pri R8 by som hlaven kratsiu neriesil. Standardna hlaven je v pohode a v porovnami s inymi zbranami je celkova dlzka zbrane aj s takou hlavnou kratsia. a pre 30-06 Spr. by som kratku 52cm hlaven uz vobec neriesil nakolko zbytocne uberies tomu kalibru.
Príspevok presunutý z diskusie Blaser R8 (autor: Mysanecko).
Pre šejkov je ferrari talainska humpola na cestu do práce a späť. ◄ reagovať
samozrejme že svaro s balistickou vežičkou + blaser lux + montaž je už minimálne cez 6000 € a to podľa mňa nie je bežná pracovná flinta. Teda ak nie je bežné pracovné auto seriové ferrari. ◄ reagovať
tempus ma pravdu...plastovy a zakladny Blaser naozaj kvalitna pracovna flinta..Ale na druhej strane vyššie verzie ako Black Edition,Atache,Grand Lux atd..uz nie su pracovne flinty.Aj pre nemca je 5000€ dosť peňazí. ◄ reagovať
Nemýľme si pojmy, svetová špička v sériovo vyrábanými zbraňami a "zberateľské" skvosty za neskutočne veľa €. ◄ reagovať
pre doplnenie v beznom prevedeni, custom verzie maju uz nejaku pridanu hodnotu ◄ reagovať
Bezny slovak si blaser, sauer atd. ako pracovnu zbran nekupuje, ale nic to nemeni na tom, ze to su bezne pracovne flinty ◄ reagovať
Tempus, jasne bezny slovak si moze bezne ako pracnu zbran do lesa a do traktora kupit Blaser, Sauer alebo podobne. ano su zbrane, ktore su niekde inde ako Balser. A okrem toho skus sa vratit na zaciatok temy a skus si precitat o com je. ◄ reagovať
IŽ stojí cca200eur. Edu čo ti da Blaser za 200eur? ◄ reagovať
Osobne sa mi Blaser R8 velmi paci.Cital som jej hodnotenia,boli len pozitívne. tempus: znacky ktoré si vymenoval su iná trieda-super speciál.prezrel som si ich.moje konstatovanie: ocarujúca práca majstrov svojho remesla. Platí staré známe: kolko ludí tolko chutí. ◄ reagovať
Ano blaser R8 je presne pracovná puška ako IŽ :-D jednotka . ◄ reagovať
Majstri, sa preberte zo sna. Blaser je normalna pracovna flinta, nic viac a nic menej. Vzdychat tu nad zakladným modelom pracovnej flinty v zakladnom dreve alebo plastovej pazbe je skutocne hodne slovaka. Zoberte si tie flinty vecer do postele, pripadne si prezvonte a mozete vzdychat kolektivne. Aspon ze Blaser300WM ma na tu flintu triezvy pohlad a podla toho ju aj pouzíva, udrzuje atd. ◄ reagovať
horarik01 úplne súhlasím s tvojím názorom.očarila ma svetová špička u tempusa.človek aby sa bál zobrať to do rúk,nieto ešte vystreliť.dobrý výber tempus. :D ◄ reagovať
Tempus ako si mohol zabudnuť na svoju obľúbenú značku Holland&Holland???:o) ◄ reagovať
tempus to preto sú špička,že sú drahé a sú odložené v trezore?U mna je špička to čo sa používa,nekazí a je pekné. ◄ reagovať
MSmarian asi zabudol dodať, že svetová špička medzi sériovo vyrábanými zbraňami. ◄ reagovať
hofer, fanzoj, hauptman, rigby atd. ... za svetovu spicku neratam ziadnu hromadne seriovo vyrabanu zbran, urcite nie zn. sauer, blaser, mauser atd. ◄ reagovať
nejdem sa s tebou hadat tempus len mi napis kde zacina tvoj strop "spiciek!"na svete dik ◄ reagovať
MSmarian, uz vsetci vieme, ze mas blaser, tak sa uz ukludni. Osobne ti gratulujem k slusnej zbrani, ale svetova spicka zacina upne inde ◄ reagovať
Každý kto má Blasera je rád, pretože vie, že má doma svetovú špičku. ◄ reagovať
otec má Blaser a je rád ◄ reagovať
EDU - mama má DANU, otec je rád ! ◄ reagovať
Nechápem tie negatívne postoje k Blaseru, zvlášť od ľudí, ktorí Blasera videli len na obrázku. ◄ reagovať
Ahoj Edo, posielam TI pozdrav. ◄ reagovať
Mama má Danu ! Ema má mamu! Táta se má ! ◄ reagovať
Myslím si, že by sme sa mali vrátiť späť k téme. ◄ reagovať
Lanaus, ja som nikdy nepovedal, že CZ550 je nepresná zbraň. Ja som z nej strieľal 6 rokov a nikdy som s jej presnosťou nemal problém. Mne nevyhovoval záver, poistka a tiež dlhá hlaveň. ◄ reagovať
MSmarian - ani nevieš akú poklonu si CZ 550 preukázal pri prirovnaní k "DANE" z tej sa totiž strieľa zo slušnou presnosťou až na 25 km !!! ◄ reagovať
Hunter 276 neviem ktorý ti to policajt povedal že je Blaser nepresný,tak asi v živote z neho nestrielal ale môžem ti zodpovedne povedat že stou 57,5cm hlavňou začítam tam kde iný so streľbou končia...a to myslím hlaveň v 8x57JS a nie 300WM...Škoda že kameňolom v Jablonici ma len 100m rad by som mu to predviedol v nedelu tam idem... :o) ◄ reagovať
Pokial ma pamet neklame tak Blaser ma standardnu dlzku hlavne 58 cm , takze az taka kratka nieje . Samozrejme dodavaju sa aj kratsie hlavne . Ich presnost spociva v ich hrubke . Hrubostenna hlaven menej kmita pri vystrele a je teda presnejsia . ◄ reagovať
CZ550 to je skoro ako húfnica DANA ◄ reagovať
Ide o to že kratšia hlaveň síce nie je až tak presná pri rovnakej kvalite výroby, ako dlhá, ale na poľovnícke účely, ten rozdiel v presnosti ani nepostrehneš a nemá na loveckú streľbu takmer žiadny vplyv. Ak by sa jednalo napr. o benchrest tam už to potom zaváži. Preto pri zbraniach určených na bežný lov nejak nemá význam sa tým ani zaoberať. ◄ reagovať
Nejde len o dĺžku hlavne aj samopal 58 má krátku hlaveň a zbraň je to relatívne presná. Verte tomu že také firmy ako sú Blaser alebo Sauer by nepušťali na trh pušky s kratšou hlavňou ak by boli nepresné. Nemusí mať všetko hlaveň dĺžky ako CZ 550. ◄ reagovať
Ak by bol Blaser nepresná zbraň, už by neexistovala, pretože by ju nikto nekupoval. Má krátku hlaveň, a napriek tomu je to veľmi presná zbraň. ◄ reagovať
Nikde ju nekupiš tu mám len ja. ◄ reagovať
MSmarian kde sa da kupit taka meopta? 2-8x42 s RD som nikde nenasiel ◄ reagovať
hunter ten policajt iste vedel co vravi, vcera som bol so znamym co ma R8 a sknstatoval, ze konecne zbran na ktoru sa moze spolahnut, za poslednu sezonu jeden jediny nepresny zasah a aj to jeho chybou a nie zbranou ◄ reagovať
:-D Jakub čo by si chcel od policajta ? :-D ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.