pri R8 by som hlaven kratsiu neriesil. Standardna hlaven je v pohode a v porovnami s inymi zbranami je celkova dlzka zbrane aj s takou hlavnou kratsia. a pre 30-06 Spr. by som kratku 52cm hlaven uz vobec neriesil nakolko zbytocne uberies tomu kalibru.
Vlado pri cene ako si uviedol sa bavíme o prevedení luxus a hore a tam pažba skoro vždy zostáva.A tu teraz neriešime ani tak drevo ale okopírovanie baskule a pod. veci. ◄ reagovať
Mne len nejde do hlavy, že niekto vysolil za zbraň cca 4.000,- € a potom si na nej necháva prerábať pažbu a pod. Podľa mňa zbraň v takejto hodnote by mala strieľať pomaly, ako sa povie "sama" a nie aby som na nej musel robiť určité úpravy. Blaser R8 je krásna zbraň ale nikdy by som za ňu nedal toľko €čiek. ◄ reagovať
jarodt s turbiakom sme si popísali tak už je v obraze o našom slovensku:)A áno máš pravdu aj na LZ sa niečo nájde či vo foto alebo inzercii. ◄ reagovať
Bohužiaľ Turbiak, žiadne scifi, ale holá realita, ak máš otvorené oči nájdeš ich aj na tejto stránke. A podotýkam netýka sa to len Blaseru, ale minimálne aj Saueru. Preto som písal Jozefovi, že sa čudujem Blaseru, že k tomuto kroku pristupujú až teraz, asi pre srandu králikov to nerobia a určite ani nie len kvôli Slovensku. ◄ reagovať
Toto by si ziadny predajca ktory funguje aspon par rokov nikdy v zivote nedovolil , su to uplne bludy .. alebo je tu niekto kto sa s tym stretol ? ze si objednal luxusnu verziu Blaseru a obchod mu dodal kopiu ? mne to pride ako uplne scifi ◄ reagovať
Jarodt, ono ludia na to pomalicky pridu, skoda len ze niektori na vlastnych chybach.... a to nie je len v pripade Blaser.... ◄ reagovať
Ti co vravite o probleme slovenska a nie len.....poprosim menovite predajcu, ktory toto robi, aby sme vedeli. Inak su to len prezdne kecy.....dik. ◄ reagovať
motaq - ja len dodám, že podvodníkom patrí tento svet, bohužiaľ. ◄ reagovať
jarodt súhlasim ak to niekto robí pre seba/pre druhého že kúpi standard a dá si spraviť (gravír,pažbu) to je úplne v poriadku no ak niekto vedome predáva fake za to by som ruky lámal. ◄ reagovať
je to tak ako pise jarodt, je rozdiel ked si "JANKO HRASKO" kupi Blaser R8 v Standarde alebo Profesional, a da si na svoju ziadost sikovnemu pazbarovi urobit pazbu podla svojich predstav a je rozdiel ak predajca - firma XYZ kupi od Blasera R8 v standarde a necha vyrobit pazbu nejakemu sikovnemu pazbarovi a potom ju predava ako Blaser R8 Exclusiv za cenu originalu... to uz v poriadku nie je, je to podvod a da sa to klasifikovat ako zavadzanie spotrebitela..... ◄ reagovať
Ľuboš nie je to celkom tak, rozdiel medzi Standardom a vyššími modelmi je u Blasera dosť veľký, musíš však porovnať tvoje náklady a tvoju prestíž s nákladmi a prestížou Blaseru za ktorú platíš nehorázne prachy, vychcanci ťažia z vydávania svojej vlastnej úpravy a svojej nulovej (ne)exkluzivity a snažia sa ju predať za cenu originálu bez vedomia kupujúceho a to už v poriadku nie je. ◄ reagovať
Peťo, ako vravím, ak je to s tvojim vedomím ako kupujúceho a s tvojim súhlasom nič sa nedeje, ak ale o ničom netušíš a žiješ s vedomím, že kupuješ originál tak je to už horšie. Nie je žiadna výhovorka, že Blaser nevie čo pýtať. Je to Blaser tak ako BMW, platíš za exkluzivitu a prestíž a nie za železo. ◄ reagovať
