M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  22. január 2025,  meniny má Zora,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:29,  dnes západ slnka: 16:26
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

BLASER R8 - diskusia

autor: off Edu
pridané: 12.1.2010 16:22
Posledných 15 rokov pretrvávala jedna otázka ohľadom guľovnice Blaser R93.Ako môže byť tento technicky dokonalý model posunutý do novej éry? Odnímateľný zásobník bol úlohou číslo jedna. Blaser našiel perfektné riešenie - ergnomické a pohodlné pre používateľa.Spúšť ako kľúčový faktor v precíznosti a jej bezpečnej funkčnosti za akýchkoľvek extrémnych podmienok, bola veľkou konštruktérskou výzvou, ktorá bola brilantne zvládnutá.V snahe spraviť streľbu z R8 tak komfortnú a bezpečnú ako je len možné, Blaser kládol nesmierny význam na optimalizovanie zásobniku, ktorý dosahu novú úroveň dokonalosti.Blaser vynaložil veľa námahy aby dosiahol maximálny technický výkon bez kompromisov v dokonalom štýle a dizajne. Zanietenie Blaseru pre výrobu zbraní sa perfektne odráža v dynamických ale elegantných rysoch R8.
počet zobrazení: 92 559
počet hlasov: 3
okruh tém: zbrane

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off motaq, 10.10.2017 o 19:18

pri R8 by som hlaven kratsiu neriesil. Standardna hlaven je v pohode a v porovnami s inymi zbranami je celkova dlzka zbrane aj s takou hlavnou kratsia. a pre 30-06 Spr. by som kratku 52cm hlaven uz vobec neriesil nakolko zbytocne uberies tomu kalibru.

dať hlas príspevku | počet hlasov: 27

komentáre

zoradiť
zobrazené 281-320 z 761 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

Príspevok presunutý z diskusie Blaser R8 (autor: Mysanecko).

off Rempo, 15.10.2012 o 10:40

Steyr: smejem sa na tebe. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off steyr, 12.10.2012 o 12:50

ferdo - 100 ľudí 100 chutí, ja viem svoje a viem, čo hovorím a prečo, ty vieš svoje. Mám takú skusenosť a nie jednu, tak sa s ňou(aj keď trochu expresívne) chcel podeliť, ak tu máte svoj uzavretý kruh tak napíš adminovi aby vám ho uzavrel. Steyra(nemám nového a ani by som nového nechcel ako som už v inej diskusii písal prečo) nevymením ani za dvoch blaserov, a nech si hovorí kto chce čo chce, koniec-koncov taký postoj zaujme takmer každý, kto má ku svojej zbrani vzťah, spomienky a je presvedčený o jej kvalite a spoľahlivosti...smeruje to už na míle ďaleko od témy a nemienim tu teraz riešiť osobné nezhody, hádať sa, naťahovať a nebodaj urážať, takže ferdo "lovu zdar a nech sa ti darí!" ◄ reagovať

off ferdo, 12.10.2012 o 12:31

To ze si polovnik dlhe roky a od malicka ti nedava pravo "jednoducho" ohodnotit cloveka na zaklade toho aku ma zbran. To je by som povedal este jednoduchsie. Zial oblubenost zbrane, ktoru tak hanis a stale riesis je nepopiratelna a znacky ako steyr mannlicher mozu zial len ticho zavidiet. Uz je to raz tak. Ale na zaklade takehoto pravitka sa predsa neda posudzovat clovek. Ja tiez viem o jednom debilovi co ma prave "steyr" a nejdem hlasat, ze je to zbran pre debilov a rychlokvasencov. Ok uz sme mimo temy a to je presne to, co vacsinou ty prave robis - preto narazam na fakt, ze si tu chvilku a nie si rozkukany, nehodnotim teba ako polovnika. Jednoducho pises uplne bludy v teme, ktora pojednava o niecom uplne inom. Forum a diskusia v nom ma tiez svoje pravidla. U teba, ale mam pocit ze je to o inom, ale to je na inu debatu.... ◄ reagovať

off steyr, 12.10.2012 o 12:01

ferdo- hodnotiť človeka a jeho skúsenosti podľa toho ako dlho je na fóre, je trochu jednoduché a ale je to tvoj názor, môj pradedo bol polovník, môj dedo bol polovník, môj otec i brat je polovník a v lese som prakticky vyrastal, stretávam sa s viacerými zbrojármi a odborníkmi na zbrane...a to že som svojím názorom onálepkoval veľa ľudí je síce fakt, ale nemám sa prečo za to hanbiť, aj keď prevažná vúčšina nie sú všetci ako som napísal, a česť výnimkám ako som tiež napísal, diskusia je o výmene názorov a skúseností, pokiaľ viem jarodt súhlasím, nepaušalizujem, nehodil som všetkých do jedného vreca, len tých rýchlokvasených, lebo mám takú skúsenosť, a to že blbci sá najdu v každej spoločnosti je veľká pravda. ◄ reagovať

