kategoria moze sluzit i pre mladeho polovnika ktory nema dostatocnu skusenost.. tam to moze pozorovat v jednej rubrike a nemusi chaoticky hladat v kategorii lesna zver v prirode a kazdu foto otvorit a citat ci tam nieje nahodou napisany vek samozrejme ze i odhad z foto nemusi byt 100% pravda no nejaku zdokonalovaciu hodnotu to ma...cize logiku to podla mna Ondrisko urcite ma!Tí ktori aktivne polujeme, vieme ze odstrel zvery sa kona hlavne na zaklade spravneho odhadu veku..atd
áno, už je to v poriadku - dzlubo vďaka za upozornenie ◄ reagovať
chybička se vloudila :-P ale ono bude zase všetko v poriadku určite ;-) ◄ reagovať
admin dzlubo má pravdu nevidno meno hodnotiaceho. ◄ reagovať
Lubko,skus nam menej inteligentnym vysvetlit o com to hovoris.. vdaka.. :o) ◄ reagovať
dzlubo - akože nevidno meno toho kto dal červenú? :-? nerozumiem, nič také som nerobil ◄ reagovať
Neviem či je to náhoda, alebo zámer admina, ale už nevidím kto mi dáva červenú a som spokojný. Viem, že mám ďaleko ku skutočným fotografom, ale stránku beriem ako aj možnosť prispieť svojimi fotozábermy. A som rád, že už naozaj nevidím autora červenej... Ale zase napr. ak mi dala červenú Labka, D4, a podobne bol to aj signál, že foto chce vyradiť. Veď od koho sa máme učiť ak nie od lepších. Myslím si, že konečne skončí hitparáda a vzájomne sčervenenie ak aj foto bolo pekné... ◄ reagovať
adam666-Ja niesom polovnikom ale v buducnosti by som nim chcel byt, a ked moj otec zastreli niejake zviera, preco by som si ho nemohol vyfotit a dat sem?? ◄ reagovať
Adam666....rád by som vedel, podľa akého kľúča by si zakázal pridávať takéto fotky pre nepoľovníkov.Asi by si najradšej zakázal nepoľovníkom aj vstup na túto stránku.Ale to nevedie k ničomu.Ale ok,je to tvoj názor...ja Ti ho neberiem.Našťastie má tvorca tejto stránky iný názor a postoj a preto má táto stránka taký úspech aký má.
A ak máš ty aj Vy ostatní nejaký tip na fotku,ktorá je ztiahnutá z netu a máte o tom aj dôkaz,tak posielajte tipy Adminovi.Máte na tú možnosť pod každou fotografiou. ◄ reagovať
Adam666 asi zabúdaš na účel tejto stránky a pre koho je. Ak niekto pridá peknú fotku je jedno či je poľovník alebo nie je. Ak si založíš svoju súkromnú stránku tak tam budeš môcť obmedzovať prispievateľov ale tu to nerob. Táto stránka má najbohatšiu diskusiu a fotogaleriu na dobrej úrovni tak to nekaz svojimi neuváženými výrokmi. ◄ reagovať
Horarenstvo. Ako si na to prisiel ,ze chcem vydiet zlateho jelena?Nie som az taky hladny.Nepovedal som ,ze na fotke ma byt povolenka ,ale naco sa chvalit cuzdym perim.Ak to mas za potreby ,odfot sa zo zlatym jelenom a daj si to do albumu. ◄ reagovať
horarstevo máš pravdu, je to jedno, nejde tam predsa o ludí ◄ reagovať
Adam666 - Ty chces predsa vidiet medailovu trofej a malo by Ti byt jedno, ci je tom aj lovec, ci jeho (syn, babka, sused, milenka,.....) Alebo ma byt na fotke aj polovny listok, ZP, povolenka na polovacku a podpisy svedkov?! ◄ reagovať
Este mala pripomienka.Zakazal by som pridavat fotky nepolovnikov s gategorie ulovky a trofeje.Fotit sa z medailovmi trofejami ,alebo s kamaratovimi ulovkami???K comu to je dobre? ◄ reagovať
Zdravim.Som rad ,ze budu vymazane vsetky fotky ktore su z internetu.Vravi sa ,ze samochvala smrdi.Neviem co chcu niektori s tym dokazat. . . ◄ reagovať
dzlubo - nie, Česko nechápeme ako zahraničie. Myslím, že Slovenská a Česká príroda sa veľmi neodlišuje. ◄ reagovať
a Česko už už zahraničie? Od kedy? Ja, že iba politický, ekonomický a pod. Ale spoločné dejiny predsa nerozdelíme aj v prírode, v poľovníctve, kynológií a podobne. Čo nás nezabíja, to nás posilňuje a ma tejto stránke máme možnosť vidieť super pekné zábery od priateľov z ČR. ◄ reagovať
alan, velmi dobry navrh. idem ho aj hned zrealizovat
dakujem ◄ reagovať