Je rozdiel ak niekto urobi upgrade standardu na vyssiu radu a ak niekto necha na CNC okopcit z duralu celu baskulu a dorobí tam a pažbu. V prvom prípade ide stale o kvalitnu zbraň, v tom druhom o fake z pochybného materialu. Kopirovanú R8 baskulu som ešte nevidel, a dôvodom bude asi výrobné číslo. R93 je na slovensku možno každá tretia z CNC mašiny, najmä tie gravírované, nakoľko R93 nemala žiadne označenie výrobcu mimo hlavne. ◄ reagovať
Tak som zvedavý ako to nakoniec dopadne ako to budú kontrolovať/postihovať a podobné veci.A či sa pridajú aj ostatné zbrojovky. ◄ reagovať
Jarodt ja mam takeho blasera ako spominas luxus zo standartu ale ušetril som vyse 1000 eur,kebyze firma Blaser vie čo pýtat za svoje pušky určite by takyto špekulanti neexistovali... ◄ reagovať
To keď si človek kúpi štandard a dá si ho prerobiť je jeho vec a nikoho do toho nič nie je, horšie je ak sa to predáva ako originál, pravdupovediac dosť som sa čudoval Blaseru, že si tieto veci nepostrážil, vynaliezaví predajcovia si to určite nevyriešia medzi sebou, práve naopak, ak výrobca nezasiahne je to voda na mlýn takýmto podvodníkom a určite sa to netýka len Slovenska. ◄ reagovať
jadrot tak bude niečo na tom pravdy?Ja nemám osobne nič proti tomu ked si kúpim standart a dám si spraviť gravír aký sa mi páči a to isté aj s drevom. ◄ reagovať
Co je na tom zlé a neoriginalne ked si niekto kupi Blasera v standarde a da si vyrobit ine drevo na mieru a gravir?...alebo ked si kupi system a lauf a drevo si da dorobit?..To si potom musite predajcovia urobit poriadok medzi sebou.ak ,,niektorí davaju prerabat zbrane"..a predavaju to ako original z výroby. ◄ reagovať
Pravdupovediac Jozef ja by som sa tomu ani veľmi nečudoval, na mieste Blaseru by som to už spravil dávno, len na tejto stránke som niekoľkokrát u rôznych inzerentov a predajcov zachytil falzifikáty zbraní vyrobené tzv. domácimi kutilmi viac, alebo menej zdatnými. Pravdepodobne to funguje tak, že sa nakúpia štandardné vyhotovenia zbraní alebo základné súčastí zbraní a z tureckého orecha si dajú domácimi kutilmi vyrobiť napodobeniny exkluzívnych drahých originálov, no a zisk samozrejme nezhrabne Blaser, ale šikovný podvodníček. Vyzerá to, že takto to funguje aj s gravírom, existuje dostatok ľudových majstrov, ktorí takéto zásahy do zbraní robia. Ono sa nič nedeje pokiaľ je budúci majiteľ zbrane vopred oboznámený, že jeho zbraň fakticky nie je originál, ale kópia, horšie už je ak sa takéto zbrane vydávajú za originály a podvodníci zarábajú na exkluzívnom mene firmy Blaser. To je asi to isté, akoby si napr. chcel kúpiť Picasa a namiesto toho ti predali falzifikát originálu, hoc by vyzeral na nerozoznanie. ◄ reagovať
Jedna otázka.Len z počutia som sa dozvedel no nejak tomu neverím že blaseráci si dali patentovať pažbu alebo niečo také a nemožete si dať spraviť inú?Bolo to pri jednej diskusii na R8čku.Vie niekto o tom niečo? ◄ reagovať
ja som náchylný na drevo, plast nejako nemusím ale odkedy som začal používať profesional success na strelnici, nejako som ho začal vláčiť aj do hory, má neuveritelne dobre vypracovaný úchop a spúšt tam mám nastavitelnú od ATZL, no fantázia :) ◄ reagovať
Rempo mám R8 Success doma necelý rok , môžem ti povedať že nič lepšie som v ruke nemal ,pre mňa vynikajúca pažba a aj zbraň ako celok. ◄ reagovať
Ahojte má niekto skúsenosť s R8 Professional Success.? Nemyslím skúsenosť z obchodu/výstavy. Reál skúsenosť. Na výstave som ju mal v ruke. :-) Podeľte sa ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Blaser R8 (autor: Mysanecko).
