M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  22. január 2025,  meniny má Zora,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:29,  dnes západ slnka: 16:26
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

sekcia Fotografie - diskusia

autor: správca admin
pridané: 20.7.2007 9:06
Ako ste si určite všimli, nie všetky fotky čo sú sem pridávané, sem patria. Alebo sú v iných kategóriách a podobne. Skúsme na tomto mieste vytvoriť nejaké pravidlá, ktorými sa budeme všetci pri pridávaní fotiek riadiť.
Napr.:
1 - zo série fotografií vybrať jednu najlepšiu
2 - vhodne vybrať kategóriu
3 - pridávať fotografie len s poľovníckou tématikou a našej prírody
4 - nepridávať rodinné fotografie, domácich zvierat (samozrejme okrem poľovných psov), domáce kvety, ...
5 - pridávať iba svoje vlastné fotografie

pridajte prosím vaše názory čo by sme mohli zaradiť ako pravidlá pre pridávanie fotiek
počet zobrazení: 35 226
počet hlasov: 4
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off sporko1234, 5.6.2014 o 11:49

kategoria moze sluzit i pre mladeho polovnika ktory nema dostatocnu skusenost.. tam to moze pozorovat v jednej rubrike a nemusi chaoticky hladat v kategorii lesna zver v prirode a kazdu foto otvorit a citat ci tam nieje nahodou napisany vek samozrejme ze i odhad z foto nemusi byt 100% pravda no nejaku zdokonalovaciu hodnotu to ma...cize logiku to podla mna Ondrisko urcite ma!Tí ktori aktivne polujeme, vieme ze odstrel zvery sa kona hlavne na zaklade spravneho odhadu veku..atd

dať hlas príspevku | počet hlasov: 6

komentáre

zoradiť
zobrazené 281-320 z 689 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off operak, 1.7.2010 o 12:52

Admin,potvrdím fotku o ktorej si myslím že tu nemá čo robiť,napíše že označenie prebehlo úspešne.Keď ju označím druhý krát zase mi napíše že ok.Teoreticky až na tretí raz napíše že fotografiu ste už označili ako nevhodnú.Je to tak v poriadku? ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off operak, 1.7.2010 o 9:02

Milan súhlasím s Tebou i s Goretom. ◄ reagovať

off goret, 1.7.2010 o 6:19

.. a nemali by sme zabúdať ani na etiku a mohli by sme sa vzdať zbytočných surovostí. Sme poľovníci alebo paparazzi? ◄ reagovať

off milank, 30.6.2010 o 23:12

Veľmi dobre si to napísal Operak.Hlavne si trafil ten odpadkový kôš.Lenže tu je to tak,že tí o ktorých tu píšeme sa tejto debaty nezúčastnia a ani si toto neprečítajú,lebo im to je jedno!Tak ako majú bordel doma v šuflíku s ponožkami,tak ho majú aj tu v galérií.Keď im z toho bordelu vyradíš čo i len jednu fotku,tak koniec sveta.Poznám aj takých,ktorí nevedia ani ktorá fotka im bola vymazaná a budú sa s Adminom hádať,že tá fotka bola ok!Berte to ako fakt,ktorý sa tu skutočne deje.Admin dal pred týždňom oznam do úvodu stránky,ktorý si všimla jedine Cechurik!!! Zamyslela sa a po debate s Adminom vymazala všetky svoje fotky,ktoré mala so svojím koňom.Sebakriticky uznala,že tie fotky nemajú nič s poľovníctvom a bez urazenia sa dala tie fotky preč a to je baba nepoľovníčka.Poľovník nepochopí... Ja osobne by som nemal zľutovanie pred takýmto mazaním a ani by som sa nebál,že proste niektorí takýto sa urazia, viac sem neprídu a fotku nepridajú.Príde stránka o niečo?O nič...zbaví sa zbytočného bordelu a bordelárov,ktorí nemajú ani kúska disciplíny a sebakritiky. ◄ reagovať

