Každý psík je iný...tvoja sučka je ešte šteník, ktorý sa bude vyvíjať a dozrievať. Niekedy to trvá dlhšie a niekedy kratšie...ale pri správnom vedení to určite pôjde iba k lepšiemu. Musí mať dostatok podnetov - chodiť s ňou do revíru, do obory, keď sa uloví diviak tak ju nechať očuchať, pošklbať, vyhecovať ju k tomu štekaniu...A sám budeš vidieť ako sa lepší a ako si spája súvislosti...A hlavne ju správne motivuj a do ničoho nenúť...uvidíš, že ti bude robiť iba radosť. Pri neúspechoch to hneď nezabaľ ale hľadaj tú správnu cestičku...Držím palce. ◄ reagovať
Ja mám tiež fenku AJD, ma cez 2 roky. S hlasitosťou problém nieje ani v pohone,ani počas dohľadávky. Akurát nehlási zhasnutú zver (totálny nezáujem). 7 mesiacov je ešte skoro, určite sa to spraví. ◄ reagovať
žiaden stres bude to v pohode všetko potrebuje svoj čas, ja fenka to pochopí na srnčiu stopu ju nedavaj ale ju karhaj a ostatne stopy pohoda ale diviaka vychvaľuj a častokrát aj treba sledovať. najčastejšie s ňou choď na diviačie stopy a nechaj ju tu stopu sledovať potok ak budeš chceť ukočiť tak vychváľ a odober zo stopy ako farbiara. A to že vysokú nehlási nič sa nedeje bude neboj, zajac a srnčia ma na psí nufák najviac draždiveho pachu a preto to tak rad durič aj sleduje. ◄ reagovať
martinbb Ti poradi,aj uteší,tak ako mne. ◄ reagovať
ADJ neni jezevcik, v 7 mes. je brzo. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.