Potom si lámeme hlavičky prečo máme BSE kravičky (: ◄ reagovať
to máš pravdu, bylinožravce kŕmime mäsom :)) ◄ reagovať
alfa šak nech si hryznú naposledy trocha zelene :) Keď kravičky krmime kostnou múčkou môže aj šelma trocha zelene :)) ◄ reagovať
Také "chyby" sa stávajú v snahe aby bolo všetko ako má byť, k tomu štipka alkoholu, no a potom sa dáva aj šelmám sledný hryz :-))))) ◄ reagovať
Emka, ale sú tu také špeciálne fotky...:o))) ◄ reagovať
:) čečina v papuli šelmy by vyzerala fakt divne. ◄ reagovať
Edu, nechcem byt podvojnym kontom, ja radšej vždy sam za seba.Samozrejme vo všetkom. ◄ reagovať
Presne to čo napísal Edu som myslel aj ja svojím príspevkom na začiatku, verím, že chápaví to pochopili...., preto som aj napísal, že vyzerá čudne čečina v papuli vlka, keď ju do nej za života nezoberie...a rys2, to s tým kusom mäsa bolo dobre..:o))) ◄ reagovať
:)))) Bystrička možno je to moje podvojné konto :) ◄ reagovať
edko suhlasi s edkom, tak to ma byt ◄ reagovať
Ja sa zhodujem s nazorom "Edu".Vychodniari čítajte, a "nekrmte " tych strelenych vlkov rastlinnou potravou. ◄ reagovať
Podľa môjho názoru je posledný hryz - posledná potrava aby sme to zjednodušili . Takže dáva sa raticovej zveri do papule . Pernatej zveri sa dáva posledný zob . Zálomok na ranu a otočenie pri pohlaví asi nie je predmetom debaty . ◄ reagovať
u nas minuly tyzden strelili medveda, a pri pasovacke mal posledny hryz, neviem ci to bolo len pre tu komediu ktora bola okolo, alebo to ma tak byt ◄ reagovať
Vlkovi sa má dávať poldruhakila mäsa do papule a šťastný strelec si má dať - pripnúť malý kúsok mäsa na pravú stranu klobúka a má ho nosiť po celý deň ( do 24:00 hod ). Že vraj to prináša šťastie a človek potom uloví každý rok troch vlkov:-))) ◄ reagovať
Podľa toho čo viem, tak šelmám sa nedáva, čítal som to aj v literatúre. A trochu čudne to aj vyzerá, vlk s čečinou v papuli... ◄ reagovať
Šelmám se nedává, snad jen medvědovi, který je všežravec. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.