Všetko krásne v novom roku, dobrých ľudí popri boku. Veľa šťastia, veľa zdravia, nech sa všetky plány zdaria. ◄ reagovať
Polovnictvu a vsetkym priaznivcom prirody zelam v Novom roku 2021 zdar a uspech. Jaro. ◄ reagovať
Aj ja Vám všetkým prajem len to najlepšie do nového roku 2021... Miro alias DeDe ◄ reagovať
Aj ja sa pripájam a všetkým prajem hlavne pevné zdravie ◄ reagovať
Priatelia, veľa síl a nedajte sa vytočiť (: iba ak v tanci :) ◄ reagovať
Pripájam sa keke-mu. Prajem hlavne veľa zdravia!!! ◄ reagovať
Všetko naj v Novom roku - Prajem všetkým veľa pekných nových zážitkov v lone našej prírody. A aj veľa zdravia v tejto čudnej dobe do Nového roka. ◄ reagovať
Ako býva dobrým zvykom,prajem všetkým poľovníkom,zdravie,šťastie,pohodu,stále štedrú prírodu.Poľovnícke zážitky,na stoloch vždy prebytky,v celom Novom roku šťastie v každom kroku,slivovicu,žiadny cmar.Pozdvihujem ruku a pripíjam na Lovu zdar! ◄ reagovať
Všetko dobré v NOVOM ROKU 2016 prajem všetkým, hlavne veľa zdravia a pevnú mušku. ◄ reagovať
Pevnú mušku, hodne zdravia, šťastia v NOVOM ROKU 2016 priatelia poľovníci ! ◄ reagovať
Štastna a veselé vianočné sviatky prajem všetkým milovnikom polovnictva a prirody ◄ reagovať
Stastné a veselé,ale hlavne pokojné prežitie vianočných sviatkov v kruhu najbližších prajem všetkým . ◄ reagovať
príjemne prežitie vianočných sviatkov vám prajem kamarati ! ◄ reagovať
Veselé Vianoce a šťastný nový rok vám prajem poľovníci a iní milovníci prírody. ◄ reagovať
Na stromčeku sviečka svieti, pokoj, šťastie nech k Vám letí. A keď rozžiaria sa Vaše tváre, by hojnosti ste mali stále, radostné prežitie vianočných sviatkov a veľa šťastia, zdravia v novom roku. ◄ reagovať
Šťastné a veselé Vianoce, Vám prajem priatelia. Hlavne nech Vám a Vašim rodinám slúži zdravie. ◄ reagovať
Čistú radosť z Vianoc želám, v novom roku stály elán, požehnanie v hojnosti, úspech v správnej činnosti. ◄ reagovať
Pokojné a požehnané Vianoce všetkým... ◄ reagovať
Stastne a veseleeeeee :)) ◄ reagovať
Šťastne a vesele vianoce prajem všetkým. ◄ reagovať
Prajem Vám priatelia pokojné prežitie Vianočných sviatkov. ◄ reagovať
Vesele vianoce a stastny novy rok :) ◄ reagovať
Prijemne prežitie Vianočných sviatkov, prajem Všetkým návštevníkom Lovu zdar . ◄ reagovať
štastne a vesele prajem všetkym ◄ reagovať
Príjemné prežitie vianočných sviatkov Vám prajem... ◄ reagovať
stastne a vesele prajem a PF 2014 :) ◄ reagovať
Šťastné a veselé Vianoce Vám a Vašim rodinám prajem priatelia. ◄ reagovať
Pokojné Vianoce a požehnaný rok 2014 všetkým. ◄ reagovať
Nešťastným šťastíčko, chorým zdravíčko, chudobným konto mastné, rodičom deti šťastné, slepým svetlo, zamrznutým teplo a teplým, aby to v hlave preplo. vesele vianoce vam prajem a vela nezabudnutelnych polovnickych zazitkoch ◄ reagovať
...šťastné a veselé všetkým.... ◄ reagovať
Pripájam sa,požehnané sviatky. ◄ reagovať
všetkým polovnikom a navštevnikom stranky LOVU ZDAR prajem prijemne prežitie Vianočných sviakou v kruhu svojich rodin, Lovu a prirode zdar ◄ reagovať
Štastné a veselé sviatky,hlavne zdravie a pokoj. ◄ reagovať
Pokojné a príjemné Vianoce želám všetkým poľovníkom a priateľom prírody. ◄ reagovať
Šťastné a veselé Vianočné sviatky prajem všetkým návštevníkom Lovu Zdar a ich rodinám. ◄ reagovať
Krásne a požehnané Vianoce.Vám všetkým. ◄ reagovať
som rad,že Ta to potešilo ◄ reagovať
Uprimne zelanie od teba je jedine, co mi v tychto dnoch chybalo. 27-meho ti aj ja nieco uprimne napisem. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.