Nepoznam ani jeden z tychto objektivov, ale aj tak jednoznacne sa to povedat neda ... ak tu 120-400 technicky zvladnes, tak podla mna bude mat lepsie fotky. Predsa len ta kvalita podla mna nebude 2x horsia. Tym technicky zvladnes myslim ze na nu potrebujes viac svetla, ktoreho v prirode nikdy nieje nazvys a tak. 120-400 ma navyse aj stabilizator, co na nepohyblive objekty z ruky urcite potesi. Ak by si to ale chcel porovnat napr. s pevnou 300/4 tak tam uz neviem ...
Osobne som fotil s nikonackym 80-200/2.8 a bolo to na prirodu kratke. Ani srnky ani vrabce :-) Trapil som to aj s TC, ale na zoom to nie je ono. Teraz mam 300/4 a aj s TC je to o inom, aj ked vtedy u mna z ruky nehrozi.
70-200/2.8 je super sklo ale na zvierata tak do zoo, alebo ak sa k nim vies priblizit fakt velmi blizko. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.