Nj a to som ešte vášnivý hubár ,rybár a fotograf :))) ◄ reagovať
jerry je dobra ta by asi vedela narozpravat??? ◄ reagovať
Ale jeden z nás našiel odvahu a postavil sa proti rozčerteným šelmám :D Teda ten chlop si zaslúži rešpekt :D ◄ reagovať
Čítaj: - ( jerry – 24 okt. 2009 – 22:51 )
odkaz ◄ reagovať
No, teraz som to tak zbežne prebehol to forum Modry konik a dievčata sa tam riadne rozrozpravali, a hlavne ta zaujata adusaa alebo ako sa vola. Chudak manzel, boch vie koho manzelka to znas je, a keby otom vedel. ◄ reagovať
:-) no jasne....ale kde sa dvaja bijú, tretí vyhrava ◄ reagovať
Len horsie ak ta v nom budu mat dvaja a obaja si budu chcieť odnies domov cennu trofej. ◄ reagovať
no radšej v binokulárnom keby ma mal. ◄ reagovať
možno že ťa už má vo svojom puškohľade :D ◄ reagovať
heeeej? ja si počkám, kým si on nájde mňa-radšej. A ak by to nebol poľovník, tak sa môže pripojiť k tým znudeným manželkám na to fórum :-) ◄ reagovať
lesnica 1 tu máš veľmi pestrú škálu adeptov, z ktorých si môžeš vyberať. ◄ reagovať
lesnica, tu si môžeš navyberaaať... :))) ◄ reagovať
a ja by som chcela muža len poľovníka...a nemusel by mi byť ani manžel ◄ reagovať
No este nemam mazelku (casu dost na zenenie), ale pri niektorých príspevkoch na danom fore som mal pred ocami priatelku s monologom na danu temu. Kazdopadne je to zaujimave citanie :)))))) Inak prezentovaný manžel to má doma si veselé. :D ◄ reagovať
tak to je skutočná bomba, už so mto ukázal manželke, dobre som sa pobavil. Napadlo ma, že by sme sa tam mphli prihlásiť a so ženami na tému poľovníctvo trochu diskutovať, pretože mám pocit, že chvíľami ani netušia o čom to je. Hlavne ženy, ktoré nemajú nijaké záľuby, nikdy nepochopia vo co go. ◄ reagovať
no človek sa fakt pobaví : ))))) ◄ reagovať
Stoji to za precitanie...:-))) ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.