kategoria moze sluzit i pre mladeho polovnika ktory nema dostatocnu skusenost.. tam to moze pozorovat v jednej rubrike a nemusi chaoticky hladat v kategorii lesna zver v prirode a kazdu foto otvorit a citat ci tam nieje nahodou napisany vek samozrejme ze i odhad z foto nemusi byt 100% pravda no nejaku zdokonalovaciu hodnotu to ma...cize logiku to podla mna Ondrisko urcite ma!Tí ktori aktivne polujeme, vieme ze odstrel zvery sa kona hlavne na zaklade spravneho odhadu veku..atd
presne... ale čo tak prestať diskutovať a začať dodržiavať pravidlá ? všetko čo je navrhnuté v podstate platí aj teraz, len asi nemá kto mazať zlé, nevhodné, evidentne cudzie a stiahnuté fotky ... ◄ reagovať
Presne tak ako píše Ondrik, tiež by sa mohli poriešiť trofeje a zhody fotené na podlahe, na koberci, v garáži...Jednoducho nech je to fotka z exteriéru, lebo sa na to v mnohých prípadoch nedá pozerať. ◄ reagovať
Obmedziť počet fotografií napríklad na 100 nie je podľa mňa šťastná voľba. Kto pridáva fotky napríklad úhynov, nejakých rozťahaných koží na zakrvavenom snehu, rozmazaných fotiek na ktorých sa nedá rozoznať či ide o jeleňa alebo líšku bude také fotky pridávať aj naďalej. Takýchto fotiek je aj 10 veľa nie to ešte 100! Naopak kvalitných fotiek od fotografov akým je napríklad godi, batuska, kalo, martiner atď nie je nikdy dosť! Najlepšie riešenie je razantné mazanie fotiek, ktoré nespĺňajú kritéria a samozrejme troška zdravého úsudku a sebareflexie pri pridávaní fotografií. ◄ reagovať
admin mas pocit ze som niekoho urazil, ked napisem ze nechapem aky prinos je fotka zamastenej a polorozpadnutej knihy ? Namiesto vysvetlenia som supak ? ◄ reagovať
Dobré rozhodnutie admin! Úplne stačí jedna fotka. Obmedzenie na 100 fotografií je hlúposť... ◄ reagovať
většinou tu lidé sledují jen určité kategorie, které jsou jim nejbližší, takže asi nikdo nesleduje úplně všechny fotky :-) Z dlouhé chvíle občas najedu na staré fotky a postupně listuju, je to pěkné vrátit se pár let pozadu v nějaké kategorii ... Osobně bych tu třeba nepotřeboval mrtvá africká zvířata, ty s myslivostí až tak moc společného nemají, kozorožce nebo maďarského jelena snesu, ale Afrika??? ◄ reagovať
Zigi ako vieš že fotka je myslivecký zamerana ked ten"šupák" čo je na nej nemá pri sebe flintu ani ulovok.Zas to neprehánaj. ◄ reagovať
Narážky si prosím nechajte pre seba, a keď sa chcete o tom rozprávať a hrať zase proti sebe vojnu, píšte si cez poštu, nie tu kde téma je niekde úplne inde! Súhlasím s tým čo napísal gabrielSO o tom že toto je portál primárne pre poľovníkov, čiže i pre bežných fotografov. Najlepšie riešenie by bola samokontrola. Keby si každý z času na čas (napr. raz ročne) našiel čas, sadol k svojim fotkám a sám sa rozhodol, ktoré sú kvalitou alebo objektom horšie. Za rok nafotil lepšie fotky, niečo sa tu naučil a tie rozmazané sám vymazal. Musím to ja technicky obmedziť na limit 100? Veď keby si to sám každý uvedomil, nemusím to robiť! Aj tak by sa musel sám rozhodnúť ktorú vymazať. Prečo to nemôže urobiť aj teraz keď ten limit 100 nie je technicky poriešený? Položím vám jednu otázku: Koľkí z vás si pozrú za deň všetky pridané fotky? Ktorí z vás to stíhajú? Je tu denne viac ako 10 000 návštev. Keby každý pridal len 1 fotku. Stihneme to pozrieť? Mne nejde o to aby LovuZdar.sk bol portál ktorý má najviac fotiek! Ale aby sme si tie fotky i pozerali - aby sme sa rozumeli - stíhali si ich pozrieť. Proste aby každá pridaná fotka mala význam. ◄ reagovať