off jarodt, 12.10.2012 o 10:50

steyr - osobne poznám dosť majiteľov Blaserov, ktorí sú "normálni" poľovníci a tvrdo makajú, aby si zarobili na svoj koníček, samozrejme je aj dosť rychlokvasených vypatlancov, ale to nemôžeš paušalizovať, že majitelia Blaserov nechápu načo slúži zbraň. Blbci sú všade aj medzi majiteľmi ZH-čiek. ◄ reagovať

off ferdo, 12.10.2012 o 10:18

Steyr prestan sa uz konecne spravat detinsky a skus dospiet. Si mlady, na fore si kratko, uz si sa mohol rozkukat po tomto svete. Niekomu to trva dlhsie, niekto to zmakne za chvilku, ale ty prosim prestan uz pustat taketo perly. Zbytocne sa zosmiesnujes. Ber to ako dobru radu a nie urazku. Tymito vyjadreniami si onalepkoval velmi vela ludi na tomto svete. ◄ reagovať

off steyr, 12.10.2012 o 9:38

jarodt chápeme, ale ich majitelia neviem či chápu, na aký účel má slúžiť zbraň, podľa mňa nie na spoločenskú prestýž, ale keď chcú nech ju majú aj na to... ◄ reagovať

off jarodt, 12.10.2012 o 9:12

steyr - ja netvrdím, že Blaser je najlepšia zbraň, takisto ako BMW nie je najlepšie auto. Oboje sú však bezpochyby synonymom spoločenskej prestíže, či sa ti to páči, alebo nie, chápeme sa ? ◄ reagovať

off steyr, 12.10.2012 o 9:11

woodimpex-česť výnimkám, ako si ty, napísal som prevažná väčšina, a toť moja skúsenosť..., ktorá je síce trochu prehnane podaná, no je to reálna skúsenosť... ◄ reagovať

off woodimpex, 12.10.2012 o 8:54

Rempo prečo nie poloťažkú hlaveň?pre blasera sa ešte len rozhodujem ,dám si pooradiť.Steyr polujem 12 rokov a moja prvá zbraň bola ZH. ◄ reagovať

off steyr, 12.10.2012 o 8:34

jarodt- že blaser je pojem ako BMW :-DDD, prevažná väčšina majiteľov blaserov sú rýchlokvesení "poľovníci", ktorý nemajú hlboko do peňaženky, majú viac ako 40 rokov a poľujú od minulej sezóny, nerozoznajú teľa od srny a keď im ukážeš na snehu medvediu stopu, tak sa ťa spýtajú prečo tu niekto chodil bosí...toť moja skúsenosť... ◄ reagovať

off ferdo, 12.10.2012 o 8:18

Rempo a preco ta odradzali ti ludia? Co Ti uviedli ako dovod preco nie? ◄ reagovať

off Rempo, 12.10.2012 o 7:24

woodimpex, 11.10.2012 o 21:26 aj ja som chcel poloťažkú hľaveň, ale veľa ľudí ma odrázalo... Ale R8 Professional Success je pekná pracovná flintička. ◄ reagovať

off Edu, 12.10.2012 o 6:39

čo sa predáva treba zdražiet čo nejede na odbyt treba zlacniet . Taký je trh . ◄ reagovať

off ferdo, 11.10.2012 o 21:30

nemozes nic pokazit...netreba ani dlho premyslat. ◄ reagovať

off woodimpex, 11.10.2012 o 21:26

Rozmýšlam nad Blaserom R8 pažba Succes v raži 308w. poloťažkou hlavňou čo vy na to ? ◄ reagovať

off Rempo, 27.7.2012 o 18:59

BBF 97 Luxus bez zľavy je za 3900€, to už prehnali.... ◄ reagovať

off pavol68, 27.7.2012 o 17:50

Minulý týždeň sme s kolegom pozerali ceny R 8 v Dynaxe. Dnes sú už navýšené asi o 18 - 20%. Ale " všetko zlé je aj na niečo dobré". Predajcovi to pomôže zbaviť sa " starých" zásob za výhodné zľavy a noví majitelia sa budú tešiť z výhodnej ceny. Pred 7 rokmi bola cena BBF 95 Lux ešte v Skk taká ako dnes Prestige. Žeby nám posilňovalo Euro? ◄ reagovať

