Určite !!! Treba sa vyvarovať hlavne sedeniu na studených plochách :) Ja pracujem pre CHko Ponitrie čo sa môže zdať divné ale samozrejme mám i TN kraj. ◄ reagovať
tak fajn, diplomovku chcem písať o vlkovi, ako oficialny strážca prírody mi budeš určite nápomocný :o) ◄ reagovať
To je škoda .hej ja som oficiálna stráž prírody ! ◄ reagovať
Edu,ty ochranár ;o)
ďakujem krásne,už som všetku literatúru zohnala :o) ◄ reagovať
Všetko máme . Zastav sa poradíme poslúžime ako ochránari by sme mali mať takú literatúru :-) ◄ reagovať
Mirko ďakujem,
túto prílohu mám ,ale v nej je len poľ.zver a chýba mi ešte prírodoochranárske zaradenie napr.veverica,syseľ,jež... ktoré patrili pod srstnatú zver?
poprípade rozdelenie zveri de facto a de jure ◄ reagovať
Príloha č. 1, zákona č. 274/2009 Z.z. o poľovníctve a o zmene a doplnení niektorých zákonov ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.