Jedna fotka za den je dobrý nápad, nic se tím tady nezkazí, stejně kolik bylo lidí, kteří přidávali dvě fotky??? Zas tak moc ne. Ještě by bylo dobré vkládat fotky myslivecky zaměřené (v kategorii lidé), s důrazem na tu klasickou myslivost s tradicema a vším co k tomu náleží. odkaz a né že se tu kdejaký šupák vystaví v lovecké hadře za pár korun, bez flinty, bez úlovku, poštou rozesílá reklamu na ten hadr a ještě k sobě postaví malé děcko, aby to bylo roztomilé ... ◄ reagovať
S tým pridávaním fotiek na obmedzenie 1ks sa nič nevyrieši,je to iba rýchle a zlé rozhodnutie ja som taktiež zato aby každý bol limitovaný určitým počtom fotiek trebárs 100ks ,nech si ich vie sam spravovať a obmeňovať kedy chce ale stále len do limitu.A čo zo zlými fotkami jednoduché riešenie označiť na vymazanie myslím že teraz je nato potrebných desať označení.Ak chceme len 100% kvalitné fotky na to sú iné stránky táto je pre bežných fotografov. ◄ reagovať
admin, fotografov co tu ma 500 kvalitnych fotiek spocitas na prstoch ruk, tym kludne daj vynimku, na druhej strane , kolko tu je brakov bezcennych. Tych 100 fotiek je az az, na bezneho uzivatela. Aku hodnotu ma fotka zamastenej polorozpadnutej knihy mi ostane zahadou asi navzdy. ◄ reagovať
a obmedziť pridávanie fotiek iba na jednu za deň nebola podla mňa dobrá voľba ◄ reagovať
zase sa tu vymýšľa vymyslené , keby každý dodržiava pravidlá na pridanie fotiek neni žiadny problém ◄ reagovať
A čo tak nejaká cenzúra?Prihlásim sa a môžem pridať jednu fotku za den som prihlásený rok dva a môžem dve tri...Som prihlásený ako kolvek dlho dám len naozaj len tie NAJ...100 fotiek? fotky? aj z 500 sa dá vybrať to najlepšie...aj ja som dnes chcel pridať dalšiu fotku a? ee nedá sa...ale kde aká rozmazaná je jedno aká sa pridať dá. ◄ reagovať
Skôr pomôže radikálnejšie mazať rozmazané, neostré a nejasné fotografie, srnky zľava, sprava, zozadu, ten istý psík ležiaci, sediaci, spiaci, tiež tie stopy atď. Tým spolu dosiahneme kvalitu a kvantitu dobrých fotiek zároveň. ◄ reagovať
Je tu pár ozaj dobrých fotografov, pri ktorých vymazanie každej fotky cez 100 by bola určite strata...len tak na zamyslenie pred večierkou :) ◄ reagovať
Samozrejme ako chceš,to je len môj názor.Myslím si že práve tím by sa kvalita ešte zlepšila. ◄ reagovať
Fotky sa stále pridávajú nové, súťaž ,, top 500 ,, som tu ešte nezaznamenal. ◄ reagovať
Myšlienka dobrá, len niekto má napr. i 500 kvalitných fotiek o ktoré by tým pádom stránka prišla. ◄ reagovať
Na stránke polovníctvo máš 50foto v 1 albume a myslím 5 albumov a navždy,ak chceš dat novú po limite,musíš nejakú z albumu vymazat ◄ reagovať
ten limit 100 fotiek je dobry napad. ◄ reagovať
Edu,zaspal si dobu :-)tebe by taký BAN viac prospel aspon na mesiac :-) ◄ reagovať
Admin,ten problém by možno vyriešil aj limitovaný počet fotiek,ak by bol limit trebárs 100foto,každý pridávajúci by si rozmyslel či si to zaprace 5X tá istá srnka,alebo len raz,ak by naplnil limit musel by si nejakú fotku vymazat,tak by zostávali fotky kvalitnejšiea tie menejcenné by si musel pridávajúci vymazat sám (nejak tak to funguje na stránke polovníctvo ) ◄ reagovať
357AS už zasa banuje ? :-DDD . Jasné že je dosť 1 fotka za deň aj tak tu nie je nikto čo by tu pridal za rok 730 foto . Mne je 1 foto dostatočný priestor . ◄ reagovať
Bolo zmenené pravidlo o maximálnom počte pridaných fotiek za deň. Je môžné pridať iba jednu fotku denne. Je to riešenie problému duplicitných fotografií, pretože nebolo dodržiavané pravidlo pridať iba jednu fotku zo série. Nechápte prosím túto zmenu ako nejaké obmedzovanie, ale krok vpred. Ďakujem za pochopenie. ◄ reagovať
Keď sa 357AS nevie inde vyventilovať, tak mi poslal poštu" chlapec si ty ,mna to tak sere nejaký ban,ak by som to potreboval založím si tu dalších 5 nickov :-)))ty mongol", dúfam že mu to pomohlo a už sa cíti lepšie :-) ◄ reagovať
ADMIN- konečne! Nech si chlapec schladí hlavu pod vodou ak sa nevie sám ukľudniť! ◄ reagovať
