Jooj dávam fotky do atlasu na odkaz dlhosiahla debata o katastrofalnych sustavných zmenách v slovenskom nazvosloví . Ja sa snažim dať aj v slovenčine niekedy latine . Latina je alfa omega názvoslovia. Kto chce skopčí do google a dozvie sa bud slovenský alebo latinský názov. Faktom je že za posledný rok sa tie Slovenske zmenili 3 x. ◄ reagovať
Do kategórie plazy a obojživelníky som dnes pridal fotku skokana,fotil som vo Zvolene na Laniciach,mohli by ste mi pomôcť určiť o aký druh ide?Mohol by to byť skokan rapotavý? ◄ reagovať
Ja som za slovenské názvy. A tí čo sa tomu rozumiete to kludne píšte do komentárov. A autori by to potom napísali ako názov fotografie keď vudú chcieť.
Ja som za! Odomňa máte podporu. ◄ reagovať
No bolo by to fajn,keby sa tam uvádzali názvy vtákov,rastlín,húb atď.,ale podľa mňa to nie celkom možné,lebo práve pri týchto kategóriach je veľké riziko zámeny kvôli podobným znakom,najlepšie je keď názov napíše autor,lebo ten má viac času na posúdenie a určenia o aký druh sa jedná. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.