tak co ake este pozivatte tie vaky poradteee????? kupim aj jaa ◄ reagovať
Dobrý posedový vak je aj v predajni RIMI v Žiline, stojí 106€
Môžem doporučiť, sám ho mám a je naozaj dobrý, samozrejme aj pomer cena-kvalita je super. ◄ reagovať
Posedový vak je parádna vec, bezproblémov v tom vydržíš v zime pri poľovačke na líšky aj celú noc. Mal som od kamaráta požičaný posedový vak, ktorý si on dal šiť na mieru, a bezproblémov som vydržal pri vonkajšej teplote -10 stupňov celú noc na posede. Odporúčam. Ale keď do neho ideš tak ti radím si z domu zobrať papuče, aby si mal nohy voľné. P.S. Najhoršie je keď máš ísť z neho von do tej zimy. ◄ reagovať
veľmi kvalitné posedové vaky vyrába Machotka v Česku ◄ reagovať
Zdravím, máte niekto skúsenosti s overalom z ovčej vlny? Napríklad toto: odkaz ◄ reagovať
moj ujko si kupil posedovy vak v cechach stal oklo 3200 ceskych.a je to perfektna vec.posielaju to aj cez net1 ◄ reagovať
posedový vak je lepší
odkaz ◄ reagovať
Nekupuj si posedový vak kup si OVERAL ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.