Vlastnim druhy rok Delta Titanium 4,5-30x50, ktory je vynikajuci puskohlad, obraz cisty, jasny aj za sera, bod maly, osvetleny, svietivost nastavitelna, balisticka veza s krokom 1/8moa. Paralaxa je nastavitelna, ale pre mna do 200m zbytocn(polovat by sme aj tak mali vo vnutornom priestore maximalnej hranice vnemov zvierata, nad to je len mechanicke zabijanie). Len doporucujem, mal som moznost polovat s Meoptou, Swarovskym, Leicou, ale zatial som nezistil nic, v com by Delta zaostavala...
Delta valcuje nezaspala na vavrinoch 34 mm tubus prepracovanejsie osnovy ED skla 1 clik: 0.1 mil rad 1cm na 100 m. Rozsah 50 Moa Takticke puskohlady, Tercova strelba bez problemu tieto puskohlady po osobnych skusenostiach hned brat na lov do reviru za kazdych podmienok. Cena podla modelu vzdy dostupnejsia ako Meopta sklamanie za vlastne peniaze. Alebo ak chceme niecomu konkurovat ponukneme to najlacneisie Duralit. Doba mierenia na hrubo konci na trh idu zvetsenia do 15 x a vysie. S bodom minimalne osnova c.60 Presnost umiestnenia zasahu je prvorady. ◄ reagovať
Tak, tak, "pasmatrite" napr. odkaz ◄ reagovať
Dnes sme na OpU 54 kúpili DOT 2,5x15,5X56 a po kuknuti do tej ruly je to parada. No tie nové delty s 34 mm tubusom a ED sklom, no neviem co na to Meopta a spodná rada Zeiss? Oproti duralytu, conqest alebo meostar r2 idem jednoznacne do delty. Tot moj názor!!!!! ◄ reagovať
Zdravim. Mam zaujem o tento puskohlad odkaz. len sa obavam tej elektronickej regulacie jasu, ci to bude v pohode. A ci sa to naozaj oplati za tie peniaze. Citam len same chváli na radu titanium. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Puškohlad Delta Optical Titanium 2.5-10x50 (autor: aro97).
Delta Optical Titanium 2,5-10x56 Di - Cerven6 bod puskohladu ma ovladaci prvok umiestneny z boku s elektronickou regulaciou jasu pomocou dvoch tlacitiek. Hodnota naposledy zvolenej intenzity jasu sa automaticky nastavi pri dalsom zapnuti osvetlenia bodu. Cena je 560 Eur. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Puškohlad Delta Optical Titanium 2.5-10x50 (autor: aro97).
Daniel8 , ja mám 56 ako píšeš a som s ňou vysoko spokojný , treba si nájsť niekoho kto to vlastní a ísť si to von vyskúšať . ale 56 za šera a pri mesiačiku je v pohode , zeiss ani swaro to nikdy nebude ale meopte konkuruje ◄ reagovať
Delta Titanium 2,5-10x50 opäť na sklade odkaz ◄ reagovať
Zdravim Vas. Co poviete na tuto novinku od delty. Tyka sa to zapinania cerveneho bodu. odkaz preklad: Delta Optical Titanium Di 2,5-10x56 nový ďalekohľad vybavený digitálnym nastavením intenzity podsvietenia , ktorá umožňuje veľmi presné nastavte požadovaný jas centrálneho bodu v mriežke S výhľadom na 4A . Okrem toho , elektronika Spomínam si , že v poslednej dobe používa jas bodu, takže datovania je pripravený k použitiu ihneď po zapnutí ◄ reagovať
A ta delat 2,5-10x56 by mala byt natom lepsie, ako 50, nie? majko82: ty mas tusim tu 56 titanium? Ako je to za sera s nou? ◄ reagovať
uhrineki , porovnával si octaviu zo superbečkom ? ale inak máš pravdu. súhlasím ◄ reagovať
Zdravím, všechny, tak som porovnával Delta Titanium 2,5-10x50 z ZEISS Diavari Klasic 2,5-10x50 a môžem konštatovať že Delta bola o veľa horšia za šera čo sa týka ostrosti obrazu a aj videlnosti ako ZEISS. Určite to nebol nepatrný rozdiel. Mal som oba dva puškohľady na posede a pozeral som do nich pokiaľ sa nezotmelo. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie ktoru deltu? (autor: lacik).
