neni zla ani spolocna na zajace a bazanty Je to super ◄ reagovať
co sa mna tyka, tak ja tiez radsej polujem rano ako vecer, ale najväčsie caro ma pre mna polovacka v zime na lisku alebo pocas splnu ked je krasne bielo ◄ reagovať
Pre mňa má každé obdobie svoje čaro a v každom si niečo špecifické nájdem no najradšej mám "zimné nočné poľovačky na snehu" - lov líšok. V tomto období mám viac času, nikde sa nenáhlim a potom sa teším na teplo domova keď vonku poriadne vymrznem. ◄ reagovať
Mám rád všetky tri spôsoby, prvé dva závisia od okolností. Najradšej mám tiež jesenné a zimné poľovačky, sneh. Mojou srdcovkou je hlavne zimný lov líšok- výraznejšie postriežkou. ◄ reagovať
Ja mám najradšej posliedku a to ráno v Bielych Karpatoch. ◄ reagovať
Ahojte. Ja najradsej chodievam rano presne pre tieto vymenovane dovody. Aj ulovkov mam viacej rano. A velmi rad mam takisto polovacku na lisky na snehu. A samozrejme spolocne polovacky na drobnu, lebo ked su dobre zorganizovane tak je to parada... ◄ reagovať
Jednoznačne posliedka so psom, v akúkoľvek dobu a ročné obdobie a čase... ◄ reagovať
Tak je fatran, a okrem toho všetkého čo si vymenoval ma ranné prebúdzanie prírody naplňá optimizmom a dobrou náladou do celého dňa. ◄ reagovať
Ja chodím radšej na poľovačku ráno keď sa rozodnieva a je čoraz viac svetla ak vyjde zver lepšie sa obzerá za svetla ako pri večernej poľovačke kde každou minútou je čoraz väčšia tma.Aj na prípadnú dohľadávku mám celý deň pred sebou. ◄ reagovať
Ja sa v prírode citim fajn stále, ale najradšej mám jesené a zimné poľovačky. Nerád poľujem v lete na diviaky, pretože vysoké obilie, nepokosená tráva je niekedy (viacmenej stále) veľmi zradná! K mojím srdcovkám patrí poľovačka na diviaky pri splne. Krásna mesačná noc odhalí mnoho toho čo cez deň nie je možné registrovať. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.