Prečo fuj, že zo srnca, šak ja som počul, že jagerek sa nerobi len z diviaka, ale aj srnšej a vysokej... ◄ reagovať
vlado59 tak som vemi rád že som ti dobre poradil .Chutilo??? ◄ reagovať
pepis presne tak som to doteraz robil ale to čo napísal Edu je iné vtom že ti tú pečienku vlastne jemne orestuješ na oleji a keď ju dáš priamo tak nemá takú chuť preto som to chcel vyskúšať môžem len doporučiť. ◄ reagovať
vlado stačí ked najprv urobiš srdce a ľadvinky a na koniec pridáš pečienku nezašpiníš kopu riadu ako Edu:))) ◄ reagovať
Edu dal som na tvoj recept človek sa stále učí mne sa zapáčila tá druhá panvica čo si spomenul na pečeň doteraz som to tak nerobil a je to super. Z posledného decembroveho prasiatka som ho teraz dokončil, takže zdravá výživa... ◄ reagovať
Suhlasim s Edu najrôznejšie kombinácie korenín jedlu len uškodia tak ako aj kečup a horčica by nemala v jagerku a ani v guláši čo robiť:) ◄ reagovať
Ono nejaké bombastické odhalenia tajných ingredienci sa asi konať nebude! Receptúra bude dosť podobná podľa mňa.Prekombinovania x korenín môže byť viac na škodu ako na osoh. Rozdiel bude len koľko čoho pridať . Tam to už chce trocha praxe . Inak budú dosť podobné návody podľa mňa. ◄ reagovať
mne sa rozhodne najviac pozdával recept solimkenaja , ◄ reagovať
uz je neskoro : )) ja som sa tesil na to ONEE : )) ◄ reagovať
ale šak dojdi urobím kura a ryžu ◄ reagovať
no a ja som uz pri trencine takze sa otacam a idem domov hladovat : )) ◄ reagovať
ok solimkenaj ,ale dones aj mäso lebo ja mam v mojom minimrazáku len kuracie :))
Ešte dodám že u diviaka sa dajú samozrejme použiť aj ladviny, po odstránení močových kanálikov . Pluca a slezinu na konzum nepoužívam nikdy. ◄ reagovať
sadam do auta a za 20 minut som u teba : )) ◄ reagovať