Miro neviem bol to levec 40 potom green korektor potom aaa potom aaa1 potom aaa2 potom aaa3 potom aaa4 teraz tu máme zeleného špimpanza . Prečo ??? Neviem nie som psychológ ani psychiater . Vôbec netuším aké posolstvo chce tento nick zanechať poľovníkom to sa musí vyjadriť on sám . Osobne ho aj trocha ľutujem . ◄ reagovať
to čo za debila ..aj toto chodí po zemi?? ◄ reagovať
Co?
Ste lovcoch štyrycec neznam ani korechtoroch.
To co aaa? ◄ reagovať
Green korektor si zas našiel nový nick po tých všetkých aaa a lovec 40 a pod??? ◄ reagovať
Ocuvaj me Lesnica.
Ja ce mam radsi.
Za dvoch vrecoch pandurok ce vymenim. ◄ reagovať
: ))))))))))) nemusia mozu si kupit umelu : ))))))))))) ◄ reagovať
ty klamár a vraj ma máš rád. za jedno zarezané prasa by si ma vymenil? a čo majú vravieť ženy? kvôli jednej klobáse aby chovali celú sviňu :-)) ◄ reagovať
EDU ja ho zarezem a ty ho ukradnes a snajperovi nechame evicku a u teba na dvore si urobime mejdan : )) ◄ reagovať
No nič, idem ja spať, ráno som napísaný do revíru.... brú noc kucharikom:o) ◄ reagovať
A to sa ako pije???...:o) ◄ reagovať
aj ja, aj ja, aj ja...aj mna berte...zase by ste ma ukrátili o niečo takéto pre mňa zaujímavé? hadi! ◄ reagovať
sniper 100 ja ti to bezplatne spracujem ! ◄ reagovať
NOZIK NA TO PRASA : ))))))))ň ◄ reagovať
A čo donesieš do partie ako pristupne???...:o) ◄ reagovať
SNIPER100 ano tak posielam ti tel.cislo : )) ◄ reagovať
vsetci by ste len zrali : )) a v afrike chodia deti z nafuknutim bruchom : (( ◄ reagovať
Ja bývam na dedine ale do práce dochádzam 45 km tak na to niet cas ale uvazujem, ze pred velkou nocou kúpim zivé prasa, zvolám partiu a bude zážitok po 10 rokoch... ◄ reagovať
joooj, domáce zabíjačky- to bolo niečo. Najlepšie dni v roku, najkrajšie spomienky z detstva, najlepšie jedlo...paráda. To by som ešte chcela zažiť, ale kde tu v tomto prašivom meste? ◄ reagovať
My sme ladviny dávali do tlacenky, uz mi chybaju tie domace zakáľačky so všetkym čo k tomu patrí, dobrá partia, hriatô, pečienka a pod... ◄ reagovať
Pri domacej zakálačke je ladvina vybraná z mastného ovaru naj pochúťka !!! Kedže ja som chlap z dediny velmi dobre to poznám ako a kolko krát do roka je zakálačka . ◄ reagovať
mňa by si zbytočne prosil ◄ reagovať
ked to poviem tak evicka sa nam nevida : ))) boze ja som to asi prezradil : (( ◄ reagovať
Aj ja , tak Evicka, nedaj sa prosiť.... ◄ reagovať
však na čo iné by si mohol myslieť... ◄ reagovať
ja som myslel len na to varenie : )) ◄ reagovať
Ale sak my niesme na komoditnej burze...:o))) ◄ reagovať
tyyyyy- MILOŠ!!!!! dobrý buď! mlčať je zlato ◄ reagovať
Pozerám, ze to zas sa toci v inu stranu jak varenie... ◄ reagovať
SNIPER 100 ja by som mohol povedat za evicku ale pocitam ze uz by so mnou neprehovorila : )))))))))))) ◄ reagovať
A to pritom miesanina z vnutornosti....jaka fajnotka... ◄ reagovať
ja som osobne myslel ze to je niaka miesanina chlastu : (( ◄ reagovať
Lesnica daj aj ty nieco z kulinarskych tajomstiev.... ◄ reagovať
Konecne uprimnost....co to, co to????...:o))) ◄ reagovať
čo teraz klameš?!?!?!?!?!?!?!? sa priznaj, že si jagteriéra zjedol celého ◄ reagovať
ja vam poviem pravdu ja som ani nevedel co je to : (( preto som si vymyslel ten recept z jagterierov : )) ◄ reagovať
Heee Edu ty si betar... a ladviny ani ja nepouzivam... i ked z mladeho kusa by ani nemuseli vadit ◄ reagovať
je lepšie si vymeniť názor takto ako v rubrike recepty tam som sa dočítal totál bludy !!! ◄ reagovať
samozrejme srnčí je tiež výborný tam doporučím k cibulke i slaninku. ladviny zahoď . Iba srdce a pečen. môže byt aj kusok mäsa dobe je dusit v tlakovom hrnci .potom zmeniť na klasu. ◄ reagovať
jedli ste jegerek s rujného daniela,,, pochutka,,,!! hehe ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.