Kúpil som si Delta Titanium 8x56 ED, porovnával som ho za šera a tmy s bratovým Steinerom Nighthunter 8x56 a jediný rozdiel bol iba vo váhe, Steiner bol ľahší. Ináč rozdiel žiadny, cena viac ako polovičná! Ak by mi toto niekto povedal a nevyskúšal by som si to sám, neveril by som tomu! ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Puškohľad Delta Optical Titanium 1,5-9x45 IR (autor: pochyba).
Nakoniec som vsadil na Delta Titanium 2,5-15,5X56IR SF.Tak uvidime ako budeme spokojny.Lovu zdar. ◄ reagovať
Príspevok presunutý z diskusie Puškohľad Delta Optical Titanium 1,5-9x45 IR (autor: pochyba).
Ešte som zabudol... Ak chceš poľovať ozaj často na strnisku pri mesiačiku, tak kúp 50-56tku. Ak chceš strieľať na 200-250 m, tak kúp niečo s väčším zväčšením. Ale ak poľuješ v "klasickom" revíri, tak nie je o čom. ◄ reagovať
Zdravím, mám ho na mojej Tikke, keďže mi bolo povedané, že ak raz nasadím variabil puškohľad na flintu viac ho nedám dole, kúpil som pevnú optilock montáž. Pôvodne som chcel schwenk a na spoločných strieľať na voľné mieridlá. Ale keďže mi povedali, že kuker z pušky nikdy nezdhodím, hľadal som niečo so širokým rozpätím zväčšenia. 1,5x - na spoločné úplne super, dá sa povedať, že je to taký akokeby kolimátor (veľmi široké zorné pole). Na streľbu na 100-150 m zase 9x zväčšenie úplne postačuje. Čo sa týka priemeru 45mm... čo Vám poviem, nie je to 56tka. Avšak mladé oko má ešte dostatočnú priepustnosť svetla, takže mne postačuje. Svetelný bod - parádny, veľmi malý, má medzipolohy kedy je vypnutý. Za tie peniaze je Delta super. Rozhodoval som sa najprv medzi 2,5-10x56, no rozhodol som sa pre menší. Veď keď budem veľký kúpim si Blasera a Swarovského ;-) ◄ reagovať
marian ja mám radšej tento odkaz Trochu mi na 1,5-9x45 vadí že má hrubší kríž ako ostatné modely ◄ reagovať
puskohlady delta titanium su dobre a spolahlive, len do toho, ja som skor za klasiku: odkaz ◄ reagovať
Ja mam kaliber 8x57JS.My mame viac ako 90 percent horsky revir,takze viac menej vysoka,diviak,ale aj srncia a skodna.Tiez som pozeral po VX-R,ale ten bod je na moj vkus skutocne velky.Pozeral som aj VX-3,ale to uz je zas o inych peniazoch.Docter Unipoint je spickova optika,ale cena tiez.:-)Lov je u nas prevazne postriezkov,takze ma preto zaujima vykonost za sera.Mam od Delty binokular 8x56 ROH a s tym som spokojny.Pokukujem okrem tohto modelu aj po 2,5-15,5x56SF.Je to na zvazenie,no uvidime.Celkovo,za tie peniaze je to dobra optika si myslim.Lovu zdar ◄ reagovať
Používam ho od mája minulého roku, v poľných podmienkach(90%) v čase cca. max. 45 min. pred východom a po západe slnka prioritne na lov srnčej a škodnej. Jasný, zreteľný obraz s dobrým kontrastom pri akomkoľvek zväčšení. Bod je jemnučký, nastaviteľný podľa potreby. Subjektívne ho opticky posudzujem lepšie ako Meoptu 7x50 a na úrovni Leupold VX-R 3-9X50, ktorý však mal z môjho pohľadu nepríjemne veľký bod a horšie ovládanie bodu(zapnutie,nastavenie intenzity), porovnateľný s Docter Unipoint 1,5-6x42, ktorý je podstatne drahší od Delty. Dobrý pomer medzi kvalitou a cenou. Používaný na guľovnici kalibru 308 Win. ◄ reagovať
Jeho univerzalnost.Ma v pohode parametre,obrovske zorne pole,len skoda,ze to nie je 50.Aj ked to nie je vzdy rozhodujuce.Zaujimala by ma jeho svetelnost. ◄ reagovať
Picardo - Min. toto : odkaz a vyššie ... ◄ reagovať
Otto ak sa chceš niečo dozvedieť doplň si hlavný údaj.. ◄ reagovať