pri R8 by som hlaven kratsiu neriesil. Standardna hlaven je v pohode a v porovnami s inymi zbranami je celkova dlzka zbrane aj s takou hlavnou kratsia. a pre 30-06 Spr. by som kratku 52cm hlaven uz vobec neriesil nakolko zbytocne uberies tomu kalibru.
Príspevok presunutý z diskusie Blaser R8 (autor: Mysanecko).
ferdo - keď som pílil hlavňovinu Ižky ručnou pílou nemyslel som si že je taká mäkká :D Raz zažil Belson prípad, že típkovi vytlačilo záver nazad na klasickej "mauserovke" z Brodu, ale vinou neúplne zavretého záveru, takže keď si blb, zabije ťa aj liter vody. ◄ reagovať
Raz som si dal prebit naboje do poloautomatu. Aj naposledy. Myslel som, ze usetrim. Dovtedy sa mi poloautomat nikdy nezasekol, ani som nevedel, co to je. Musel som ich potom do stromov vybuchat. Kazdy treti sa zasekol. Iboo chod si tam trosku zaspasovat do komorky a neoblbuj. ◄ reagovať
Ok Alexleo. Tvoj pocit, nikto ti ho neberie. Mozno to fakt tak bolo. Ale teraz co? Ideme patrat po internete vsetky nehody pusiek co sa kedy stali a budeme vylucovat??? Moc ti toho neostane, to mi ver. A ked uz tuto "nehodu" pripisujes Blaseru, tak ti poradim. Skus to radsej pripisat firme Lothar Walther - to je taky "šit" - dodavatel hlavnoviny pre ten hnusny Blaser a vela dalsich samozrejme....:))))). Automaticky teda vyrad vsetkych vyrobcov co ho pouzivaju. Poradim Ti - IZ ani CZ tieto hlavne nepouzivaju.....:))))) ◄ reagovať
MSmarian - píš opatrnejšie ohladom prebíjania. Inak za drístača ťa tu majú skoro všetci, ako robíš reklamu RWS EVo na základe ulovenia dvoch srncov... ◄ reagovať
A mozno mu ten port robil nejaky sikovny zbrojar. Ani by som sa nedivil, keby pochadzal niekde spod Tatier. :o))) Mame tu odbornikov studovanych, co si na vselico trufnu.... ◄ reagovať
Ako si to vy hneď viete vysvetliť po svojom. Teraz ste ukázali ako vyzerajú krčmové reči na ktoré poukazujete. Nič to ale nemení na fakte,že tú hlaveň roztrhlo a to po štvrtej rane! ◄ reagovať
Je to jednoduché, strelec nabil prebíjané náboje. Tretí nevystrelil a štrtý roztrhol hlaveň. Báchorky. Čo na tom, Blaser má vymakanú reklamu, nádherné katalógy a peknú internetovú stránku, napriek tomu nikomu nenanucuje svoje zbrane. Nechápem o čom tu zase poniektorí drístate. ◄ reagovať
axon vieš koľko ľudí videlo Yettiho ? Vieš koľko ľudí priahalo ,že videlo ufónov ? Jeden vtípálek zavolal do rádia expres ,že videl nejakých polských cirkusantov ako sa hrali na parkovisku s tigrom a ten im následne ušiel :-D Samozrejme debilita ihned frčala a hneď videlo tigra desiatky ľudí :-D odkaz odkaz Niekedy ľudia strácajú naozaj súdnosť :-D To ,že vraj dvaja poľovníci videli na vlastné oči roztrhutú hlaveň tiež nemá pre mňa veľkú výpovednú hodnotu . Druhá vec je reklamná diskreditácia ktorá sa bežne používa . Neviem podrobnosti prečo ,kde a za akých podmienok roztrhlo hlaveň blasera. Ale osobne na takéto nehody neverím odkaz Videl som hlaveň blasera otvorenú ako banán niekde na fotke neviem kde to bolo už . Najväčší humor som zažil ,že ten čo túto konšpiráciu tvoril poukazoval na slabosť priamoťažného záveru :-D hahaha upchal hlaveň ktorú roztrhlo ako na každej guľovnici samozrejme ale záver ,ktorý chcel verejnosti ukazovať aký je zlý ostal neporušený :-D tak ukázal aspoň tú zlú hlaveň ktorá sa vraj len tak po celej dlžke otvorila sama od seba ako banán :-D ◄ reagovať
V čom to bola chyba strelca??? Že po troch výstreloch, ktoré boli bez problému, vystrelil aj štvrtý náboj? Prečítaj si komentáre od očitých svedkov, možno pochopíš. Tu je link odkaz ◄ reagovať
