kategoria moze sluzit i pre mladeho polovnika ktory nema dostatocnu skusenost.. tam to moze pozorovat v jednej rubrike a nemusi chaoticky hladat v kategorii lesna zver v prirode a kazdu foto otvorit a citat ci tam nieje nahodou napisany vek samozrejme ze i odhad z foto nemusi byt 100% pravda no nejaku zdokonalovaciu hodnotu to ma...cize logiku to podla mna Ondrisko urcite ma!Tí ktori aktivne polujeme, vieme ze odstrel zvery sa kona hlavne na zaklade spravneho odhadu veku..atd
Ondrík admin je velmi šikovný ale má aj inú prácu tak niekedy nestíha . Neboj všetko sa na dobré obráti . Prajem veľa pekných fotiek . ◄ reagovať
pokiaľ pracuje na tejto stránke iba jeden admin je to málo! nie žeby jeho práca nebola dobrá, ale sám to stíháť nemôže. ◄ reagovať
Ondrík ma pravdu, ak si klikneš na PRIHLASENY na nick a za ním je fotoaparát, tak stále môžeš hodnotiť ,,páči , nepáči. " ◄ reagovať
Ondrik vidíš aspoň akú strašne škaredú fotku si pridal :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ◄ reagovať
Včera som pridal fotku a mám k nej hodnotenie NEPÁČI,pritom tam tláčítko nepáči ani nie je. Nie žeby mi to hodnotenie vadilo, ale nemalo sa toto tlačítko zrušiť? Tuším ešte nie sú všetky muchy vychytané však? ◄ reagovať
Pardon - aby tlacitko "dalsia" ukazovalo fotku smerom do PRAVA k starsim fotkam ◄ reagovať
admin - Mam taky maly dotaz. To ze vzniklo "tlacitko" dalsia fotografia pri plnej velkosti fotky je super.... ale!!! Neviem ci len mne to akosi nesedi, alebo som divny.... Preco po stlaceny tlacitka "dalsia" sa fotky ukazuju v opacnom smere... teda smerom "hore" k najnovsim.... Podla mna je to uplne nelogicke, aby tlacitko na pravej strane obrazovky posuvalo fotky smerom dolava.... Ved by to malo byt tak ako ked si posuniem cele okno s miniaturami nie? Dam "dalsie" a preskoci mi na dalsiu stranu miniatur... Take preco to iste tlacitko a iny smer??? Nechapem..... Ved vsetko vsade ide z lava do prava len tu je to naopak??? Neni to ziadna velka chyba, len povedal by som taka kozmeticka :) Inac OK, ale ja by som to prehodil, aby tlacitko "dalsia" ukazovalo fotku smerom do lava k starsim fotkam.... neviem ako ostatny..... ◄ reagovať
Podobne ako Alan a u polovníčok ešte tvrdšie :) ◄ reagovať
Ak tu chce niekto podvádzať ostatných nemá čo na stránke hľadať.Ja by som to riešil tvrdo. ◄ reagovať
Alan o nič nejde ale proste kraduť fotky a robiť si tu azet debaty ? Načo ? No nie ? ◄ reagovať
Edu-presne tak,jasom to navrhoval už dávno. ◄ reagovať
Lanštiak mňa zaráža ako si takýto človek dokáže urobiť vola sám zo seba ! Keby som bol admin zmažem nie len fotku ale komplet nick . Ošetril by som to aby sa s tejto i.p. nedalo na lovu zdar nikdy prihlásiť . Iná cesta nie je možná ◄ reagovať
Lanstiak,keď vieš o takých fotkách,posielaj na ne typy Adminovi.Pod každou fotkou máš na to kolonku.Také fotky tu nechce nikto.Ja keď o niečom viem,tak pošlem,ale oči nemôžem mať všade ;-). ◄ reagovať
V poslednom čase ma dosť poburuje fakt, že čoraz viac ľudí sem pridáva falšované fotky z kalendárov atď,atď....,nechcem tu teraz nikoho zních menovať, ale nech sa nad sebou zamyslia.... ,aj dnes je tu jedno foto pridané v kategórii lesná zver v prírode, odfotené mobilom z minuloročného kalendára a vyzerá to celkom reálne.... ◄ reagovať
kruci aj som mu chcel napísať aj som začal ahoj kokoti ale nechal som to tak :) ◄ reagovať
Edu - jeho nick asi vyjadruje jeho postoj k majorite návštevníkov tejto stránky, o čom však veľmi nesvedčí jeho pomer hodnotení fotografií páči/nepáči, ale na zahodenie nieje ani Tvoj názor, že sa jedná o šľachtica, ktorý oniká sám sebe...... :)))))), v každom prípade pobavil som sa dobre a myslím, že niesom jediný. ◄ reagovať
