hej masko je dobreee,,,všeličo sa da lovit uz u nas sme si s toho robili srandu, dnes sme mali na vyrade na sp. pstruha.. ujco jeden chce napustit zakawkazke ovce do reviru ze sa to 5 krat za rok okoti bude vela zvery ◄ reagovať
Bežná vec.Ja som odchoval behom 3 rokov asi 100 ks.Bežne mi utiekli do hory.Ale už som ich zlikvidoval.Maso je dobré,ako z normálneho prasata. ◄ reagovať
zajtra zistim či ešte su alebo uz ich postrielali všetky ◄ reagovať
no na tie prasata by som prišiel ◄ reagovať
opytam sa či to ma niekto fotene ja osobne nie lebo mam fotak pokazený , a ked to streli niekto iní nechcem sa im do toho motnovat a nechem to fotit ked nie je prave v tej situaci ked mam pri sebe fotos zveri preukazana patričná úcta ◄ reagovať
FLAT mohol by si pridať aj nejaké foto, ak budeš mať ◄ reagovať
hej maso je to dobre velmi ja som dnes jedno strelil a kamos dve uz je len jedno ◄ reagovať
a ved to je dobre meso ako z domacich klasickich ošípanych ◄ reagovať
Také už mi jich prošlo pár mrazákem co se zatoulali v lese ◄ reagovať
tak im poradte prikrm pod posed a len vystriehni alebo spolocnu obsadit a honcov poslat vyplasit ◄ reagovať
no vlky nemame medveda vraj jedneho co sa tula po horach ale ten asi uz presiel niekde inde a rysa ties nemame tazke je to na mne ◄ reagovať
jasne pobite ich lebo vam naozaj mozu priniect viacej skody ako uuzitku.ale neboj sa keby ich zbadal medved,vlcialebo rys oni bi im poradili ◄ reagovať
MSmarian naštastie žiadna,, noo veru hej rychlo sa toho treba zbavit ale ked oni su agresivne jedneho kamarata dobre prehnali , ved som teraz aj bol na ne a nebolo ich ale zajtra pojdeme viacety tak snad ◄ reagovať
Vrele doporučujem aby ste sa čo najrýchlejšie zbavili tých vietnamcov.lebo ak sa vá to pokríži tak amen-tma..... ◄ reagovať
aká doba lovu sa na nich vzťahuje? ◄ reagovať
no hlavne ze je sranda,,, raz utiekol jednemu polovnikovi cap a isiel som akurat s postriežky a kukam ze co to je muflon alebo co , ◄ reagovať
hééj to musí byť superne.. :D ◄ reagovať
jednu svinu sme uz strelili ta bola dost agresivna uz len ale tri prasce asi priblizne ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.