Zeby Kozap daval az take zľavy??? ◄ reagovať
Treba vybaviť na polícii ZSL a vybehúť dovozcovi Blasera pre ČR -do Bánova tam kúpiš R8 aj Zeiss najlacnejšie ◄ reagovať
Tomáš na tej fotke je štvorka drevo ? ◄ reagovať
máme niečo aj na omakanie a spravíme aj cenu odkaz bližšie info do pošty alebo na mail ◄ reagovať
bojle, 25.10.2012 o 21:12: ak ťa zaujala R8 tak nieje o čom, treba skočiť do kamenného obchodu pekne ošahať, poskúšať a potom na nete pozrieť najepšiu cenu. No a motaq to vystihol najlepšie, model už závysí od peňaženky a vkusu..))) Ak chceš napíš poštu. ◄ reagovať
ked opakovaciu gulovnicu od Blaser tak urcite R8, konkretne prevedenie zalezi od moznosti tvojej penazenky :-) ◄ reagovať
pozdravujem no mam otasku chcem si kupit blasera ktori bi ste mi doporucili zbran ma zaujala uz vyse roka a pol aj pre jej dizajn aj pre jej spolahlivost a presnos dakujem lovu zdar dakujem za vasu radu ◄ reagovať
to uz si musi kazdy vyskusat..... ◄ reagovať
Motaq -suhlas,len mam podozrenie,či to nebude vyhovovat iba ludom ako ty alebo ja,pretože pri dlhych prstoch sa potom može stat,že ukazovak už nepojde na jazýček spúšte v 90 stupnovom uhle,čo vedie k strhávaniu.Vyriešil by to taký detail,ako je posuvný jazýček spúšte,ale na to si ešte asi počkáme. ◄ reagovať
velmi zaujimava alternativa, hlavne ta v prevedeni hneda s kozou....okrem toho ze to ma pistolovu rukovat ako napisal MMasska, ktora sa ozaj velmi dobre drzi, tak ak ma clovek dostatocne dlhe prsty dokaze prebit aby menil polohu ruky, teda nemusi vyberat palec z diery :-). Ja zial mam kratsie prsty takze pre prebitie som musel ruku posunut, ale videl som ako to idealne sedelo kamaratovi co ma trosku vacsiu ruku a dlhsie prsty, je to uplne paradicka. ◄ reagovať
Professional Success nemal som to vruke ale na pohlad je to bomba zacinaju lovecke zbrane preberat pistolovu rukovet od sniperskych zbrani kde rovna pistol. rukovet sa drzi lepsie a ma presnejsie vedenie prsta si myslim ze sa to chyti aj v polovnictve sa to proste POVEDLO! ◄ reagovať
Professional Success parádna futiristická ! ◄ reagovať
Ako vnímate novú paždu na Professional Success? ◄ reagovať
príde na psa (dedo) mráz... ◄ reagovať
ferdo, 12.10.2012 o 8:18 a woodimpex, 12.10.2012 o 8:54 fúúú musel by som pohľadať tie odborné vyjadrenia. Ale pre nás poľovníkov je to na bežné nosenie a vzdialenosti do 200m zbytočné resp. nepotrebné. Ale tým nikoho nechcem odradiť od poloťažkej hlavne. Niesom žiadny odborník, iba užívateľ. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.