Pa33ck by tu určite striehol deň noc , každú minútu . aj ja mu dávam hlas aby sa stal správcom inzercie psov :)
Príspevok presunutý z diskusie pes bez preukazu pôvodu (autor: ali).
exc125 - nevím jaké podmínky máte ve zkušebních řádech pro lovecky upotřebitelné psy. V Čechách na zkoušky může jen pes s PP a od loňského roku tuto podmínku (podle mě nesmysleně) rozšířili, že se mohou zúčastnit pouze psi s PP zapsaných v FCI. Tím například od lov. zkoušek odřízli mnoho Patterdale teriérů, kteří následně nemohou být ani využitelní pro sdužení.
Jsem proti používání psů bez PP v myslivosti (přesto, že jsme měla zkušenost s křížencem Německého ovčáka, který byl při dohledávkách na barvě vynikající).
Myslím, že jediné co by platilo je důslednost mysliveckých hospodářů při honech a kontroly nadřízených orgánů.
Vím, že psů v myslivosti ubývá a každé sdružení je rádo za každého psa i když je to " vořech" hlavně že dělá.
Vše je hlavně v lidech.
Pokud hospodáři půjdou tvrdě po bezpapírových psech, nebudou mít myslivci důvod si je brát a tím se zároveň sníží poptávka
Stačí se podívat do Inzerce na tomto serveru abych si udělala obrázek o psech bez PP využívaných v myslivosti. ◄ reagovať
podlamna kazdy pes ktory apsolvuje polovne skusky by mal byt upotrebytekny v polovnom reviri. ◄ reagovať
Niektoré PZ používajú psov bez rodokmeňov pri poľovačkách a poľovne upotrebitelných si nechávajú pre prípad fyzickej iventarizacií. Ja osobne s tým nesuhlasím. Nemal som nikdy poľovné plemeno bez rodokmeňa ktoré by som používal pri poľovaní. ◄ reagovať
Kedysi dávno používali v našom revíry miešanca kopova a pastierskeho psa a klobúk dolu bol špičkový. ◄ reagovať
To mi je jasné , ale sú stále taký poľovníci ktorý takýchto psov produkujú.A dokonca aj používajú v poľ.revíry.Ako na nich? ◄ reagovať
pes bez pp nemôze byt upotrebytelny v polovnom reviri ! ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.