M.K.P. AGRO služby
dnes je streda,  22. január 2025,  meniny má Zora,  spln: 13. január 2025,  dnes východ slnka: 07:29,  dnes západ slnka: 16:26
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

sekcia Fotografie - diskusia

autor: správca admin
pridané: 20.7.2007 9:06
Ako ste si určite všimli, nie všetky fotky čo sú sem pridávané, sem patria. Alebo sú v iných kategóriách a podobne. Skúsme na tomto mieste vytvoriť nejaké pravidlá, ktorými sa budeme všetci pri pridávaní fotiek riadiť.
Napr.:
1 - zo série fotografií vybrať jednu najlepšiu
2 - vhodne vybrať kategóriu
3 - pridávať fotografie len s poľovníckou tématikou a našej prírody
4 - nepridávať rodinné fotografie, domácich zvierat (samozrejme okrem poľovných psov), domáce kvety, ...
5 - pridávať iba svoje vlastné fotografie

pridajte prosím vaše názory čo by sme mohli zaradiť ako pravidlá pre pridávanie fotiek
počet zobrazení: 35 225
počet hlasov: 4
okruh tém: LovuZdar.sk

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

najlepšia odpoveď

off sporko1234, 5.6.2014 o 11:49

kategoria moze sluzit i pre mladeho polovnika ktory nema dostatocnu skusenost.. tam to moze pozorovat v jednej rubrike a nemusi chaoticky hladat v kategorii lesna zver v prirode a kazdu foto otvorit a citat ci tam nieje nahodou napisany vek samozrejme ze i odhad z foto nemusi byt 100% pravda no nejaku zdokonalovaciu hodnotu to ma...cize logiku to podla mna Ondrisko urcite ma!Tí ktori aktivne polujeme, vieme ze odstrel zvery sa kona hlavne na zaklade spravneho odhadu veku..atd

dať hlas príspevku | počet hlasov: 6

komentáre

zoradiť
zobrazené 241-280 z 689 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie
off Brut, 7.7.2010 o 11:08

Ano,tuto. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off VanFCR, 7.7.2010 o 10:46

kirco, lepsie je vlozit link priamo na fotku, aby ju ti co nevideli nemuseli pracne hladat..vyhladavanie som tu akosi nenasla, ale ujo google pomohol....myslel si tuto? odkaz ◄ reagovať

off Brut, 7.7.2010 o 10:37

Máme upozornovat na nevhodné fotografie-I.D.fotky 48962.Polovnícka tématika jak víno,je tu od 5.2.2010 a nikomu to neprekáža. ◄ reagovať

off cechurik, 5.7.2010 o 18:05

ok, respektujem a dakujem ◄ reagovať

on Edu, 5.7.2010 o 13:46

Ja som sa nikdy neurazil ked mi bola fotka zmazaná .Nikdy sa tak nestalo len tak pre nič za nič . Takže podporujem to samozrejme . Admin ja sa s hawkom nehádam . Takto sa iba vzdelávame :-))) ◄ reagovať

