Urobil som chybu, keď som si kúpil topánky HANWAG Alaska GTX (asi som podľahol reklame) - tvrdá podrážka, vrchná časť tlačí na lýtko, celkovo sú neforemné. Predtým som mal 15 rokov zn. CHIRUCA, nosil som ich celý rok, boli ľahké, dobre izolovali, v lete sa v nich nohy nepotili. V súčasnosti by som asi kúpil niečo z ponuky PLANICA alebo LOWA. ◄ reagovať
Mibe74- Tarrago nano protector 400ml. Majú v Intersporte. ◄ reagovať
Prosím vás, mam topánky Demar Alpy gtx a potreboval by som poradiť, aký impregnacny sprej použiť, aby som nezničil topánky. Na cene nezáleží, chcem kvalitu. Nevyznám sa v tom. Ďakujem. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie obuv asolo sasslong (autor: keny).
topanky po vyse roku su uplne bezcybne a stale super sedia. nestratili vodeodolnosť ani sa nikde neodlepili. jedine co som robil bolo osetrovanie vcelim voskom a vymenil som snurky lebo sa zodrali. mozem len doporucit. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie obuv asolo sasslong (autor: keny).
takze vidim ze jediny do tejto diskusie prispejem ja :D dnes som topanky kupil a dufam ze budem spokojny. sedeli mi vyborne na nohu a mali dobru cenu takze dufam ze aj nieco vydrzia... ◄ reagovať
archer chcel som brať tieto no bohužial nemaju č.12 :( škoda vieš hladam obuv pre otca ja mam obuv z vyšej rady od Planika a spokojnosť.. ◄ reagovať
ich majú za dobrú cenu v akcii ◄ reagovať
jozef: celokožená topánka, vibram podrážka, na tom sa nedá čo pokaziť.. no s topánkami rozhodne pozor.. odporúčam vyskúšať osobne.. ja teda osobne nekupujem cez web nikdy (topánky).. je to ako s nohavicami.. niektoré majú užší strih.. je jedno že máš dobrú veľkosť ak v nej budeš mať nohu stlačenú jak špagetu.. topánka musí byť hlavne pohodlná.. ja mám Meindl Island GTX a maximálna spokojnosť.. ◄ reagovať
Ja ich mám tiež a maximálna spokojnosť! ◄ reagovať
ked myslis country boots s membránou Deitex tak ja ich mam asi 2 mesiace, zatial spokojnosť, podrazka Vibram je vynikajuca aj na dlhe chodenie, koza je velmi prijemna a zatial mi nepremokli, a to som ich mal aj v kvalitnych lejakoch, samozrejme ze ich obcas naimpregnujem, a kolko stoja? ja som ich kupil za 80 Eur ◄ reagovať
mate niekto skusenosti s touto obuvou? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.