Tato stránka prezentuje poľovnictvo a prírodu,tak ako admin povedal stáva sa tu smetisko dám tu všetko čo nafotím,poniektorý nech sa vážne zamyslia nad svojimi fotkami,či ozaj sem patria,každa fotka ma svoju cenu,ale tu by sa mali ukázať len tie najcenejšie.A na adresu niektorých,mladež skúste najprv počúvať starších a niečo sa naučiť ako posielať poštou uražlive slova,pretoža výplody Vašej fantázie su vo vätšine nekomentované. ◄ reagovať
S tým úplne súhlasím a mal by som ešte návrh,že pred pridaním fotky by musel každý zaškrtnúť že fotka nie je stiahnutá z internetu.Po porušení tohto pravidla bude dotyčnému zakázaný na určitú dobu prístup na stránku. ◄ reagovať
V nasledujúcich dňoch prebehne "čistenie" fotografií v daných kategóriách, pretože sa z fotogalérií stáva pomaly "smetisko" a stávajú sa nezaujímavé. Fotografie budú vymazávané ak nespĺňajú pravidlá pre pridávanie fotografií, pretože v poslednej dobe pomaly nikto nedbá na pravidlá ale pridáva fotky len tak ako sa podarí :( ◄ reagovať
Dobrý názor katarinask, hanter, pridávam sa k vám. Prečo to deliť, príroda je sama sebou, tak prečo v tom robiť rozdiely. Všade sa nájdu miesta čo pre niekoho veľa znamenajú, tak prečo im to brať. ◄ reagovať
mozno by stacilo zovseobecnit nazov... aby sa hovorilo o
prirode ako take, lebo prave preto sme na tejto stranke;
nedelme ju na nasu a vasu... ◄ reagovať
nerobme hranice v prirode aj tam kde niesu.nasa priroda je krasna,ale aj na svete je vela krasnych miest a kopa slovakov ktori su v zahranici sa chce o tieto zazitky podelit tak preco im v tom branit...
a mily kumo uber z toho rasistickeho podtonu... ◄ reagovať
Admin tvoj zámer bol dobrý,ale nezabrániš tomu,lebo ľudia už nesedia,len doma,ale sme v celom svete a každý sa chce podeľiť resp. pochváliť niečim pekným,či už úlovkom alebo peknou prírodou aj zo zahraničia.
Ja by som navrhol- Vytvoriť len čisto kategóriu pre "Prírodu zo zahraničia"- nech je aspoň tá na jednom prehľadnom mieste.A ostatok ako trofeje,úlovky,zver atď nechať tak,ako to je,lebo bude ešte väčší chaos,ako teraz.Myslím,že je jedno či je trofej, úlovok atď zo Slovenska alebo z Maďarska každý má tu možnosť okomentovať svoju fotku.Ale rád by som bol, keby som si pozrel fotky dajme tomu z Álp a mal ich na jednom mieste v jednej kategórií.Toľko môj názor. ◄ reagovať
admin ja som to cital len ty si sa k tomu nevijadril tak som myslel ze sa to tyka aj cechov ◄ reagovať
ok tak teda nechajme návrh a) nech môžu pridávať svoje zážitky i zo zahraničia
P.S. pre msabi - viď D4 15.2.2008 21:54 - českých kolegov som bral ako našincov, ich sa slovo zahraničie netýkalo ◄ reagovať
A co z ceskymi kolegami to budu akoze nechceny pretoze ich je tu dost prispievaju sem spolu s nami a prihlasuju sa nie ako slovaci ale ako cesi tak potom vytvorme este jednu kategoriu zahranicie ale komplet ulovky,vtaky,zver volnezijuca,v obore atd....ked slovensky polovnik ulovi jelena v madarsku tak to uz nebude jeho ulovok alebo ako je to cele blbost aj tak sem da kazdy co chce a nikto nedokaze cije to slovenske alebo nie tak ako je to pri volnezijucich zvieratach a z obori ties neverim ze niekto foti volnezijuceho medveda z 10m a este ma cas spravit niekolko zaberov uz som to tu pisal ale este raz ked to este chceme delit tak na selmy ,raticovu zver a podobne nech to ma kulturu taky je moj nazor ◄ reagovať
ja by som bol za nech je to tak ako doteraz, ked ma niekto pekne zazitky (fotografie) zo zahranicia preco by sa s nimi nemohol podelit ako ostatni, ide tu o ludi nie o fotky ◄ reagovať
vytvoriť kategóriu zahraničie by bolo najlepšie, ale nie aby tam niekto zasielal domorodcov ◄ reagovať
Vyzerá to zaujímavá téma na poriadne rozdiskutovanie. Je tu dosť názorov, že chceme iba našu prírodu a zver - ok - ale čo s tými zahraničnými? Ako to navrhujete vyriešiť?
a) - necháme to tak a môžu pridávať i zahraničné fotky
b) - vytvoríme spoločnú kategóriu Zahraničie
c) - viac zahraničných kategórií? (toto sa mi vôbec nepozdáva)
d) - máte nejaké iné riešenie?