off lubenko, 5.7.2010 o 12:42

super a bude po problemoch ,treba v tom admina len podporit ◄ reagovať

správca admin, 5.7.2010 o 12:40

Ok - rozhodol som sa ;-) Edu a hawk3 - vás poprosím prestať sa hádať ;-) Čo sa týka fotky v profile čo spomínate vs. pravidlá. Z môjho pohľadu je mi jedno či je táto fotka poľovnícka, je to vaša fotka v profile, má vystihovať vás. Čiže ako jedinú podmienku k profilovej fotke je mať na ňu autorské práva. Inak či je alebo nie je poľovnícka mňa osobne netrápi. K celému problému: na základe pár názorov ľudí, čo sa zapojili do diskusie a po rozhovoroch s ľudmi, čo boli teraz cez víkend na LovuZdar.sk feste, som sa rozhodol, že budeme dodržiavať presne pravidlá tak ako sú napísané pri pridávaní fotky, a nebudeme robiť žiadne výnimky ani kategórie pre nepoľovnícke fotky. Fotografie zaraďovať do kategórií podľa popisu, ktorý máte tu odkaz ale pridám ich aj, aby boli vidno pri kliknutí na Pridať fotku, aby bolo hneď každému jasné kde a aké fotky má pridávať. Ako tu už bolo spomenuté, ak dovolíme pridávať každému čo len chce, už to nebude o poľovníctve ale bude tu jedna nezaujímavá galéria fotiek. Každý kto prišiel na stránku vedel že tu nájde fotky venované poľovníctvu a prírode a keď klikol na kategóriu, vedel, že sa mu zobrazia iba také fotky. Teraz ako keby kategórie veľmi ani neexistovali. Čiže budeme znovu dodržiavať pravidlá, a nevhodné fotky budem musieť vymazať. Je mi jasné, že sa veľa ľudí bude na mňa hnevať a možno sem prestanú i chodiť, ale bohužiaľ je to potrebné. Ak by som to nevymazal, prestal by sem chodiť asi každý. A k návrhu cechurika: do profilu dorobím možnosť pridať pár fotiek, ktoré nemusia byť poľovnícke, budú charakterizovať osobu v profile. Ďakujem všetkým, ktorí sa k problému vyjadrili. A ďakujem všetkým za pochopenie môjho rozhodnutia. Myslím si, že toto je tá správna cesta ktorou by sme mali ísť. ◄ reagovať

off lubenko, 5.7.2010 o 12:23

podla mna je to stranka Lovu zdar a je zamerana na polovnicku tematiku,takže i fotky by mali tomuto odpovedat v akej koliv sekci,ostatne tu nema čo robit a automaticky by sa to malo vymazat a o vhodnosti fotky može každy rozhodnut sam možnostou hlasovani a pri nevhodnej fotke admi rozhodne po zvaženi či ju vymaže lebo nie,je to jeho stranka tak ma na to plne pravo a pravidla učuje on s našim prispenim ◄ reagovať

off anonym, 5.7.2010 o 11:01

Mna tvoje problémy so ženami nezaujímajú,po erotických salonoch nechodím,taký zúfalec chvála Bohu nie som,ja neposudzujem krásu ženy podla vymalovanej a vyžehlenej tváričky vo fotošope,mna na žene zaujímajú iné hodnoty,o tom je ale s tebov škoda písat "lovu zdar" :-))))) ◄ reagovať

on Edu, 5.7.2010 o 0:01

Hawk3 ja nemam ženu našťastie . Možno ťa tà tvoja kope niekam ja tento problem naštastie nemàm . Nuž neviem o kolko rokov považuješ ženu za ženu . Ja od 18 rokov . Ak sa mylim potom sú plne eroticke salony detí . ja sa ženam netlačim do zadku . Zadky necham pre tych ktori ženy nenavidia . Naštastie to nie je môj pripad. Van chapem v pohodicke :)) Danka no škoda foto . ◄ reagovať

off anonym, 3.7.2010 o 22:45

Edu,ešte pokial ide o VanFCR,ja jej fizickú krásu neriešim,nie som tu na tejto stránke aby som sa zaoberal krásu prihlásených,nepotrebujem sa s nou zoznamovat,ani jej písat,ani nič podobné,keby tam nebola napísala,ani by som nevedel že existuje,ja tu na rozdiel od teba pozerám fotky a niekedy hodnotím,ked mi prvý X napísala ani som nevedel že píše baba,tiež by si si mal poriadne prečítat to čo pod tou fotkou je,ked už o tom trepeš. ◄ reagovať