off operak, 30.6.2010 o 22:47

Pravidlá pridávania fotografií sú veľmi jasné.Jednotlivé sekcie sú jasne definované.Zneužíva sa hlavne sekcia INÉ,kde si poniektorí prispievatelia pridávajú fotografie,ktoré absolutne nekomunikujú s myšlienkou tejto stránky.Kategória INÉ je tiež o poľovníctve a patria tam len fotografie,ktoré nenašli svoje miesto inde, tak pre nich ostala posledná stanica.Tá stanica však nesmie byť ponížená na odpadkový kôš LZ.Je na nás všetkých aby sme hygienu tejto stránky udržali,lebo všetci cítime že fotografií čo tu nemajú čo robiť pribúda.Mne admin tiež vymazal fotografiu,boli to myslím huby už pozbierané a ani ma nenapadlo protestovať alebo rečniť štýlom prečo mne a druhému nie.Akceptujme admina,nikoho z nás nechce poškodiť,ale keď sa rozhodne vymazať nevhodnú fotografiu po našich upozorneniach,tak nech majiteľ snímky túto skutočnosť akceptuje bez výhrad a komentov na adminovu adresu. ◄ reagovať

off milank, 30.6.2010 o 22:05

Veru Vlasto je to presne tak,ako si napísal...bohužiaľ.Ja sa bojím toho,že raz sa stane taká vec,že sa fotky pred uverejnením budú posudzovať resp.odobrovať.Ale to sa asi nestane...dúfam.Niektorí sú takí,že by tu pridali fakt aj h...o,teda fakt hocičo,veď tu sa toho zmestí a keď mu to Admin vymaže,tak sa urazí vymaže všetko a ešte tu bude robiť aj zlú krv.Proste ako malé rozmaznané deti... ◄ reagovať

off batuska, 30.6.2010 o 21:59

chudak admin...myslim, ze cas, ktory mohol stravit doladovanim portalu bude travit posudzovanim a mazanim fotografii a nasledne bude riesit spory preco vymazal prave tu moju fotku, ked ten druhy ma fotku podobnu a tu nevymazal....samozrejme aj ja som za to aby fotky, ktore sem uz niekto da mali nieco spolocne s prirodou a polovnictvom...ale to by si mal uvedomit kazdy, kto sem nejaku fotku da a v kazdom by malo byt trocha sebareflexie...ak niekto nerespektuje pravidla pre pridavanie fotiek ani ich vymazavanie nepomoze...o par dni prida fotku dalsiu a admin bude znova mazat...niektori su uz takí...zial... ◄ reagovať

off milank, 30.6.2010 o 21:54

Na čo je tu toto??? odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz odkaz Iba pár fotiek na ukážku. ◄ reagovať

off milank, 30.6.2010 o 21:48

Som za to,aby sme sa držali poľ.tematiky aj kategórii INÉ. T.j. kone,hospodárske zvieratá,mačky,králiky,nepoľovné psy,lesná technika,autá,traktory,fotky miest,dedín,domových skaliek,nálezy starých bômb,kvety fotené doma,... mazať!Kategória ľudia - ľudia fotení prevažne v prírode + poľ.tematika,nie rodinné akcie a pod.Kategória Huby - iba huby na mieste nálezu.Lesná zver v zajatí - všetky fotky zo ZOO preč.Ostatok je myslím jasný. ◄ reagovať

off growler, 30.6.2010 o 17:10

plne suhlasim s lesnicou ... a admin urcite nedaj na batuskove odporucanie,lebo to tu bude vyzerat ... ◄ reagovať

off lesnica1, 30.6.2010 o 14:40

dodo, tá lesná technika je v pohode (aj autá využívané v poľovníctve), aj kone používané pri ťažbe, ale zase kone, ktoré nie sú ťažné a sú doma na záhrade, dáke domáce mačky, ovce, bastardy, morské prasa som tu už tiež videla, ako aj papagáje a pod-tak to bez pardonu preč. V tých fotkách naozaj treba urobiť poriadok. Písala som ti do pošty, ale pošlem ti aj plno dalších tipov, nech to máš ľahšie. ◄ reagovať

off batuska, 30.6.2010 o 14:39

ja by som odporucal mazat iba fotky, ktore su kradnute, pripadne inak nevhodne na akekolvek publikovanie....ine fotografie su len nespravne zaradene do kategorie...kazda fotka tu ma predsa svoju kategoriu...ak je tu kategoria "ine", tak potom je do tejto kategorie vhodna akakolvek fotografia, ktora splna eticke a dalsie principy...polemyka nad tym co s polovnictvom suvis ma a co nie je velmi osemetna a bude viest donekonecna k sporom...viac ako polovica fotografii na tomto portali priamo s polovnictvom nesuvisi a predsa nikomu nevadia...ak chce niekto vidiet iba tie polovnicke...nech si otvara iba kategorie, ktore tento privlasto nesu vo svojom nazve...a ak sa napr. v kategorii "polovné psy" objavi napr. foto vlciaka, treba ho iba spravne zaradit do kategorie ( ine )....aj ked volne pobehujuci vlciak po reviri je vlasne skodna a s polovnictvom suvis ma a streleny vlciak sa kludne moze objavit v kategorii ulovky...takze admin ak sa chces vyhnut nekonecnym sporom ohladom fotiek a ich mazania daj na moje odporucanie... ◄ reagovať