Myslím si, že je to chyba strelca. ◄ reagovať
Edo,ale tam dokonca dvaja chlapi píšu,že videli na vlastné oči Blasera s roztrhnutou hlavnou!!! To je fakt. Neplet sem zasa krčmu. ◄ reagovať
NA čO JE POTOM TATO DISKUSIA VYZYVAM TYMTO ADMINA ABY TIETO DISKUSIE ZRUšIL A ZALOžIL HUMORNU STRANKU A NIE POLOVNICKU ,KDE SA CHCEME NIEčO DOZVEDIET A POUčIT KED SI TU Z TOHO NIEKDO LEBO VETšINA ROBI HUMOR ,NA čO POTOM TATO DISKUSIA JE,POTOM NEMA VYZNAM SA TU NA NIEčO INFORMOVAT ◄ reagovať
Alexleo a si si istý ,že niekedy chlapi okem smer krčma videli zbraň blaser :-D? Puk :-D to ten blaser puká :-DDD Ten odkaz ma zaujal :-D ◄ reagovať
Ja nežartujem no chlapi tam píšu,že boli pri tom ako na Blaserke roztrhlo hlaveň. Stalo sa? Stalo! ◄ reagovať
Alexleo :-D nesranduj :-D Lubenko nikdy som nikomu neprial nič zlé. Že máš čz to neznamená ,že si chudák ,ktorý nič neuloví alebo ,že je to zbraň podradná a nespolahlivá či nepresne strielajúca voči konkurenci . Naozaj tých 95% je na strelcovi . MSmarian je fajn človek či má blasera alebo čz na tom nezáleží . Internetová debata je niekde inde ako realita . Takže netreba to brať tak vážne . Veď to poznáš sám :-D LaL zdar . Rad sa s tebou stretnem Lubenko a sám sa budeš smiať nad debatami internet a skutočnými . Verím ,že si poľovník s ktorým si mám čo povedať a nepotrebujem na to ani google ani internet . Spolahlivci ako Alexleo asi ne . Asi si nemáme čo povedať :-D Takže prajem LaL zdar všetkým aj Alexleo :-D ◄ reagovať
Neviem, koľko stoja cigarety, ja nefajčím. Nech by stál R8 aj 3000 EUR, priemerný fajčiar ho prefajčí za 3 roky. ◄ reagovať
Lubeko, myslám si, že by si mal lepšie čítať. Ja CZ neurážam, tiež som mal CZ550 a nikdy som netvrdil, že je to zlá puška. Nevyrovná sa síce Blaseru ale zlá nie je. O Tvojej puške som tiež nič nepísal. Prečítaj si môj príspevok viackrát a možno pochopíš jeho pointu. Ak by predsa len nie, rád Ti ju vysvetlím. ◄ reagovať
Lubenko, Ty si vôbec nepochopil moje príspevky. Ano len trošku, to nevadí. Celé tieto diskusie čo sa tiu vedú sú oničom, a ak si nepochjopil, že tu z mojej strany ide len o humor, s tým sa nedá nič robiť. ◄ reagovať
no MSmarian asi som to prehnal možno až tak moc by toho blasera vela polovnikov nechcelo a neuražaj CZety,na mojej nieje ani kusok hrdze a určite som s nou za poslednych 10 rokou strelil viacej zvery ako ty s tym tvojim blaserom a v polovnictve už vobec nejde o to kdo aku ma flintu ,ale aky ma vztah ku tejto zalube a ku ludom ktory su kolo neho a mne je uplne jedno či je chudobny či bohaty,ale musi to byt človek a hlavne kamarad a nie chrapun,namyslenec a zavistivec a hlavne musi prijat nazor toho druheho a nie presadzovat len svoj o tom je kolektiv.Lovu a lesu zdar.Ps:a nesnaž sa osvojovat cudzie nazory maj svoj,Edove komentare maju myšlienku ,tym tvojim chyba ◄ reagovať
Ako je možné,že na tak perfektnej zbrani ako je Blaser roztrhne hlaveň? Aspoň tak som sa dočítal odkaz ◄ reagovať
ste ako deti. že vás to baví ◄ reagovať
MSmarian v jednej veci sa mýliš! Krabičku cigariet za 2 eurá nekúpiš :-D Camel 2,90€ Marlboro 3 eura. Mars 2,40€ ◄ reagovať
blaser r8 s drevenou pažbou a montažou original blaserackou za 2600 eur je blbosť. Jedine že by bola kúpená verzia s plastovou pažbou a drevená sa dala dorobiť niekde... ◄ reagovať
Blaser s drevennou pažbou + montáž bude za cca 2600 EUR ◄ reagovať
