to je fajn, som rád, že máš dobrú náladu ◄ reagovať
Edu, ved to je skoro ako za Blassera ◄ reagovať
to neva ale je to dobre : )) aspom som sa zasmial : )))))))) ◄ reagovať
prepáč, nebolo to naschvál ◄ reagovať
EDU mohol si mi dat dvacku a este by si usetril : )) ◄ reagovať
Pri zakúpení blasera ti odpadne búchanie si hlavy a premýšlanie či si dobre urobil nakŕm ho RWS evo ako Marian a si v pohode . Ja tu tiež iba mudrujem a blaser nemám . Každopádne zakupenie GB bol omyl aj ked sabatti je dobrá zbraň kombinovaná ale za 10 rokov som neprišiel na to na čo vláčim brokovú hlaveň a to som u Fraňa nechal v ten deň 77 000 sk blb. ◄ reagovať
Marian dakujem za novy nick : ))))))))))))))))) ◄ reagovať
mne rosller sedel dobre ale opracovanie bolo nie boh vie co ◄ reagovať
Slimenkaj, ani jedno. S Roslerom nemám skúsenosti, CZ550 je dobrá puška, len nie je moc dobre vyriešená poistka. Ja osobne možem doporučiř Blaser. ◄ reagovať
jasne zavolaj mu 0907 358 379 je to majsterko ! ◄ reagovať
tu fotku som videl je to parada : )) mas na neho cislo potrebujem radu praskol som nieco na benelli padol som snou na skalach ◄ reagovať
solimkenaj viem že sa opakujem ale blaser ked nemáš tolko kup si za 1500€ v plaste a Istok ti za 130 € urobí pažbu ak chceš. Teda ak nie si taký bohatý aby si si kupoval lacné veci :))odkaz />
Pozri akú pecku vytvoril zo ZHčka
odkaz ◄ reagovať
ja by som si zobral cz,, ◄ reagovať
120 to je,, ja sa naozaj v autach nevyznam a tos v škodovkach ◄ reagovať
nj Marian možno raz prídu na to že už 20 rokov tu nevladne strana ktorú si na Slovensku nikdy ľudia nezvolili :)))) ◄ reagovať
len pre upresnenie, Skodovky sa vyrabali v nasledovnych verziach 100, 110,105,120,125 a 130, Favorit, Felicia, Octavia, Fabia atd. Raz sa mi dostal do rúk prospekt zo S120L, komunisti o tej kraksni pisali tak ako by ospevovali Mercedes. ◄ reagovať
niektori ešte stale žiju v komunizme - svojim myslenim ◄ reagovať
no asi nie,, ale ja som to nemyslel uplne vazne stym prirovnaním ◄ reagovať
:-)))) to by ju musel riadne nasrať ◄ reagovať
oki kto vie či by zvládla tá škodovka i toto : odkaz /> ked je vraj lepšia ako hummer mala by :)))))))))) ◄ reagovať
EDU neveris mi ja to auto pojdem zajtra odfotit a tu fotku sem dam,, ja sa v autach moc nevyznam, šipaky som mysllel kolesa s maleho traktorika, ja to odofotim a tu fotku sem dam ◄ reagovať
Ano dať na škodovku šípaky kde je poháňane jedno zadné koleso ktoré má poloos ako malíček je výborný nápad :))) kde sa hrabu japonské štvorkolky alebo americký humer :)))))) si ma pobavil :)))) ◄ reagovať
Aha tak 150 teda? Nemá to nejakú jawu? ◄ reagovať
Edu, aj ta veru,, a škodovky to su stroje, u nas ma jedej ujco polovnik škodovičku 150 vzdadu ma šipaky s traktora a to auto je lepšie do hory ako hummer ◄ reagovať
Edu, pamatám si na to, boli to nenormálne peniaze. A nechápal som ludi, ktorí boli ochotní za taku plechovicu tak vela penazí zaplatit. ◄ reagovať
Ano FLATretriver aj jadrová :)) ◄ reagovať
každaa zbran ma podla mna svoje klady aj zápory ◄ reagovať
Oni tam roky slúžili denne Marian !Normálne chodili do služieb a každý deň si urobiť čiarku ,že ten vysnívaný favorit za katastrofalne KČS peniaze rovnajúce sa skoro dnešným eurám . Zo všetkými nákladmi bola cena skoro 200 000 to bola šialená cena za plechovicu komunistickú :)) ◄ reagovať
Kto by si nepamätal náhodou ako to bolo tu sú dve spomienky na automobili škoda ich predaj a kvalita za ľudovú cenu 160 000 KČS v základe bez doplatkov ,úplatkov a iných humorných scenok akými boli niekolkoročné služby pred mototechnou :)))))))))))))))))))))))))))))))))
odkaz />
odkaz ◄ reagovať
Už som o tom dávnejšie písal, ked chceme šetrit nakoniec prerobíme. Osobne poznám 9 ludi, ktorí maju Blassera a nikto si ešte nestazoval.
Za komunistov si všetci chválili Škodovky 105, 120 aké je to len úžasné auto. Petože nič iné nepoznali. Ja som mal Renaulta a bol to zásadný rozdiel.
Tak isto je to aj s puškami. ◄ reagovať
mne by stacil aj tej rosler leby si ho chcel darovat ◄ reagovať
rosler nepoznám asi je adekvátny cene . Keď je nahovno treba to vrátiť a je to vyriešené . Mal si kupiť blasera a mohol si mať guľovnicu na celý život . ◄ reagovať
Pohlad na cenu je vždy velmi subjektívny a hlavne záleží na tom, čo s čím porovnávame. ◄ reagovať
ja som porozumel dobre,blasser je cenovo aj inak ohodnotený takze neni o com ◄ reagovať
Edu,MSmarian keby ste lepsie citali vedeli by ste ze milanko12 neodporuca rosler a nie vas "perfektny" blasser. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.