off findula, 27.7.2012 o 17:11

Blaser je dražší CZ ◄ reagovať

off Jager68, 27.7.2012 o 16:04

Ako Každý rok. Ale už je to prehnané..dat za standard 3000€ je naozaj vela. ◄ reagovať

off Rempo, 27.7.2012 o 14:28

No a Blaser zase zdvihol ceny... ◄ reagovať

off Jager68, 19.6.2012 o 13:55

Glen..neviem..ten mlady ani nevie aky je priplatok za drevenu gulicku atd atd atd.....v PB bola zatial vzdy lepsia cena... ◄ reagovať

off Edu, 19.6.2012 o 12:42

A to ešte neprišli Robove istoty :-D V tom balíčku budú ďalšie veci navršujúce cenu . Prvá bude posun dph z 19% na 25% a mnohé ďalšie istoty . :-D ◄ reagovať

off glen, 19.6.2012 o 11:25

Jager68 tých 15 % je v Dynaxe štandard,ale treba prísť osobne Po telefóne sa dozvieš akurát odporúčané MOC. Lepšiu cenu , ako v Považskej Ti urobia u Poľovníka v Bratislave na Vajnorskej. ◄ reagovať

off Jager68, 19.6.2012 o 10:04

jarodt necham ta v tom ze nie.....na R8 dal manikovi 15%..ale nechal mu tam cca 5000€.....Uvidime ako zareaguje Mauser..kedze je pod Blaserom,tak zrejme zdrazie aj ten... ◄ reagovať

off Hirko2, 19.6.2012 o 9:15

je to môj osobný názor ale myslím že zvyšovanie sa skôr dotkne modelu R8 ako R93 ◄ reagovať

off jarodt, 19.6.2012 o 8:32

Jager68 - čo viem, tak Dynax v maloobchode zľavy neposkytuje, snáď pri veľkých objednávkach nejaké to percento spustí. ◄ reagovať

off Jager68, 19.6.2012 o 7:32

Ale dat po zvyseni cien za standard R93 3000€..to je uz naozaj dost.. V Dynaxe sa da vybaviť zlava.cca 15%..na R8 asi aj viac. ◄ reagovať

off sako80, 19.6.2012 o 5:42

za staré ceny je to ešte všade, treba sa vedieť dohodnúť odkaz ◄ reagovať

off Rempo, 18.6.2012 o 21:48

Tak to som ešte stihol..))) ◄ reagovať

off jarodt, 18.6.2012 o 20:55

Blaser je pojem ako BMW a je merítkom spoločenskej prestíže medzi poľovníkmi, môže si dovoliť zvyšovať ceny, kto chce Blaser, ten si ho kúpi aj keď bude drahší a páni z Blaseru sú si toho veľmi dobre vedomí. Kto však plánuje v blízkej budúcnosti kupovať a chce ešte za staré ceny nech neváha, pre východniarov prípadne stredosl. odkaz ◄ reagovať

off Edu, 18.6.2012 o 20:22

Jager68 s cenami narába trh nie blaser :-D Keď je veľký záujem cena má priestor rásť . Ak sa tovar nepredáva musí isť cena dolu. ◄ reagovať

off Jager68, 18.6.2012 o 20:06

No...tak to nebude K95....ked uz nevedia co s cenami..ale Krieghoff Hubertus...ak aj ten nezdvihne ceny... ◄ reagovať

off Edu, 18.6.2012 o 19:56

A to mi nikto nechcel veriť ,že Blaser je výborná investícia :-D ◄ reagovať

off glen, 18.6.2012 o 19:54

Bohužiaľ,nie o 8%,ale o 10%. ◄ reagovať

off Hirko2, 18.6.2012 o 16:45

no do 1.7. to určite nebude ... toto som ešte nepočul prečo idú ceny hore? :O ◄ reagovať

off sako80, 18.6.2012 o 16:33

to hirko2: len dlho nečakaj Blaser ide od 1.7 zase hore, ako každoročne, teraz by mal ísť o 8% :((( ◄ reagovať

off pepies, 18.6.2012 o 16:06

Rempo Blaser robi prevedenie Timber co je plastova pažba s imitaciou dreva. ◄ reagovať

off Edu, 18.6.2012 o 14:35

Drevo má iba estetickú hodnotu .Všetky iné praktické výhody sú pre plast . A vývoj ide samozrejme do predu . odkaz ◄ reagovať

off Rempo, 18.6.2012 o 14:02

Plastová R8 je úžastná a určite by som si ju vedel predstaviť. Ale drevo je drevo. Plast od Blaseru to je iná káva. No Blaser vie prečo nevyrába ten plast vo farbe/vzore dreva. Stratil by tým 1/3 zákaziek na vyššie drevo...))))))))))) ◄ reagovať

zobrazené 281-320 z 761 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM