tak vždy uhynie na starobu ◄ reagovať
neni zač :-D...veď poznám veľa poľovníkov,ktorí sú súčasne aj rybári a vedia o čom je reč.. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.