Lubenko, čo píšeš o mne, že som typ člveka ako za komunistov. Co ty o mne vieš? Laskavo si takéto pripomienky nechaj pre seba. Veľa poľovníkov by chceli Blasera. Mnohí z týchto ľudé vyfajčia krabičku cigariet denne, opatrujú starú hrdzavú CZ a tvária sa akí sú chudobní. Krabička cigaat stojí 2 Eurá, to je za mesiac cca 60 EUR, za rok cca 720 EUR. Za tri roky takýto chlap prefajčí jedného luxusného Blasera. Takže o tom, že Slovaci nemajú na Blasera, je veľmi skreslená predstava. ◄ reagovať
1600 až tak veľa nieje lenže: nie každému sa páči plastová pažba, ak chce niekto originál montáž na blaser tá stojí ešte nejakých 350 eur. Čiže konečná cena sa bude pohybovať okolo tých 2000 eur (len zbraň+montáž). ◄ reagovať
ale zase 1600€ nie je taká závratná čiastka za R93 v čiernom plaste. ◄ reagovať
ja poznam zas hodne tych čo by si blasera určite kupili,ale nan nemaju a nikdy by netvrdili že ČZta je lepšia ako blaser a Edo teba chapem už sme spolu hodili reč ale MSmarian je presne typ človeka ako za komoušou,kde bolo lepšie tam sa napchali:):):):):),nič v zlom MSmarian:):):):) ◄ reagovať
Marian ja poznám zase tých blaser nikdy nevideli a už vedia ,že je lepšia čezeta :-D Tých je asi najviacej :-D ◄ reagovať
Vrátim sa k téme. Nepoznám nikoho, kto by si kúpil Blasera a neskôr oľutoval túto kúpu. ◄ reagovať
Edo to bola skutočne vypovedajúca reportáž. Presný obraz socializmu, na ktorý už mnohí zabudli a myslia si, že dnešná doba je zrkadlom doby minulej. Rapidka v čase keď ju začali vyrábať stála 80 000 Kčs, bežný plat inžiniera v tom čase bol od 1300 do 1800 a robotníka od 2000 do 5000 a komunintickí poskokovia na dielňach brali 7000. Pre bežnoho človeka bola nedostupným autom tak isto ako Brno super. ◄ reagovať
tomulino ja si pamätám čas keď sa robila škodovka v Bratislave :-D Nazvali ju špičkovým výrobkom . Doporučujem pozrieť video až do konca . Koniec je najzaujímavejší aj najpoučiteľnejší :-D odkaz ◄ reagovať
škodovka možno je české auto ale takmer všetky časti sú vyrobené mimo ČR čo sa o zbraniach povedať nedá lebo tie sa komplet vyrábajú v ČR ◄ reagovať
Edu ja blaser ani nikoho nespochybňujem. Ide mi len o to, čo som napísal v závere príspevku o 15:11. Keby som ho kupoval, určite by som doleuvedené neopomenul. ◄ reagovať
Orol tiež som čítal o fantastických puškohľadoch edenberg reklamovaných v časpoisoch ako mozgodisk . Potom sme čítali o puškohľadoch tacitical atď .Nekúpil som ani nikdy nikomu neradil aby si tento nezmysel kupili. Žial stovky a možno ticíce ľudí podlahli reklame a zakúpili si tieto otrasné veci. Blaser R8 nie je o reklame . Tú majú všetky zbrane. Osobne sa snažím porovnávať veci ktoré som už videl a držal v rukách prípadne zbraniach s ktorých som mal možnosť strielať . Preto som spomenul ,že blaseru R8 konkuruje merkel helix . To je priama konkurencia dvoch moderných zbraní ,ktoré použili svoj vývoj na modernizáciu týchto nádherných zbraní, ktoré sú presné veľmi bezpečné a esteticky nádherné . Blaser R8 sa dá kúpiť od praktickej pažby z plastu od 2000€ . Sú však ľudia ktorí chcú mať krajšie platničky či drevo čísla X . Tým umožňuje blaser investovať do zbrane diametrálne iné čiastky . Keď sme sa bavili o českých zbraniach v danej cene okolo 800 € som poradil rakúsky roosler ako lepšiu voľbu ako českú čz. Neviem čím to je že stale najviac predávané auto na Slovensku je česká škodovka ale bude to ten istý symptom ako pri tých českých zbraniach. Nie je to iba najmasívnejšou reklamou škodovky ktorá nemá obdobu od iných automobiliek . Proste sú ľudia konzervatívny a nezmenia sa . Xenofobia ich sprevádza každou sekundou ich života . ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.