off Zalesak007, 30.6.2010 o 13:27

admin kedy pridas videa? ◄ reagovať

on Ondrik, 30.6.2010 o 13:26

Ja viem, že si písal o poľovných psoch, čítať ešte viem... ◄ reagovať

off goret, 30.6.2010 o 13:11

Ondrík, ja som písal o poľovných psoch a nie o bytových alebo záhradných doplnkoch. ◄ reagovať

on Ondrik, 30.6.2010 o 12:47

goret takže ked budem chcet pridať fotografiu svojho psa, tak sa s ním budem trmácať do hory aby som ho tam odfotil? Som sa pobavil.... ◄ reagovať

správca admin, 30.6.2010 o 12:45

lovec72 tu sa vyjadri v diskusii a nie mi pod každú fotku píšeš komentár že nie je poľovnícka. To je podľa mňa úbohé :( Prečítaj si pravidlá a potom píš také komentáre, keď budú pravdivé! ◄ reagovať

off goret, 30.6.2010 o 12:43

i poľovným psom by možno stačili len zábery v revíri ◄ reagovať

správca admin, 30.6.2010 o 12:37

Chcem počuť váš názor. Posledné dni kontrolujem fotografie, či spĺňajú dohodnuté pravidlá. Veľa reakcií mi chodí späť, že prečo som vymazal práve jeho foto, keď tu je veľa nevhodnejších fotiek od tej jeho. Pripomínam, že kontrolujem fotky, ktoré ste vy označili za nevhodné. V poslednej dobe ide o fotky koní, lesnej techniky. Kone využívate pri výkone poľovníctva (nosenie sena, prechádzky prírodou na koni, ...). A lesná technika - ide o les, čiže ... Aj ja som za, že toto je prírode bližší spôsob ako technika (4x4, alebo nebodaj štvorkolky). A popravde, sú tu i kategórie ako hmyz, chrobáky, plazy, obojživeľníky, hlodavce, divorastúce kvety a huby, ktoré tiež priamo s poľovníctvom nesúvisia, a predsa ich tu máme, pretože súvisia s prírodou. Tak čo teraz? Ktoré foto áno, ktoré nie? Ďakujem za vyjadrenie každému! Kto sa nezapojí, potom sa prosím nesťažujte, ak sa my tu na niečom dohodneme a ja vám fotku vymažem. Ďakujem za pochopenie. ◄ reagovať

off growler, 30.6.2010 o 11:40

Edu zase si ukazal ... a tiez si nazornym prikladom pre jagrezbara,ze uroven (normalnost) diskusie nezalezi od toho ci ma niekto v profile svoju foto,alebo len obrazok. ◄ reagovať

off lesnica1, 30.6.2010 o 11:06

Edko, nehnevaj sa, ale s Hawkom súhlasím. Máš plno iných stránok, kde môžeš obzerať ženy-či už nahé,alebo oblečené...stránky, kde môžeš pridávať umelecké fotky žien a pod. Sem to naozaj nepatrí. ◄ reagovať

off anonym, 29.6.2010 o 23:47

vidím že hladáš niekoho na nejakú hádku,mna ty eduško vôbec nemôžeš nasrat,nie som sám kto ta tu prekukol,vypisuješ stále dookola nepodstatné somariny ,už sa zmier že nie si nič extra,stagnuješ,radšej makaj na sebe namiesto lezenia niekomu do zadku,tak sa dlho nad vodou neudržíš :-))))) ◄ reagovať

off Edu, 29.6.2010 o 22:48

Hahaha chytil sa :-))) to som napísal iba pre teba Hawk 3 lebo viem ,že ženy z duše nenávidíš :-))))) Nuž každý sme iný :-))) Hawk 3 s tým nadobro odhlásením máš skúsenosť keď si nám zamával ako Badi uplakaný zmazal všetky fotky a prišiel si ako nový človek Hawk 3 :-)) A to si nás ubezpečoval , že tu na lovu zdar končíš :-) hawk3 som rád ,že si potvrdil svoj odpor k ženám. Aby som bol objektívny pre hawka 3 by mohla byť kategoria muži :-) ◄ reagovať

