zdravim....nemate niekto nejake nakresy samospadovych zariadeni na zakrmovanie srncej ??? dufam ze mi poradite ... budem rad
Samokrmitko pre srnčiu zver - Dobry den,chcel by som sa spytat ako zostavit samokrmitko pre srnciu zver,velmi ma zaujmaju vase rady a typy.dakujem ◄ reagovať
Kŕmelec pre srnčiu zver - Dobrý deň chcel by som vás poprosiť o radu ohľadom kŕmelca pre srnčiu zver aby sa k nej nedostala vysoká a diviaky. Rád by som spoznal nejaké nápady ako zabrániť prístupu tejto zvery poprípade môžte priložiť a fotografie. Vopred ďakujem. ◄ reagovať
Nemusíš nič zošikmiť a ani robiť nejakú pyramídu dovnútra. Pripravuješ sa tým len o väčšiu kapacitu a využitie je takmer rovnaké. A typ poklopu zavisí hlavne od toho, či sa v danej oblasti vyskytujú hlavne medvede, a ak áno, tak naj- je taký, že bude len položený a zo spodnej strany poklopu budeš mať pribité, prišróbované nejaké dva hranolky, aby ti to samo od seba len, tak nepadalo. Najlepšie je, aby aj daný násyp vôbec nebol upevnený, bo ak sa medveď nebude môcť dostať k jeho obsahu, tak ti ho rozbije na cimpr-campri. :) ◄ reagovať
JA som staval krmelec rovny, odkaz na spode mam spominanu prammidu a funguje to perektne. ◄ reagovať
poprosim Vás na jancigas@azet.sk ◄ reagovať
Ja dávam na poklop pánty a istiacu retiazku. Keď poklop preklopím, retiazka mi poklop podrží a ja môžem bezpečne nasypať krmivo. Otvorím aj zatvorím jednou rukou. ◄ reagovať
nemusis zosikmit steny..staci ak do vnutra vlozis daku kvazi pyramidku, co ti bude pomahat aby sa sypalo von smerom akym chces a na druhom konci krmenie nesadalo a neostavalo. ◄ reagovať
Presne tak som to chcel spraviť s tým poklopom ... zošikmiť steny ma napadlo už skôr ,ale nechcel som sa do toho púšťať ,keďže som videl fotky aj rovných krmelcov tak som to skúsil :) Pri ďalšom pokuse ich iste nakloním :) Ďakujem ◄ reagovať
ked tam das panty, tak sa ti moze stat, ze na to zabudnes pri krmeni a po preklopeni sa ti to urve...my robime tak, ze sa spravia vodiace zarezy, a v streche sa spravia take listy zapadajuce do toho..potom ti vzdy strecha sadne na to iste miesto..a da sa len podvihnutim snat. A odporucam zadnu stenu oproti vysypnemu oitvoru zosikmit, aby sa sypalo pekne von do hrantu :) inak pekne.. ◄ reagovať
Môj prvý krmelec -
Zdar chcel by som sa spýtať ako mám spraviť poklop na krmelec, je tam lepšie dať pánty, alebo obyčajný poklop? Ďakujem ;-)
◄ reagovaťMax2 mohol by si mi ten nakres preposlať? Adam49555@azet.sk ◄ reagovať
MAX2 ....ano otvorilo mi to....dakujem...:)) ◄ reagovať
Jager 7, tinohunter dajte vedieť, či sa podarili nákresy otvoriť. Prípadne to prepošlem. ◄ reagovať
poslal som vám to páni, nech slúži :) ◄ reagovať
kto to ma stiahnute mohli by ste mi to poslat na mail kristiansulik@centrum.sk lebo ja som to stiehol ale v PC som to newedel otvorit..tak kto to uz stiahnol a ide mu to a bol by taky dobry a poslal mi to...dakujem ◄ reagovať
Netreba sa registrovat opis kod a mozes stahovat :) ◄ reagovať
Ja som to nevedel stiahnut nevedel som sa zaregisrovat mohol by ste mi to niekto poslat na lubi.igor@centrum.sk
DAKUJEM ◄ reagovať
jasne v pohodičke, ak ťa budú zaujímať ešte nejaké, daj vedieť a ak budem mať, tak to sprístupním ◄ reagovať
prkladám link, kde si môžeš stiahnuť naskenovaný nákres takéhoto krmelca pre srnčiu.
odkaz ◄ reagovať
Musím tě jen upozornit na to, že je to zařízení dobré, ale do míst, kde nejsou prasátka, z vlastní zkušenosti mám odzkoušeno, že jakmile to prasátka najdou, tak na srnky nezbyde nic a prasata budou chodit pravidelně. ◄ reagovať
Pošli mejlovú adresu, niečo snáď nájdem. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.