M.K.P. AGRO služby
dnes je nedeľa,  23. február 2025,  meniny má Roman/Romana,  spln: 12. február 2025,  dnes východ slnka: 06:41,  dnes západ slnka: 17:18
poľovnícke sety poľovníctvo Terem

Polovnicka horucka - diskusia

autor: off polovnikrv
pridané: 3.8.2009 16:23
Prosim vas nevie mi niekto poradit ako sa jej mam zbavit furt ked zbadam diviaciu zver sa mi zacnu klepat ruky a nie nie prestat mam potom problem so zamierenim a nie este s vystrelenim ...povedali mi ze to prejde ked strelim moj 1ks ...uz som ho strelil a nic...stale to iste dookola ..:(
počet zobrazení: 4 013
počet hlasov: 0
okruh tém: voľná diskusia

Aký je dôvod vášho označenia za nevhodný?

flinty.sk

komentáre

zoradiť
on mibe74, 18.6.2011 o 14:42

To poznam, ked som mieril pred par rokmi na svojho prveho srnca, tak som sa rozklepal, ze som si myslel, ze mi gulovnica z ruk vypadne. Ale casom to prestalo a teraz v pohode. Raz sa mi to stalo aj na strelnici na sutazi-z nicoho nic sa mi aj kolena roztriasli. Ked som zbran polozil, prestalo to. No akonahle som ju zase bral-no sak som ani naboje do malorazkoveho zasobnika nemohol dat. Ale teraz uz vsetko v pohode. ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 0

off Edu, 18.6.2011 o 13:09

Sú iba dva druhy poľovníkov čo horúčku taja a čo ju priznajú . Či je menšia alebo väčšia pred alebo po výstrele nie je už podstatné . ◄ reagovať

off 22, 15.6.2011 o 19:23

nikdy som ju nemal ani asi nepride ◄ reagovať

dať hlas príspevku | počet hlasov: 2

off hunter73, 24.2.2011 o 20:44

nevem niekedy mam a niekedy nie..ale viac krat hej ako nie..a to nevem ze co so mnou bude ked raz budem ja na nieco strielat:D ◄ reagovať

off findula, 24.2.2011 o 17:30

Až jich střelíš tisíc už se klepat nebudeš ◄ reagovať

off Solirov, 24.2.2011 o 14:39

operak - suhlas. osobne mam to stastie ze sa rozklepem az po rane.. pocas mierenia a strelby to nejako nevnimam. ale po tom co som ulovil svoje prve prasa som takmer nevedel zliezt z posedu... :) ◄ reagovať

off MatkaLC, 22.2.2011 o 20:52

Rozmýšľala som že sem dnes niečo napíšem, ale NIEKTO :) ma už predbehol....jednoznačne je to jeden z najkrajších pocitov ktorý môžeš pri poľovaní zažiť. Nesnaž sa ho zbaviť, ale ako hovorí Edu, ukľudníš sa viac keď budeš zver dlhšie pozorovať cez puškohľad...Pokiaľ Ti neutečie a budeš môcť neskôr strieľať. ◄ reagovať

off Igor43, 22.2.2011 o 12:46

rys2 a operak to napísali presne- súhalsím s nimi. ◄ reagovať

off operak, 22.2.2011 o 10:33

Asi by som to povedal takto...Keby si nemal poľovnícku horúčku tak nepoľuj.Je to jeden z najkrajších pocitov sprevádzajúcich lov.Ja ju mám stále i keď sa už dostavuje hlavne po rane. To však neznamená že ju niekedy nemám pred ranou i to sa mi ešte stáva:-)Časom sa triašku naučíš kontrolovať ale jej prítomnosť ber ako dar .Nie každý ho má... ◄ reagovať

off hunter73, 21.2.2011 o 22:27

pozrite ja som ani neni polovnik,ale:D :ja ked chodim na polovacku som ok a ked ujo zdvihne pusku tak ma rozklepe celeho aj ruky aj nohy:-( a to ani ja nestrielam a ked ju polozi tak vacsinou to po chvili prestane...ale leze mi to poriadne na nervy...niekedy ked ide strielat to napriklad vobec nemam, a inokedy zase hej...aj ked som niekedy sam v hore niekedy vobec nic a inokedy ako keby som mal epilepsiu:DDD sa normalne bojim ze posed padne:D ◄ reagovať

off polovnikrv, 17.8.2009 o 13:28

No vcera som vydel jelenice jelene ale nestrelil som ...len som pozoroval ako ste mi to hovorili planujem ist aj dnes a nieco ulovit :) dufam ze sa mi to podari ...a triasku predycham nebudem sa ponahlat...no pokusim sa podla vasich rad diky moc :) ◄ reagovať

off Edu, 15.8.2009 o 2:30

Rys 2 Ti poradil dobre . Ja mám to šťastie ,že môžem páliť sekvenčným s môjho Canonu 40D a to nemusím selektovať :)) LaL zdar. ◄ reagovať

off klenovec, 14.8.2009 o 20:07

Rys2, pekne si to vysvetlil, asi to bude aj vtom silou mocou ulovit. Treba aj vediet sa udrzat a zveri aj odpustit.