off anonym, 29.6.2010 o 22:11

Kto chce fotky žien ,na to má iné stránky,koho to tu nebaví,má možnost sa nadobro odhlásit. ◄ reagovať

off Edu, 29.6.2010 o 21:39

Ja som za špecialnu kategoriu ženy :-))) Môžem zaručiť ,že bude jedna z najsledovanejších :-)) A ked sa to polovníkom páči darmo debatovať o tom že to nesúvisí s polovníctvom asi súvisí :-)) so všetkým :-) ◄ reagovať

off growler, 27.6.2010 o 16:05

namiesto blbych poznamok mi skus odpovedat naco som sa pytal!!! 14:22 si pisal citujem: ... nevedia normalne diskutovat. ak sa zamyslis,tak by ti mohlo dojst,ze ta uroven diskusie nezalezi od toho ci ma niekto v profile svoju foto,alebo obrazok.Ty si toho jasnym prikladom.mas vlastnu foto v profile,ale normalne diskutovat aj tak nevies!! :-)) vies ako sa hovori - zlodej krici chytte zlodeja .. :-)) ◄ reagovať

off jagrezbar, 26.6.2010 o 18:36

:-) :-) :-) trafená hus zagágá ◄ reagovať

off growler, 26.6.2010 o 16:21

jagrezbar a ten tvoj navrh ma aj nejaku logiku?co sa tym dosiahne?nemas to jedno ci tam je obrazok,alebo tam nieje nic?zbytocny rozruch a hadky tu skor robia ludia co porusuju pravidla (ci uz v profile s foto,alebo obrazkom). ◄ reagovať

off jagrezbar, 26.6.2010 o 14:22

Pravidla su jedna vec a dodržiavanie druha..(vädšinou su pravidla na to aby sa porušovali) Takže myslim že je spravne a na mieste korektura fotiek a ich zmazanie pri zisteni porušeni praviel,len neviem či vädsie zlo a hanbu nerobia komentare "ludi"ktory sa tu schovavaju za rôzne prišerky, taketo osoby sa často nevedia chovať a robia zbytočny rozruch a hadky, nevedia normalne diskutovať.Môj navrh: pridavanie profilovej foto,zodpovedajucej veku, pohlaviu a udajom v profile, cela postava alebo tvar,bez grafickej upravy( ale hlavne aby to bol človek!!!!) Alebo teda radšej nepridavať žiadnu. ◄ reagovať

off fito99881, 26.6.2010 o 13:00

ja by som chcel aby sa dali pridávat za den 3 fotky....ináč so vetkým súhlasím... ◄ reagovať

off growler, 26.6.2010 o 12:07

tak konence som to precital vsetko co sa tu popisalo a sem tam sa objavil aj nejaky rozumny navrh.inak z mojho pohladu tu po vacsine riesite dookola uplne vtakoviny,ktore vacsinu uzivatelov aj tak nezaujimaju,asi aj preto to riesite stale ty isty. cechurik plne stebou suhlasim s vytvorenim kategorie pre jedincov,ktory maju potrebu pridavat aj ine fotografie ako umoznuju pravidla (rodinne,domaci milacikovia,...) dalej suhlasim s navrhom(neviem uz kto to tu spomenul)s automatickym vymazanim fotografii v zlej kategorii. ◄ reagovať

off cechurik, 25.6.2010 o 18:28

ahojte, nahodou som si vsimla pripomienku k pridavaniu foto - na zaklade nej som si vymenila postu s adminom a zaroven vymazala vsetky moje foto - az na jednu - s konom...a napisala adminovi moj taky napad...povedal, nech ho dam do diskusie, tak tu je: mozno by stalo za uvahu, vzhladom k tomu, ze vela ludi si rado pridava foto aj z inej ako polovnickej casti zivota, spravit nejaku kategoriu "Nieco o mne" ..alebo nieco obdobne s limitom napr. max. 5 foto na danu kategoriu alebo umoznit mat v profile napr. 2-3 fotky, kde ma kazdy moznost ukazat aj ine ako polovne ja..to je len taky napad... tak ak chcete, napiste svoj nazor :-) pekny dnik danka ◄ reagovať

off milank, 20.5.2009 o 22:56

Oznamy bývajú v Úvode a v infomailoch,ale kto by to čítal :-? ◄ reagovať

on Cilan, 20.5.2009 o 22:18

to by bolo sice fajn, ale stale by to bolo o tom ze uz nie su za 4 ludia ale je ich 5 a nad 20 by sa dostalo fakt len v snoch:D a pri tom pocte ludi co som chodi akokeby nic takze to ber tak ze to tu tvorite s adminom sami ;-) a ide vam to