off anonym, 3.7.2010 o 22:33

edu,ja ta celkom chápem,len ti nepomôžem,si v koncoch,nezostáva ti len cvakat kde aké DETI a práskat to tu,keby aspon ženy,ale to čo si tu dal je decko a ešte aj zle zakomponované,lebo ŽENA by ta kopla nie do hlavy ale niekde inde keby si jej vycapil foto niekde na net,škoda s tebov strácat čas,mna nenaštveš ani nevyprovokuješ,fot si ty čo chceš,už nevieš ako zaujat,lenže ja nepotrebujem NIKOMU liest do zadku ako ty,čau. ◄ reagovať

off milank, 3.7.2010 o 17:29

Tiež súhlasím :-) ◄ reagovať

on Ondrik, 3.7.2010 o 16:21

cechurik..pekne si to napísala! ◄ reagovať

off cechurik, 3.7.2010 o 16:07

edulik, si teraz mimo...nepremazala som ich kvoli growlerovi, ale kvoli upozorneniu k pravidlam od admina, dala som navrh, ktory sa adminovi pozdaval a jediny kto na neho zareagoval bol growler. Trosku mi to pride take..ako to napisat..admin v ramci svojho volneho casu spravil pre ludi milujucich polovnictvo a prirodu stranku, stanovil nejake pravidla a nas poziadal o pomoc - o pripomienky ako tuto stranku vylepsovat, skvalitnovat, atd. ....miesto toho aby nadsenci, ktorych nieco na tejto stranke spaja, ci je to laska k polovnym psom, k prirode, k zveri apod. hladali spolocne riesenie, alebo davali napady, sa tu hadaju ako male deti o uplne mimo temach..asi by sa mal kazdy z nas vlastne zamysliet, preco chodi na tuto stranku.. ◄ reagovať

off VanFCR, 3.7.2010 o 15:48

pani, hadajte a dotahujte sa kludne dalej, ak vas to bavi, len ma do toho prosim netahajte :) Viem ze si to nemyslel zle Edu, ale s hawkom nechcem mat nic spolocne, ani len spomenut v jednom prispevku. Hehe, to si musel mat zachvat naivity, ked si to pisal, lebo v tom ti hawk neda za pravdu, ani keby ti ju tisic potvrdilo, uz len z principu...si myslim :) Skus ine meno, inu damu, ktoru nema v zuboch, alebo ktora mu pochvalila foto...mozno na tu ti povie, ze je pekna :D To ja len tak na okraj...ale inak, ten cechurikov napad sa mi celkom pozdava...skor som ale za samostatnu kategoriu s obmedzenim (ale s moznostou vymeny fotiek ak ostane zachovany limitny pocet) ako viac foto v profile. ◄ reagovať

on Edu, 3.7.2010 o 15:37

hawk3 neboj na zverejnenie fotiek dievčat ktoré som fotil ja mám vždy povolenie :-) a nie len to :-) Z duše nenavidíš ženy púšťaš sa s nimi do hadok kritizuješ každú fotku kde je čo len trocha pekná baba . Je to cítit pod každou foto . Teda naozaj by ma zaujímalo akáže sa to žena tebe páči keď sa ti VanFCR nepáči tak máš isto vysoké naroky :-) No nebud suchár pridaj nejakú nech sa pokocháme aj ja dám jednu novú :-))))huaaaa rehooooot. ◄ reagovať

on Edu, 3.7.2010 o 15:33

Danka to bola škoda pre mazať fotky pre takého člena ako je growler . growler ty ma chceš stále presviečať ,že to ukradnutie fotky ktorú si zverejnil v svojom profile je vlastne v poriadku a ušlachtilý čin. Porušuješ autorské práva a to i keď ju vyfotíš z časáku . Stale tu melieš niečo o pridavaní do profilu a pridávaní do galerie ,ale pravidlá nič take nerozoznávajú .Viem že chceš mať pravdu a dokazať mi to ! Ale nedokážeš lebu ju proste nemáš !!! Pravidlá píšu o pridávaní fotiek na stránku lovu zdar. ◄ reagovať

off anonym, 3.7.2010 o 15:05

Eduško,ty už si len ako prišiel na takú "edovinu"že nenávidím z duše pekné ženy ? Len pochop že mne sa nemusí páčit baba ktorá sa páči tebe a tiež nemám potrebu fotky žien kroré nacvakám dávat na net a už vôbec nie bez ich sôhlasu ako to robíš ty,je to totiž trestné a len čakám kedy sa nájde aj dost múdra na to aby ti to dala patrične poznat. ◄ reagovať

off cechurik, 3.7.2010 o 12:53

ahojte, uz sa chlapci prestante hadat..co keby ste si mrkli moj koment z 25.6.2010 o 18:28 ... moj navrh - mozno by sa vyriesil aj problem pridavania foto bab a inych veci na LZ :-) - jediny, kto zareagoval bol growler ...mimochodom, v tom komente bolo, ze som zmazala vsetko okrem 1 foto s konom..tak uz som zmazala aj tu. papa ◄ reagovať

off growler, 3.7.2010 o 10:17

Edu ja uz neviem ako Ti to mam vysvetlit.Si ako male dieta,ktore si mele to svoje stale dookola.Ked sa chces drzat pravidiel pre pridavanie fotografii aj pri pridavani profilovej foto,tak ju mas aj Ty A KOPA dalsich PROTI pravidlam!!! toto snad pochopis uz aj Ty!!! Ked sa niekto tu zaregistruje a v zivote nebude pridavat svoje fotografie do galerie ako moze vediet o nejakych pravidlach???!!!nebude to tym,ze tie pravidla platia len na fotografie do galerie???!! ked Ti poviem,ze som tu vevricu odfotil vlastnorucne z nejakeho plagatu budes uz konencen kludne spavat?! ◄ reagovať

on Edu, 3.7.2010 o 1:47

Orol to s babami bol iba žart pre Hawka .On totiž z duše nenavidí pekné ženy a dáva im to patrične i najavo :-)) Samozrejme kategoria ženy na tejto stranke je hluposť :-) growler mňa nemusíš ľutovať . Ukradol si fotku a dal si si ju do profilu . Je to krádež ako hociaká iná . K pravidlám tolko : pravidlá pre pridávanie fotografií 1. - pridaním fotografie súhlasíte s jej uverejnením na stránke LovuZdar.sk 2. - pri pridávaní fotografií dodržujte nasledovné pokyny: a) - pridávaná fotografia nesmie byť stiahnutá z internetu f) - pridávať iba svoje vlastné fotografie, na ktoré máte autorské práva Takže žiadna geleria nebola spomenutá iba pridaním fotografie súhlasíte s jej uverejnením na stránke LovuZdar.sk Taže kto chce na stránku lovu zdar pridať foto nemala by byť kradnutá ani stiahnutá z inernetu a mala by mat autorské práva ◄ reagovať

off milank, 3.7.2010 o 0:07

Ja som nikde nenapísal,že by som mal problém s fotkami žien na tomto serveri,aby sme si rozumeli.Spoznal som tu niekoľko fajn báb,s ktorými som v kontakte do dnes aj,keď sme sa stále nemali možnosť osobne stretnúť.Toto je fakt to najposlednejšie čo ma vo fotogalérii trápi.Viac ma trápia neporiadni chlapi a ich nerešpektovanie pravidiel.Ináč túto fotku som chcel ukázať ako vzor,ktorú pridala nepoľovníčka odkaz a pre porovnanie toto pridal poľovník odkaz- Toto mňa trápi viac,ako všetko ostatné + to čo som pridal 30.6.2010 o 21:54 ◄ reagovať

off orol, 2.7.2010 o 21:44

Ďakujem za odpoveď – názor. Čo sa týka mňa, stále zastávam názor, že sympatizantov tejto stránky, teda poľovníctva netreba strašiť a obmedzovať v nežiadúcej miere( z niektorých príspevkov to tak bohužiaľ vyplýva) a to pokiaľ sa jedná hlavne o ženy. Treba povedať zrozumiteľne, k veci. Treba trošku privrieť aj očko. V konečnom dôsledku sú ženy v tomto ohľade, teda čo sa týka pridávania fotiek koľkokrát rozumnejšie a ja len pevne verím, že vedia veľmi dobre, akú fotku a do akej kategórie majú pridať. Dôkazom môjho tvrdenia je fakt, že totálne hovadské fotky tu pridávali 95% „chlapi“, ako ženy. Mám na mysli typ - druh fotografií, ktoré veľmi správne opisuješ, Milank. Vďaka ešte raz. Jaro. ◄ reagovať

off VanFCR, 2.7.2010 o 21:27

milank to napisal pekne. Ja som tiez zena ale nevidim dovod, pre ktory by som si sem mala pridavat svoje portretne fotky z atelieru a pod. Vsak z prirody je to ok a to bohate staci, na sebaprezentaciu inym sposobom su naozaj ine serveri, ci uz foto alebo zoznamkove. ◄ reagovať

off milank, 2.7.2010 o 21:08

Orol - Moja odpoveď je jednoduchá.Hocikto (nielen žena) si môže pridať svoju podobizeň do kategórie Ľudia!Mal by sa však držať pravidla,ktoré tu kedysi dááávno bolo povedané (ono kedysi dávnejšie toto bola stránka venovaná poľovníctvu a milovníkom prírody,čiže aj pre nepoľovníkov!)a to sa týkalo najmä kat.Príroda a Ľudia.Že by to mali byť fotky z potuliek po prírode.Čiže aj ženy nepoľovníčky áno,ale malo by to byť foto v prírode a nie doma pred zrkadlom a podobne a čo sa týka prírody, tak nie fotky miest,dedín,dvorov,záhradných skaliek a pod. ◄ reagovať

off orol, 2.7.2010 o 20:23

Growler, ja som vždy a budem vždy "precitlivený" na ľudí, ktorí sa nedržia danej podstaty veci. Nepoukazuj na moju vlastnú ženu a neraď mi, kde mám ísť. Toto sú z Tvojej strany úplne nevhodné slová. Tak potom sa nečuduj. Už býva väčšinou neskoro. Ženy tu budú na fotkách a ja to viem. Okrem mňa to vie ešte každý normálne zmýšľajúci a nezatrpknutý človek. A Ty si na to určite zvykneš. ◄ reagovať

off orol, 2.7.2010 o 20:10

Nedá sa nesúhlasiť, aspoň z môjho uhla pohľadu. Milan, otázka na telo a prosím jednou vetou: si za, aby žena ( aj nepoľovníčka ) si tu mohla pridať aj svoju fotografiu do kategórie INÉ? ◄ reagovať

off growler, 2.7.2010 o 20:08

orol,ja som Ta pochopil velmi dobre a tato Tvoja reakcii mi pride trosku od veci,ale ok.kazdy sme nejaky.nevhodnej komunikacii?co sa Ti zdalo na mojom prispevku nevhodne? niesi trosku precitliveny?alebo si cakal za tu vtakovinu len pozitivne ohlasy?ja osobne niesom na polovnickom portali zvedavy na (napr.)vymalovanu "princeznu" v teplakoch niekde na luke. ◄ reagovať

off milank, 2.7.2010 o 20:01

Pááni v profile môže mať každý foto aké len chce.To tu nikto nepotrebuje riešiť akou identitou sa kto prezentuje.Nech si dá každý čo len chce.Ja mám samého seba aj,keď nie v poľovníckom alebo ako každý správny slovenský poľovník s úlovkom.Nebolo času spraviť niečo lepšie =) Takisto tu nikto nerieši ženy alebo dievčatá.To je to najposlednejšie,čo mňa osobne trápi.Ale ak niekoho pošle Admin s košíkom húb na stránku nahuby.sk alebo s úlovkom rýb na petrovzdar.sk,tak by mali platiť pravidlá aj pre všetko ostatné,čo sa v pravidlách nenachádza alebo čo nesúvisí nijak s poľovníctvom.To platí predovšetkým o králikoch,nepoľovných psoch,nálezoch bômb,koňoch,traktoroch,les.kolesovej techniky,foto miest,dedín,hradov, atď,atď...Ak povolí Admin uzdu a dovolí v hociktorej kategórii pridávať čokoľvek,tak to ľudia patrične využijú a spravia z tej kategórie odpadkový kôš. ◄ reagovať

off orol, 2.7.2010 o 19:40

Zrejme si myšlienku dostatočne, ale skôr vôbec nepochopil, čo mi je úprimne ľúto!!! Ešte raz, každá žena, ktorá chodí na túto stránku, bez rozdielu na to, či je , alebo nie je poľovníčkou, si má možnosť pridať svoju vlastnú podobizeň na túto stránku, napr. v kategórií INÉ. Nič viac a nič menej. Skôr tu uvítam peknú ženu, ako Teba. Je mi ľúto, ale po Tvojom splietavom príspevku som aj ja nútený použiť tvrdšie slová, ktoré sa v závislosti od našej prípadnej ďaľšej nevhodnej komuunikácie môžu, ale nemusia stupňovať. ◄ reagovať

off growler, 2.7.2010 o 19:17

orol,ale nikto nebrani zenam aby si pridali vlastnu podobizen.ak mas taku potrebu prezentovat tu svoju zenu,tak nech sa paci."oblec jej zelenu bundu postav vedla jedlicky",vyfot ju na pol.plese,nad ulovkom, s polovnym psom,ako prikrmuje zver,s flintou ... a dam aj páči,ak bude pekna. Ale ak Ti ide o foto nesuvisiace s myslienkou tejto stranky,tak Ti odporucim azet.sk,tam si zaloz nick a mozes tam vystavovat svoju zenu a tak isto mozes obzerat aj ine zeny vo velkom. ◄ reagovať

off orol, 2.7.2010 o 17:56

1 - zo série fotografií vybrať jednu najlepšiu 2 - vhodne vybrať kategóriu 3 - pridávať fotografie len s poľovníckou tématikou a našej prírody 4 - nepridávať rodinné fotografie, domácich zvierat (samozrejme okrem poľovných psov), domáce kvety, ... 5 - pridávať iba svoje vlastné fotografie Jednoznačne súhlasím s návrhom – konštatovaním administrátora vo všetkých bodoch. Normálny člověk by nemal překračovat hranice odporúčaného. Čo sa týka kategorie iné, som jednoznačne za, aby sa tam mohli pridávať fotografie aj našeho nežného pohlavia a to aj napriek tomu, že som si plne vedomý, že sa nachádzam na poľovníckom portáli. Odjakživa patrili ženy k“ poľovníctvu“ a sú neodmyslitelnou súčasťou každého poľovníka, samozrejme pokiaľ nie je buzerant ( nikto nech to neberie osobne). Pekné ženy vždy boli a budú záujmom a stredobodom pozorností každého poľovníka a budú vždy spestřením tejto skvelej stránky. Nič sa samozrejme nemá a nebude preháňať a pokiaľ to nebude zodpovedať zdravému rozumu, sú na to predsa páky. Ženy sa naozaj zaslúžia našu úctu a zaslúžia si, aby si občas mohli pridať svoju vlastnú podobizen na túto stránku. Aj z dôvodov iných úzko súvisiacich pohľadov na věc a poľovníctvo by sme im rozhodne nemali v tomto brániť. Alebo sa tu chcete poniektorí úplne zamknúť a hádať sa? ◄ reagovať

off anonym, 2.7.2010 o 17:01

Niekto by si mal založit vlastnú stránku,dávat si tam fotky báb a poúčat každého kto sa tam prihlási,tu je ten niekto asi omylom. ◄ reagovať

off growler, 2.7.2010 o 16:13

Edu skusim este raz ... ked pridavas foto do profilu mas nejake podmienky(pravidla) pridavania?!NIE ked pridavas foto do fotogalerie mas tam podmienky(pravidla) pridavania? ANO. keby sa tie pravidla vztahovali aj na profile foto(ako Ty tvrdis),tak polka ludi tu nemoze mat foto.lebo ako si pisal - d)pridavat fotografie len s polovnickou tematikou ... - cize ani tvoja foto,milank a kopec dalsich ludi profilova foto nieje podla pravidiel.co Ty chlape stale riesis?to mas fakt tak nudny zivot,ze mas neustale potrebu do niekoho vrtat na fore?inak mam dojem,ze Ty si este stale neprekusol,ze som Ti kritizoval tie tvoje odveci foto :) ak vadi profilova foto adminovi kludne mi ju moze dat prec,tak ako ich da prec aj dalsim,ale pokial to bude len zbozne prianie nejakeho Eda,tak lutujem .. ◄ reagovať

on Edu, 2.7.2010 o 0:56

growler,pobavil si ma ukradneš fotku a ideš ma presviedšať ,že je všetko v najlepšom poriadku . No nie je samozrejme !!! Kradutá fotka je kradnutá . Pravidla hovoria toto: pravidlá pre pridávanie fotografií1. - pridaním fotografie súhlasíte s jej uverejnením na stránke LovuZdar.sk 2. - pri pridávaní fotografií dodržujte nasledovné pokyny: a) - pridávaná fotografia nesmie byť stiahnutá z internetu b) - zo série fotografií vybrať jednu najlepšiu c) - vhodne vybrať kategóriu d) - pridávať fotografie len s poľovníckou tematikou a našej prírody e) - nepridávať rodinné fotky, fotky rýb, domácich zvierat (okrem poľovných psov), domáce kvety, fotografie zo ZOO, ... f) - pridávať iba svoje vlastné fotografie, na ktoré máte autorské práva !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ◄ reagovať

off milank, 1.7.2010 o 21:15

Neodbočujete od témy hoši ;-))) Edo,veď ak vieš o kradnutej fotke pošli tip,napíš pod ňu niečo a najlepšie ak pošleš na ňu aj link,kde tá foto je ;-)Bez dôkazu o kradnutej fotke ťažko Admin niečo porieši.Ostatok máš určite recht. ◄ reagovať

off growler, 1.7.2010 o 17:52

Edu co mas zase za problem ???Tu sa riesia pravidla pridavania fotografii do fotogalerie a nie do profilu.Pokial viem pri pridavani fotografie do profilu niesu ziadne pravidla,cize nic neporusujem na rozdiel od teba! :) a ked Ta tak irituje moj obrazok,nikto ti nekaze stale chodit kukat moj profil :).som zvedavy scim prides nabuduce ... uz teraz sa tesim :) ◄ reagovať

on Edu, 1.7.2010 o 15:46

vrcholom je ked si niekto ukradnutú fotku dá ako profilovú a ide tu kázať niečo o pravidlách fotografie ako Growler. To ma naozaj zabáva !!! ◄ reagovať

on Edu, 1.7.2010 o 15:42

Stále sa bude pochybovať o tom či je to poľovnícka tematika alebo nie je stale dokola čo to len ako bolo a nebolo . Pritom je tu x fotiek kradnutých alebo v katastrofalnej technickej kvalite často pridávajúci nemá ani tolko znalosti aby fotografiu otočil . Ak niekto vypublikuje fotku v kategórii iné . Čím viac sa budeme zaoberať striktnou kategoriou tým viac sa to otočí voči nám . ◄ reagovať

zobrazené 241-280 z 689 | najnovšie | novšie | staršie | najstaršie

reklama

Poľovníctvo TEREM