v otvorenom priestore tak asi 200m. neskusal som :-( ◄ reagovať
kolko ma dosah to baby radio?:) ◄ reagovať
iboo - za 20 Ti poslem baby radio ak Ti staci pocuvat. Deti odrastli a mne je nanic.
:-) ◄ reagovať
ani nie,,mas pravdu,,, ibo , šikovno vymyslené ◄ reagovať
Flat - chce, a budem "sedieť" naraz na dvoch miestach. jedni si nosa so sebou akmeru, iní foťák, Niekot ide na posed s dovidom do 100m, iní do kilometra. Ja chcem vidieť a za "rohom" počuť. Je na tom niečo zvrátené ? ◄ reagovať
teda,,, vam sa nechce sedet na tej postriežke ◄ reagovať
mňa? mňa to vyjde do 20 € bo zvyšok mám a poskladám si. Elektronika rulezz ◄ reagovať
jelen93- nj, obraz je obraz. Ja mám cca 300m v lese za posedom kopaný močiar s bohatým krmoviskom a toho roku chcem zaviesť hlasový odposluch.Počas postriežky môžem počúvať čo sa na danom mieste deje a aspoň viem, či tam vôbec je nejaký pohyb. A hlavné je, že ma to vyjde podstatne lacnejšie ako kamerový systém. ◄ reagovať
ne len som to videl a len tak ma zaujmalo ze co by to tak mohlo stat.ved nazivi vidiet je najlepsie ◄ reagovať
zdroj elektriny v lese si už vyriešil? pripojenie na net ? zabezpečenie proti odcudzeniu ? ...a nakoniec potrebuješ bežnú LAN zabezpečovaciu kameru, citlivosť podla tvojich požiadaviek, ale tisícku na všetko si chystaj isto (€) ◄ reagovať
to je nápad dobrý chválim , to doma kukas a ked dojdu divaci maaširuješ tam a co sa ty nechce sedet na posede? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.