ADMIN - BANN ? Teda mám tomu rozumieť, že môže BANOVAŤ ? ◄ reagovať
357AS nesúhlasím s tým čo píšeš a už vôbec nesúhlasím s tým, aby si nás osočoval! Snažíme sa o to aby tu bolo všetko tak ako má byť. A za dobrotu na žobrotu? eee už stačilo. Spravujeme to ako len najlepšie vieme, a každý návštevník LovuZdar.sk je s tým uzrozumený. Správca foto má moju plnú podporu a robotu si robí dobre! Ak sú nejaké fotky, čo si myslíš že by tu nemali byť, označ ich, určite ich správca porieši. Udeľujem týždenný BANN na písanie komentárov na ukľudnenie. ◄ reagovať
A ked má plnú držku spravodlivosti,mal potom zrušit všetky fotky mesiaca v kategorii príroda napr.aj foto č.143199 Ktorú teraz vymaže a potom začne každého presviedčat že chcem škodit tejto stránke.Tiež ked maže vianočné a novoročné priania tak len niektoré,iné nechá,no "spravodlivost sama"Jediný kto tejto stránke škodí je on sám. ◄ reagovať
ak správca nepovažuje mesiac za súčast prírody tak inak ako vulgárne ho nazvat nemôžem. ◄ reagovať
357AS Ty sa cítiš ukrivdený a vždy sa tak cítiť budeš .Správca foto vie koľko tých fotiek bolo od teba označených takže zbytočne sa trasieš .To že niekedy zaduplujem rovnakú fotku je fakt . Vôbec netuším čo ti zmazal ak tak urobil určite ti oznamil prečo tak urobil .Tým to všetko končí ak si mal pocit krivdy mohol si napísať internú správičku adminovi alebo správcovi foto tak ako som to urobil ja a bolo mi všetko vysvetlené . Môj pocit je že tak ako admin i správca foto má na každého jeden meter a vôbec nemá záujem niekoho poškodiť . To je môj názor ak si myslíš že je to prejav rektálneho alpinizmu je to tvoj problém ja ho neriešim . Nevidím najmenší dôvod prečo píšeš samé vulgárne veci keď si potvrdil pri registrácii že ich písať nebudeš ? Myslíš že su hrdina keď urážaš vulgarizmom iných ? ◄ reagovať
teba trhá celého a dusíš sa v tej správcovej prdeli,nemal si sa tam vtrepat celý,stačilo ti tam vopchat ratafák :-)komediant,založ si vlastnú tému a píš si tam sám so sebov ako je to u teba zvykom :-)Vymazané ti boli fotky duplicitné-rovnaké,mal si ich tam a ešte aj máš dvojmo aj trojmo,tam sa má správca foto pozriet a min.polovicu vymazat,ale ritolezcom to on nerobí,máš štastie tak sa snaž :-))) ◄ reagovať
357AS mne bolo vymazaných veľa fotiek všetky na tvoje doporučenia :-D nijako mi to žili netrhá :-D Mrzí ma iba tvoje vyjadrovanie a zlosť .Bann si dávaš preventívne sám dal si si ho na nick Badi keď si sám zmazal všetky fotky nasledne si prišiel ako Hawk3 zase si sa nahneval a zmazal všetky fotky teraz si tu ako 357AS nasrdený plný zlosti a vulgarizmov .Už len čakám kedy sa zase zmažeš :-D Správca foto koná iba to čo si žiadali čitatelia serveru lovu zdar . ◄ reagovať
admin,teraz mi správca vymazal fotku mesiaca,zaradenú do kategorie príroda,tak sa pýtam,je normálny ?????? Podla mna je to zakomplexovaný úbohý č.rák .Ak mi chceš dat ban,daj ,ale chuj ako je on ten ním zostane a nie je to len môj názor. ◄ reagovať
Správne a načase! Už aj z dôvodov, že rana na hlavu sa nepovažuje za poľovnícku ranu a každý súdny človek vie, čo urobí väčší guľový kaliber, pokiaľ zasiahnem napr. líšku na hlavu. Ide mi výlučne len o to, že takéto fotky by poľovník pridávať na verejnosť nemal. Čo sa týka terajšej úpravy, spresnenia pridávania fotiek do tejto kategórie, ponechal by som možnosť pridávania fotiek ulovenej zveri aj s kožou, aj bez bez kože z dôvodov, že poľovníkov zaujíma aj poškodenie kože jednotlivých nábojov a ich striel, aj poškodenie zveriny. Pridávať fotky samozrejme len s poľovníckymi zásahmi! teda nie zásahmi na hlavu, ale aj na "mäkko", naviac keď už dopredu vieme, čo to urobí a čo z toho vznikne. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.