jo kuci od Jarouša sů šikovní!!! ◄ reagovať
ti maju dobru pracu, mali stanok aj na vystave a mali tam velmi pekne kusky ◄ reagovať
René Ondra môj dobrý kamarát s ktorým som bol 2 roky v Plzni na Boroch na vojne je mistr .Adresa: Polní 378 687 62 Dolní Němčí jeho práca je super . Robil pre bahrajnského krála a mnoho iných osobností . Ceny sa netreba obávať . odkaz ◄ reagovať
Jager68, jej robota by zaujímala aj mňa, ak máš kontakt, prosím ťa pošli mi ho lebo jej stránka mi nejde načítať. Dík. ◄ reagovať
Daj si do vyhladavača :Jana Čapkovičová, myslim,že z doteraz info odkazov bude v pomere kvalita a cena najlepsia volba. Zdravim. ◄ reagovať
Zdravím orim obráť sa na firmu Ekosta v Sielnici pri Zvolene p.Vávra videl som jeho robotu určite nebudeš lutovať a budeš maximálne spo kojný. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.