Prosim o akekolvek informacie, rady a skusenosti so zbraňou Tip ZH gulovou kozlicou ZH 344 - 7x57R/7x57R, ZH 348 - 7x65R/7x65R, ZH 349 - 8x57R/8x57R, alebo inou kombinaciu kalibrov ak sa vyrabali. Mam ZH 301 - 12/12 + vymenne hlavne ZH 221 - 16/16 + ZH 304 - 7x57R/12/Zeiss 6 a rad by som si este kupil vymenne hlavne gulovu kozlicu ZH, asi najradsej ZH 349 - 8x57R/8x57R. Zbran som dostal od otca, on ju mal 30 rokov a bol s nou spokojny a aj ja som. Takto by som uz mal slusny komplet na vsetko.
jagttiger pierko z husi vytrhnuť do oleja potajme namoč keď mama šnicle vysmáža a potieraj . Možno to zabere a možno ani nie .
Príspevok presunutý z diskusie co říkáte nástřelu na 100 metrů na víčko o 3x3 cm ze ZH?(7x57R) (autor: Pepousek7).
A je to střílené ještě se starým původním puškohledem ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.