Niektorí ľudia sa vedia celkom humorne pomenovať :) Dlho som premýšlal ako na takéto niečo môže človek vôbec prísť ,aby si dal sám sebe nick kokoti. Akože niekto dá neotočenú fotku ok je to síce divné ale dobre nevedel ju otočiť ale nick kokoti .odkaz ◄ reagovať
lanštiak nie som krsný otec nie som tu veľmi dlho ,ale chodim tu rad a som za každe vylepšenie stranky . Tiež nemam zalubu škodiť ľudom. Ale nie som za to aby svojou hluposťou škodili stránke a posunuli ju na uroveň odkaz fotkami alebo komentarmi. ◄ reagovať
Chcel som dať - tým teroristu!!! :-):-) ◄ reagovať
Edu - plne stebou súhlasím (nemyslím zým terorisru) :-) , si borec ,skvelý fotograf a ako tak pozerám už pomaličky aj krstný otec tejto stránky :-) A ešte k tým fotografiám len toľko, že naozaj je tu zopár takých čo pridajú fotku hore hlavou ,alebo neviem čo, človek ích na to upozorní komentárom a ích reakcia urazia sa , dávajú s trucu nepáči atď. Ja byť adminom, určite poverím Eduho, Martinera.....,mazaním takýchto fotiek!!! ◄ reagovať
No uvidime a hlavne kolko toho bude . Lebo ja som terorista :)) ◄ reagovať
Edo , ja to nechám na Vás ako ten problém vyriešite pretože u mňa toho času je akosi čím ďalej tým menej, veď už aj Admín, pozná skalných ktorý sa ako chova a ja som tvôr prispôsobyví ,Milanovi aspoň ubehne dlhý čas v zahraničí.Takže mate moju dôveru k úspešnému zvládnutiu tohto problému. ◄ reagovať
Tiež mam pocit ,že by na 99.9% odpadli neotočene fotky lebo keby ju musel zmenšiť otočit už zvládne:) hravo ◄ reagovať
Tak admin je veľmi flexibilný Milank. A kľudne mu s tým môžeme viacerí pomôcť . Admin pozná komu môže dať dôveru veľmi dobre a keby ju sklamal dá sa zrušiť . Osobne by som navrhol aj teba milank,Lapku,GabrielSo zodpovednosť preberiem aj ja . Takže by sme to preriedili:)) . Dalšia veľka pomoc by bola keby sa dala pridať fotka ktora mám maximalne 250 kilo a 760 pix hned by bolo o tretinu blbosti menej!!! ◄ reagovať
Super páni.Ja som rád,že nemám tento názor len sám.Ja s Vami súhlasím a už neraz som navrhoval mazať a to bez pardónu všetko,čo je zle zaradené,či je to fotka,diskusná téma,článok a teraz už aj inzerát.Nič nepresúvať do správnej rubriky,ale mazať!Myslím,že sa spravilo už dosť preto,aby táto stránka bola pekná,aby bolo všetko tam,kam patrí.Admin spravil všetko čo sme chceli a čo bolo v jeho silách,každý náš podnet.No bohužiaľ niektorí si z tejto fajn stránky robí trhací kalendár a vôbec si neváži práce iných,preto si myslím,že takýto človek a jeho bordel tu nemá čo hľadať a určite tu nebude chýbať.Áno Gabriel stále tu melieme to isté dookola tí istí,keď iným na tom nezáleží,tak si to spravíme podľa nás,ktorím nám na tom záleží a ostatní sa buď vyjadria alebo podriadia.Nič viac netreba len toto navrhovať Adminovi pokiaľ sám neuzná,že je to tak. ◄ reagovať
Noved ja to už dlho hovorím ,že by to bolo na prospech ◄ reagovať
Ďakujem za gratuláciu Edo ,možno že viacerí sa dostanú na stránku až po práci aj ja k ním patrím ,pretože chcem sa niečo nove dozvedieť ,vidieť pekné fotky z prírody a poľovníctva ,ale v poslednom čase sa to poser...lo, ta menšia časť ľudí je tu hluchých ,slepých a akoby naschval škodili, a tým pomôže len tvrda disciplína. ◄ reagovať
solimkenaj samozrejme nie každý sa zaoberá fotografiou. Jasom tiež len amater čo zrkadlo používa asi 2 roky. Je to však o estetickom cítení ,o cite k prírode a zveri . Niekedy v nemom úžase čumím na to čoho sú ľudia schopný akého hnusu a jeho publikovania.