Možno sa tým netreba vôbec zaoberať, bol to iba môj zámer urobiť túto stránku pre zveľadenie našej prírody a zvery. Ale ako som napísal, nie je to len moja stránka, je nás všetkých, takže prispôsobím sa názoru väčšiny. Mne až tak tie fotky nevadia, pretože viaceré sú veľmi pekné, ale nestotožňuje sa to s mojím názorom a zámerom tejto stránky. ◄ reagovať
OK ja rozumiem a súhlasím,len aby v tom mali jasno aj oni sami, aj druhý.
A poďme rozmýšľať ďalej.Čo tak fotky napr. od msabi-ho.On má fotky prevažne z Anglicka vďaka,ktrorým je v top ten naj fotografov.Čo ich teraz zmaže,alebo premiestni zase do inej kategórie,kde bude všetko-trofeje,úlovky,príroda,zver atď?Alebo...? ◄ reagovať
milank - ako riešiť? veľmi jednoducho - to sú naši ;-) ich som bral ako samozrejmosť že keď som vravel domáca príroda a lesná zver, tak som to myslel aj pre nich tak isto ako aj pre nás. Teraz vôbec nejde o českých kamarátov, veď sme ako jeden národ a dlhé roky sme ním aj boli a naša zver a príroda sa nelíši. Čiže pre ujasnenie - Slovensko a Česko je na tejto stránke to isté. Skôr sa myslelo zahraničné typu Afrika, Alpy a podobne. ◄ reagovať
Ja som za to,aby sa vytvorila nová kategória "Zahraničie" dajme tomu,ale...máme tu čechov,ktorí dostali tú možnosť zadať si svoj český kraj vo svojich údajoch resp. profiloch.Ako k tomu príde napr. Lumir,Basta atď atď,ktorí sú tu tak doma, ako my Slováci.Kam budú dávať oni svoje fotky,fotky českej prírody,úlovkov atď.Neviem ako Vy,ale mne sú Čechy a Morava srdcu stále dosť blízko a nevidím dôvod prečo by oni mali mať separované fotky v nejakej zvlášť kategórií "miš maš" jedno cez druhé.Aj ČR je predsa už pre nás zahraničie.Takže opäť rébus.Ako ho vyriešiť? ◄ reagovať
som zato ako to napisal gabriel zachovajme si slovensko! dakujem
konecne nieco nase ! ◄ reagovať
Naše slovensko je rozlohou male, ale prirodnými krásami veľké tak zachovajme tuto stránku preň,pre naše poľovníctvo,prírodu a všetku krásu ktorá tu je. ◄ reagovať
ked to chcu mať kategorizovane... alebo bez zmeny do kategorie ine,ale to by už nebolo ono.. ◄ reagovať
Alebo to nechame tak a tych fotiek zo zahranicia je malo, tak sa to strati medzi tymi ostatnymi a tym budu aj kategorie zaradene spravne, akurat tam bude par foto zo zahranicia. hm, co takto? ◄ reagovať
ano,asi by stačila jedna kategoria ZAHRANIčIE.. uvidíte podla navštevnosti,či sa to oplatí rozšíriť alebo tam bude len par fotiek pro forma.. zdieľam čiastočne Lapkin nazor.. to je vetko,nech sa vam darí aj nadalej :o) ◄ reagovať
ak by bola nova kategoria Zahranicie, potom by to bolo asi dobre tiredit Zahranicie zver, Zahranicie priroda, ... a to by bolo vela. Alebo ste mysleli len jednu kategoriu Zahranicie a tam by isli vsetky fotky fotene zo zahranicia? - to by nebol az tak zly napad :-? i ked tych kategorii tu mame uz dost
a ta anketa :-? ok uvidime
vdaka za vyjadrenie ◄ reagovať
Mne osobne sa tiež páči hlavne slovenská príroda a zver ale keď sa návštevníci tejto stránky chcú pochváliť aj zahraničnými úlovkami a prírodou tak by bolo dobre aby si spravil ešte jednu anketu takú ako je tá s fotkami oblohy - že by každý mohol zahlasovať za alebo proti pridávaniu fotiek zo zahraničia - myslím že by to bolo spravodlivé :))) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.