Až pojedeš na Moravu, tak se pro taho Zajíce stav...:) ◄ reagovať
A od akého autora je tá kniha zajac, bažant, jarabica?? Odkiaľ si ju zohnal a či sa ešte dá niekde zohnať. ◄ reagovať
Knihu Zajac,bažant,jarabica mám, čo by si potreboval? ◄ reagovať
môžeš skúsiť Hygienu zvěřiny-Winkelmayer, Lebersorger, zedka, Forejtek...Neviem, čo konkrétne chceš. ◄ reagovať
Prosím Vás nevedel by mi niekto poradit autorov nejakej literatúry ktorí sa venovali problematike- zverina (divina) vo výžive ľudí? ◄ reagovať
Prosím nema niekto knihy Poľovníctvo 1 a Poľovníctvo 2 od Alexandra Bakoša nedá sa už nikde zohnať a surne ich potrebujem ◄ reagovať
Pavel Hell kniha Zajac a králik. Rok vydania 1972 ◄ reagovať
No skús Smelý zajko v Afrike,ale nie vážne,JAROSLAV sLAMEčKA -Zajačia zver. ◄ reagovať
"cita " noo a neviee kde by som to vedel kupit ? :D ◄ reagovať
Neviete mi prosim vas niekto poradit kde sa da zohnat kniha Zajac,bazant,jarabica autormi su Szederjei a Studienka. ◄ reagovať
Měl bych mít monografii Zajíc. ◄ reagovať
no tak taku knihu by som aj ja chcel kupit :) mate nieko nieco take ? :) ◄ reagovať
ma niekto z vas takuto knihu?? ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.