GabrielSo všetko dobré k všerajším meninám prajem aj keď oneskorene ale predsa:) Nuž veru máš pravdu a toto by sme namali dopustiť aby sa takéto trapošiny publikovali a zasierali tento pekný server. ◄ reagovať
odkaz som aj na takéto fotky aj stým komentárom od 14-ročných pod nimi.,hrôza. ◄ reagovať
Pani, je tu cez 9000, registrovaných ľudí, ak sa spätne vrátite do tejto diskusie o fotkách stále len ty istí budeme omieľať to isté dookola, myslite že trápi väčšinu tých čo prezentujú svoje fotky ako vyzerajú ja tvrdím že nie. Pomaly ale isto sa to tu stáva smetiskom fotografii a čo je najhoršie nesmieš nikomu dať nepáči pretože hneď sa odvďačí ako pravý slovak.Ak sa nebude pristupovať k dodržiavaniu pravidiel k prideľovaní fotiek ktoré sú určené a sú dostačujúce , stane sa to ozajstným smetiskom .Ak niektoré fotky majú vyjadrovať názov stránky stránka venovaná poľovníctvu a milovníkom prírody , tak celý svet sa má načo pozerať. ◄ reagovať
urcite neprideme a hlavne nebudem mat stoho vredy ! bude sa musiet stym nieco robit a to aj s inzerciou a taktiez fotkami to ze sa cele zdruzenie odfoti s ciernou ktora lezi na lavom boku to sa da prezit ale aby niekto tam dal fotku na ktorej lezi prasa na stole v igelite tak to uz je moc ! niektory su taky debilkovia ze nie aby sa pekne odfotil niekde v prirode on sa odfoti doma v obyvacke ! samozrejme kazdy nema foto ducha ale nemusi sprotivit celu fotku celemu okoliu ! ◄ reagovať
milank veď to už neni o poriadku . To je o duševnom stave . Neverím ,že je niekto taký blb ,že nevidí keď pridá fotku bokom alebo že dá inzerat psa do zbraní . Ak hej zmazal by som ho aj jeho nick . Prave tu by pomohlo pridavanie 250 kilových a 760 pix fotiek . Tam by sa už nikdy fotka bokom nedostala a blb bude odparkovaný . Buď sa to naučí alebo proste nepridá . Verte o nič neprídeme!!! ◄ reagovať
Pravdu máš.Ja Ťa plne chápem :-)Do inzercie nechodím,tak ma to až tak moc netlačí.Ale toto je problém aj článkov a hlavne fotiek.Tiež sa mi rozum zastavuje ako aj Tebe.Hlavne kľud,lebo si vredy narobíš :-).Ja by som to jednoducho všetko mazal rad za radom a ľudia by sa naučili poriadku.Ale je ťažko naučiť dospelého človeka poriadku,keď ho to mama nenaučila. ◄ reagovať
MILANK adminovi som uz viac krat pisal ma stoho hlavu v smutku nie je to take lahke zatazujeme ho s vecami ktore nornalni clovek chape iba KO..T nie ale ja som tu minule pisal treba naje..t inzerciu do jednej rubriky a potom ti KO..TI budu asi spokojny vies ja osobne ked chcem kupit psa tak hladam inzerat medzi psami ale tuto primitiv si mysli ze toho bastarda nepreda tak ho jeb.. medzi zbrane ale pri tom si neuvedimi ze ked ho da medzi psov a mozno niekto takeho psa hlada tak ho mohol davno predat ale ked je raz niekto KO..T tak nemoze za to !! vies nazrat ti mozem dat ale rozumu ti nenalejem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ◄ reagovať
pred chvilou som videl zleotočenu jednu . To snád neni možné .To treba lekarovi preposlať rovno. ◄ reagovať
No ono ide aj Adminovu dôveru a za ďalšie môže sa stať aj to,že by mohol takýto človek na čas vypadnúť,zostať bez netu,pc,voľného času a podobne.Ale možno pri viacerých ľuďoch by to nebol až taký problém...neviem.Takéto veci nechám na rozhodnutie Adminovi.Aj iné veci by nemuseli byť len na Adminovi :-P.Napr. mazanie zle otočených fotiek,presúvanie zle zaradených kategórii a pod. ◄ reagovať
milank ved na mazanie môže mať prístup viacero ľudí kludne aj ty a ludia čo tu chodia nie sú škodnou . Aby sa odlahčilo adminovi keby to nestihal ◄ reagovať
Edo dobre píšeš.Preto, aby tu nenastalo to,že budú miznúť aj dobré fotky,lebo nejaký hajzlík tu bude mať desať kont a bude robiť rebéliu,by som to ošetril tak,že po odoslaní tých desať tipov by sa fotka nemazala automaticky nadstaveným systémom,ale robil to len Admin manuálne.Myslím,že tých fotiek nebude až také kvantum,že by to nezvládol :-P.Na jednej IP adrese môže fachčiť aj celá škola alebo barák.My máme tiež s manželkou po jednom nicku,takže je tam len jedna IP adresa a tých domácnsti bude spústa(otec,syn,kamarát,sused,žena,frajerka cez jeden pc).Takže asi len jeden tip na IP adresu nebude ok ;-).To isté je to aj s BANom na IP adresu.
Čo sa týka tých inzerátov...ak hocikto vie o niečom takom o čom píše Solimkenaj,posielajte jednoducho poštu alebo mail Adminovi a on to bude riešiť.Je to stará choroba a ako sledujem nezničiteľná.To isté je s fotkami :-( ◄ reagovať
Zmažeme ich aj s inzerátmi :)) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.