Brokovnice nie sú predmetom môjho záujmu a to málo, čo mám nastrieľané, je v kalibri 12. Vie mi niekto zdôvodniť, prečo by mala dvacina kopať viac než 12-ka? Ale prosím odborne, bez tu obvyklých táranín... Ďakujem. ◄ reagovať
dvanastku mam kto to ma vlacit take hebedo dlhe rury ako ropovody dvacinka je fajn mne kopanie nevadi na tu jednu ranu diviackovi za usko alebo na lisku to vydrzim :) ◄ reagovať
tak potom len 12-ku najlepšie, no.....inak to nevidím ◄ reagovať
ved ja si myslím, že kope ◄ reagovať
s tou dvadsiatkou to nemusí byť pravda, že nekope. ◄ reagovať
20/76 nebude veľmi kopať? ◄ reagovať
slovros je ten rusak na namesti ? u toho mam night vison objednane pytal som sa ho teraz ma len dvanastku na predaj :( vdaka za pomoc aj tak ◄ reagovať
skus slovros z B.B. mal este nieco z bajkalok 20/76ak ti to postacuje cca 155 EUR ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.