co tak skusit dak anketu chodite sem pozerat len fotky?, citate diskusiu?, reagujete na prispevky v diskusii?
vysledky by boli podla mna prekvapivo vysoke v prospech prvej otazky, sak ked sa udeje daka zmena ludia nevedia preco a kde o takych veciach najst oznam, dost na zamyslenie co :D ◄ reagovať

off milank, 20.5.2009 o 22:01

Tomáš ide aj o to, nielen vyjadriť svoj vlastný nápad,ale stačilo by keby ľudia napísali: tieto body sa mi páčia ,s týmto súhlasím,s týmto nie.Admin by ma hneď jasnejšie,čo ľudia chcú a čo nie. ◄ reagovať

on Cilan, 20.5.2009 o 12:49

ja by som sa aj zapojil ale fakt neviem co by som napisal aby to malo daky vyznam a neopakoval by som niekoho ineho ◄ reagovať

off milank, 18.5.2009 o 23:15

Zdravím vospolok,
tak ako som predpokladal opäť diskutujú tie isté osoby.Ale neva aspoň niečo.Perfektne to vystihol Gabriel v príspevku z dnes 13:26.K tomu niet čo dodávať.Ale k veci...Miri rozmýšľaš fajn a je super,že nielen vo svoj prospech.No myslím,že táto stránka má úspech aj vďaka tomu,že nie je komplikovaná.Tvoje návrhy mi prídu trošku komplikované.Neviem si predstaviť,žeby tu fungovala nejaká komisia.Ľudia nemajú až toľko času a možno ani chuti.Toto nechajme len na fotosúťaž,ak nejaká ešte bude.Čo sa mne osobne pozdáva bol Miriho a aj Lapkin nápad rozšíriť počet fotiek v rubrike Najlepšie foto.Urobil som to tak,aby sa po kliknutí na Naj foto zobrazila tabuľka taká,ako je aj v rubrike Fotografie len s názvom Najlepšie foto.Tá tabuľka by obsahovala všetky kategórie,ale len s počtom fotiek povedzme 5x32(spolu 160) fotiek pre každú kategóriu(pre menej početné kategórie 2x32),aby sa zobrazovali rovnako ako aj v rubrike Fotografie.Uff dúfam,že som to moc neskomolil.Som aj za to,aby sa obmedzil počet pridaných fotiek na jednu za deň. ◄ reagovať

správca admin, 18.5.2009 o 16:52

lapka ;-) ja som ťa neobviňoval a ani nevyčítal že už nemáš toľko času posielať tipy ;-) sám mám toho času veľmi málo, takže viem čo to je ;-)
Uvidíme či sa aj ostatní vyjadria, no každopádne som rád, že sa nájde ešte pár ľudí ochotných dať ruku k dielu.
Ďakujem Vám všetkým, ktorí ste tu vyjadrili svoj názor a námet na danú problematiku. Verím, že sa nám ju spoločnými silami podarí vyriešiť. ◄ reagovať

off lapka, 18.5.2009 o 15:20

Edo, nie je to celkom tak. aj keď máš fotku do 200kb pri pridaní sa väčšinou "zmenší" ◄ reagovať

off lapka, 18.5.2009 o 15:17

áno, Dodo, ja viem že TIP adminovi funguje a ako funguje. to čo som napísala bol návrh o ktorom si myslím, že zmysluplný je a bol by aj účinný ale samozrejme je to na tebe ako sa rozhodneš. je to tvoja stránka ;-)
ja sa síce na stránke vyskytujem dosť často, ale čas na vypisovanie dôvodov prečo fotku vymazať fakt nemám. keby to bolo tak ako navrhujem, prispeli by k dielu viacerí, ušetril by sa čas a fotky by sa riešili rýchlejšie. a preto aby to nebolo zneužívané som navrhla aby pred úplným vymazaním si to ešte schválil. tak by sa to nemohlo zneužívať. ja neviem, ale mám pocit že keby som označila na vymazanie fotku rozkladajúcej sa zdochliny alebo machule ktorá sa tvári že je srna alebo nejakej blbiny ktorú sem pridalo decko tak by si hádam pochopil prečo je tá fotka vhodná na vymazanie. či nie? ;-) ◄ reagovať

zobrazené 281-320 z 689 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM