kategoria moze sluzit i pre mladeho polovnika ktory nema dostatocnu skusenost.. tam to moze pozorovat v jednej rubrike a nemusi chaoticky hladat v kategorii lesna zver v prirode a kazdu foto otvorit a citat ci tam nieje nahodou napisany vek samozrejme ze i odhad z foto nemusi byt 100% pravda no nejaku zdokonalovaciu hodnotu to ma...cize logiku to podla mna Ondrisko urcite ma!Tí ktori aktivne polujeme, vieme ze odstrel zvery sa kona hlavne na zaklade spravneho odhadu veku..atd
Zrušte to všetko,nechajte len polovníka s rozdrbanou krvavou líškou bez hlavy a gulovnicou v kufríku,ostatok do prírody nepatrí,žiadne huby,chrobáky,hady,kvety...kto to kedy v prírode videl,polovník-polovníčka to nepotrebujú vidiet,neserte sa s tím,všetko to vymažte ! ◄ reagovať
lesnica1 písal som Ti obsiahlejšiu odpoveď a keď som ju sem pridával tak ma vyhodilo..., a kvôli tomuto táto stránka stráca, (riešili ste to včera na CHAT-e). Takže nie pre fotky, vulgárne príspevky ale pre to, že to funguje na milú Jarmilu. ◄ reagovať
zigi9, vidíš, predbehla som ťa. Soson, zrušiť by sa mali samozrejme kvôli rýchlosti stránky. Myslím, že je ti to samému jasné. Je to poľovnícka stránka. Ak niekto nemôže odfotiť zver, fotí kvety atd...ale ench ich uverejňuje na iných foto stránkach. Je tam dosť fotiek, myslím, že by to rýchlosti pomohlo. Dalej samozrejme- ten guláš, obloha, lovectony a jeho kone atd...prelistujte si fotky od najstarších po najnovšie...katastrofa.Takže ja som za zrušenie kvetov, hmyzu, obojživelníkov, húb. ◄ reagovať
vau, Už delší dobu uvažuji, že napíšu adminovi, jestli právě tyhle kategorie jsou tady třeba, když je ta stránka především o úlovcích. Jsou tam určitě krásné fotky, ale ty kategorie nejsou tak navštěvované a fotek je tam podstatně méně než jinde. Věřím že mnohé především uživatelky nebudou nadšeny, ale prostě cítím to tak nějak podobně jako admin. Tyto kategorie mi tu chybět nebudou. Zároveň vidět křečka nebo zmiji na pěkné fotce bych chtěl a když by se objevil mezi zvěří, tak by mi to asi nevadilo, ale čumět na ropuchy a skokany, které člověk potkává celé jaro, tak to mě nebaví (proto na ně ani nečumím že). Pokud se admin rozhone pro zrušení kategorií, nechal bych to třebas někde viset měsíc jako oznámení a pak konal. A mezitím si provést analýzu toho, jak to lidi pobrali, kolik za tu dobu do těch kategorií vložili fotek ... ◄ reagovať
DODO skus trochu zjednotit fotky v kategoriach napr. na co su nam ulovky svet a SR CR daj to do jedneho zver vo volnej prirode alebo zajati kategoriu ine zjednotit z pod. skus to zredukovat na polovicu ◄ reagovať
zruste tu uplne sekciu Fotky a bude. a aj tak zistite,ze to tu nepojde poriadne. nie je toho boha aby fotky tu pridane mali na rychlosti stranky taky vplyv, neverim tomu. riesia sa tu dokola veci ktore netreba a neriesia sa veci ktore treba. ked som sem prisiel tak som mal pocit, ze toto je stranka polovnikov a milovnikov prirody. nie som polovnik ale milujem prirodu a tu vnimam komplexne, takze mne by tu fotky plazov, hlodavcov, obojzivelnikov, divorastucich kvetov, proste chybali. do kategorii ako su ulovky, zhody a podobne ja ani nechodim, to je vasa polovnicka cast,ktora mna nezaujima, ale vonkoncom netvrdim, ze sem nepatri. ale ako vravim, vsetko to tu povymazavajte a polujte si tu. este je kam ist...... ◄ reagovať
Jasné, je to otázka pritvrdenia pravidiel v jednotlivých sekciách.Ak by tam bola zmienka o vhodnosti oblečenia,tak by správca-foto mal voľnú ruku myslím si. ◄ reagovať
Navrhujem zrušiť fotky osôb s vojenským oblečením, ďalej s alkoholom, hrnce s gulášmi. ◄ reagovať
Som za zrušenie kategórií ,ktoré admin navrhol.Huby by som tiež ponechal pri dodržiavaní jasne daných pravidiel. ◄ reagovať
všetko je ok akurat v internet exporeri prehladači to nefacha . Treba si dať mozzilu a všetko ide . ◄ reagovať
Ja by som to kľudne zrušil,zbytočne to zaťažuje stránku. ◄ reagovať
Nechápem z akého dôvodu by sa mali zrušiť, je tam kopec dobrých fotiek. Ja by som keď už zrušil kategóriu zhody. Hlavne čo všetci chceme, je aby to tu už KONEČNE išlo normálne, na to by si mal sústrediť svoju energiu a čas. Aj so správcom fotografií. ◄ reagovať
Tie huby by som tam nechala :-) ◄ reagovať
Boli by ste za zrušenie kategórií (a fotiek v nich) plazy, obojživeľníky, hlodavce; chrobáky a hmyz; divorastúce kvety a huby? Podľa vás patria sem tieto kategórie? Chceme tu takéto fotky alebo nie? P.S. - dúfam, že sa vyjadrí čo najviac ľudí. Ďakujem. ◄ reagovať
Ale ked ja som lenivčok Evička :-D ◄ reagovať
fotiek je tu veľa nevhodných. zvlášť ked otvoríš dáku kategoriu a prelistuješ ich od najstarších, budeš to vidieť. ◄ reagovať
V čom je toto polovnícka fotka ??? ID977 Chalan navlečený do mundúru slovenskej armády pri sene ??? Nevidím na tom nič poľovnícke . Ani neviem či to staré vyblednuté seno je pre dobytok alebo pre aký účel . Fotka sa volá "Ja" doplnil by som názov Ja vo vojenskom mundúre !!! ◄ reagovať
admin. ospravedlnenie s mojej strany pre terajšieho spravcu fotiek. dakujem za upozornenie. ◄ reagovať
Edu nemyslím si, že ti bola vymazaná fotka kôli názvu. Pokiaľ tam nebol názov určený na reklamné účely alebo výslovne nejaký názov urážajúci, tvoriaci posmech alebo neporušoval zákony SR tak nevidím dôvod na vymazanie iba kôli názvu. Prekonzultujem to so správcom, ale myslím si, že dôvod vymazania nebol názov. ◄ reagovať
Dodo keď mi príde správička ,že som dal fotke nesprávny názov a bola mi zmazaná tak mi je šuma fuk či mi ju zmaže správca pre tri bodky alebo pre zlý názov. ◄ reagovať
Najskôr by som sa chcel vyjadriť ku komentáru od lowec. To čo píšeš o vyjadrení správcu foto, tak to neplatí. Pretože to písal ešte prvý správca fotiek. Nie ten čo je správcom teraz! A či tri bodky ako názov je ok? Podľa mňa nie. Prečo nedať názov aspoň napr. srnec? Presne ako píše MatkaLC, netreba žiadny dlhý názov. Stačí výstižný, stručný. Určite to pomôže veľa najmä mladým návštevníkom a fotka tak naberá i svoju náučnú hodnotu. Takto som to myslel s tými názvami ;-) ◄ reagovať
Každá fotografia by mala mať svoj názov a nie len tri bodky. Iba jednoduchý a výstižný...nemyslím "tendencny a slizky komentar cez pol strany" ten by mal byť vhodný iba do popisu...Tým že má fotografia tri bodky stráca svoju hodnotu, i keď pri niektorých ku ktorým niet čo dodať je to... ◄ reagovať
Doprevadzal som raz mladeho talianskeho chlapca. Strelil so mnou prveho jelena a neskutocne sa tesil. Lenze za par minut uz chcel ist polovat dalej a strielal by na vsetko, co hlavu vystrcilo. Pre mna to bolo dost nepochopitelne po takom zazitku. Ja by som lov ukoncil na jeho mieste. Mozno ten -nastrocny chlapec za par rokov uslinta tiez nejaky pribeh o prvom jelenovi a spravi si svatoziaru nad hlavou. Fotku uz ma, poslal som mu ju mailom. ◄ reagovať
paradaaa a zas je to vsetko o HOVNE !!!! ◄ reagovať
ale tak príbeh k fotke je niekedy fajn. Zvlášť, ked niekto strelí prvý kus...to je pochopiteľné, že sa z toho teší. ◄ reagovať
Aj podla mna je lepsi nazov, ktory tvori par bodiek ako uslintany, tendencny a slizky komentar cez pol strany. Niekedy mi je priam nevolno z takych "pribehov a zazitkov" a vtahuje ma to akurat na WC. ◄ reagovať
a bodky sú v pohode aj podľa mňa. Niektoré fotky nepotrebujú ani názov, ani komentár a kto chce, niečo napíše. Ja proti bodkám nič nemám. ◄ reagovať
No ved ja nič len mi chodí pod fotky písať že sú trapné to ma naozaj zaujalo reku čo to za fotomajstra a to vojááááčisko čo seno žere !!! Našťastie je to síce vojačisko pri sene ale splna kritéria fotografie na lovu zdar :-DDD . Do bojááááááááááááááááá:-D ◄ reagovať
Edo to sa zastavil pri seníku počas nácviku spojok. ◄ reagovať
No čo už odfotený trtko vo vojenských maskačoch pri senníku je poľovnícky ??? Ok poho odkaz ◄ reagovať
aj ja milujem bodky . Fotka je fotka a bodky aspon nemajú možnosť vyvolávať debatu o zlom názve ,Preto to tak robím ja !!! Bolo mi zmazaných x foto ake lesný ing. vyčistil studničku ktorá slúžila pre napájanie lesnej zveri v dalekom okolí, ustrojený v mundúre za ktorý sa nemusí hanbiť ani Nemec či Tyrolák . Urobil to naozaj pekne a v súlade so zákonom !!! PS: Vaša foto bola zmazaná nebola poľovnícka !!! Ok !!! poho Potom bolo x foto zmazaných že vraj názov bol neoneee !!! Tak ho nedávam ! Ak to vadí zmažte !!! ◄ reagovať
Ahoj Dodo...plne s tebov suhlasim je to dobry napad a chcel by som aj ja dat nejaky navrh k fotkam...tyka sa to komentarov nedalo by sa spravit aby sa komentare dali citat bez toho aby sa klikalo na foto chapes ma? niekto prida fotku ktora ma vela komentarov a ja ich rad citam hoci fotka nie je velmi pekna tak klikanim na nu sa stava najpozeranejsou a to nie je fer aspon podla mna...dik maj sa... ◄ reagovať
správca-foto napísal si :"Ja sa chcem touto cestou ospravedlniť,že neriešim tieto tipy,ale momentálne som dosť pracovne vyťažený a cez týždeň nemám vôbec čas riešiť tieto veci.V sobotu pracujem tiež a nedeľu by som rád trávil aj niekde inde ako pred pc.Akonáhle bude víkend upršaný a nebude nič na práci,určite budem mazanie fotiek realizovať,pretože niektoré veci hlavne v kategórii INÉ naozaj nemajú čo robiť." JA sa potom pítam prečo ,chceš robiť takúto vec "správca foto" ,ked verejne opisuješ ,že nemáš na to čas a pod veci. Toto neni riešenie k zlepšeniu chodu tejto super stránky,takto dávaš priestor k chaosu a neporiadku !! ◄ reagovať
Fotka ktorá nemá názov si nezaslúži hlas! - Veľmi často sa pozerám na fotky, ktorých názov je napr. niekoľko bodiek, pomlčiek, ... To si nevážime danú fotku ani natoľko aby sme jej venovali pár sekúnd a napísali k nej názov - to čo ju vystihuje - to čo chceme fotkou povedať? Zdieľa niekto so mnou tento názor, že každá fotka by mala mať svoj názov? Alebo je vám to jedno? Prosím, vyjadrite sa! Ďakujem. Oceňujem napr. posledné dve fotky, ktoré sa objavili ako top fotky týždňa. Možno i preto, lebo bol ku každej fotke napísaný v popise fotky krásny príbeh, ktorý nám priblížil situáciu na fotke a vtiahol nás tak priamo do deja. Veľmi pekné! Oceňujem takýchto autorov a dávam vďaku za všetkých návštevníkov! Presne tak by to malo podľa mňa vyzerať. Každý môže za 1 deň pridať maximálne 2 fotky, čiže si myslím, že ten čas na napísanie názvu si určite každý nájde. ◄ reagovať
Ak môžem za seba Hornet22...,tak skúste definovať bližšie tú skupinu ľudí,ktorí sem nepatria a teda ani ich fotky(lebo ja Váš vkus nepoznám,či ideme mazať fotky,komentáre podľa vkusu každého jednotlivca?).Za ďalšie...prečo by Admin alebo napr.aj ja mal mazať nevhodné komentáre s urážkami?Však to je prejav Vašej kultúry na verejnosti.Alebo tu má Admin alebo ja kontrolovať každú fotku,každý komentár a Vašu debatu?Alebo dokonca tu máme medzi vami dospelými ľuďmi robiť policajtov,či dokonca vychovávateľov?Ja myslím,že nie.Samozrejme odtiaľ-potiaľ s urážkami a ak to bude zachádzať príliš ďaleko treba Admina na konkrétne veci upozorňovať poštou,pretože niekedy ani zaslaný tip na foto nestačí.Momentálne mne svieti v správe fotiek cca.440 fotiek,na ktoré ste poslali tipy a hľadať medzi nimi fotky, kde sa debata zvrhla k osočovaniu je ťažké.Vtedy Admin bude riešiť previnilcov osobne. Ja sa chcem touto cestou ospravedlniť,že neriešim tieto tipy,ale momentálne som dosť pracovne vyťažený a cez týždeň nemám vôbec čas riešiť tieto veci.V sobotu pracujem tiež a nedeľu by som rád trávil aj niekde inde ako pred pc.Akonáhle bude víkend upršaný a nebude nič na práci,určite budem mazanie fotiek realizovať,pretože niektoré veci hlavne v kategórii INÉ naozaj nemajú čo robiť.Mazať cca 440 fotiek nie je jednoduché,pretože to opäť spustí lavínu nepokoja na stránke a opäť si to "vyžerieme" my s Adminom (tie pošty a urážky niekedy stoja fakt za to).Čiže určite pred touto mazačkou dá Admin do úvodu stránky oznam resp. upozornenie nech si každý sám preberie fotogalériu a nevhodné foto nesúvisiace s obsahom tejto stránky vymazal.Po tomto oznámení určite mazať budeme.Týmto by som už teraz rád poprosil všetkých užívateľov,aby si svoje galérie prezreli a vymazali fotky najmä koní,domácich zvierat a miláčikov,áut,lesnej techniky,kvetov fotených doma a podobne. ◄ reagovať
admin spravil stránku pre poľovníkov v tej najlepšej viere, že všetci poľovníci aj nepoľovníci aj ženy aj deti budú dodržiavať dané pravidlá, každý svojim prihlásením s nimi súhlasí, že to tak nefunguje je fakt, ktorý treba riešiť, lebo je tu prihlásených veľké množstvo ľudí ktorí tu nemajú čo hľadať a ani ich fotky (určite si spomeniete na môj pokus) toto ale nevyriešia žiadne iné pravidlá, budú len nové a tie tí istí ľudia nebudú rešpektovať, za stránku zodpovedá admin alebo jeho správca serveru, admin tak sa podĺa toho začni správať, zmaž nevhodné fotografie aj príspevky z urážkami a ak to bude treba aj prihlásenia, čo Ti v tom bráni ? ◄ reagovať
Edu - teraz som to testoval konkrétne na tvojich fotkách a ide to. Kde presne ako klikáš? Popíš mi presný postup ako si klikal konkrétne do emailu napr. alebo do pošty prosím. ◄ reagovať
kliknem na fotku niekoho ak chcem inú musim sa pracne vracať na profil atd . Prečo nejde listovať v tých fotkach ? ◄ reagovať
Tiež by som privítal vyhľadávanie fotografií ako na starej verzii ◄ reagovať
Chýba to vyhladavanie ako bolo v starej verzii. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.