zdravím chcem sa spýtať či ten objektív TAMRON AF 70-300 F/4-5,6 Di LD Macro je vhodný na fotenie zveri ? ◄ reagovať
70-200/2.8 je na fotenie zvery podla mna kratka. Da sa sice paprierovo pouzit TC, ale teda neviem. TC je lepsie pouzivat s pevnymi objektivmi. ◄ reagovať
Ja by som ti uz len poradil ze ak chces kupovat novy objektiv tak jednoznacne 70-200/2,8. Tamron alebo Sigmu. Idealne Nikon. Je sice drahsi ale budes spokojny ◄ reagovať
D5000 nema AF motorcek (rovnako ako D60). Z aktualnej ponuky Nikon ho ma az D90 a vysie modely.
Ale problem to nie je, lebo kopec sucastnych objektivov uz vlastny af motorcek ma a aj vacsina novouvadzanych modelov sa uz vyraba s nim. Nikon to oznacuje na objektivoch ako AF-S (nie iba AF), Sigma tam ma HSM a TAMRON pouziva BIM (Built-In Motor), ale nemava to v nazve, iba niekde v specifikacii objektivu.
Ten Tamron 70-300 ako pise ferio je pre Nikon aj s AF motorom. ◄ reagovať
Ako hovoris tento model nema zabudovany motorcek,ale s tym tamronom co pises ti to bude sediet lebo je urceny aj pre nikon D40 a D60. ◄ reagovať
Užívaním portálu LovuZdar.sk užívateľ prehlasuje, že sa oboznámil s autorskými právami, podmienkami používania a všeobecnými pravidlami tohto portálu, plne rozumie ich obsahu, súhlasí s nimi, bude sa nimi riadiť a na znak súhlasu s ich obsahom sa zaväzuje ich dodržiavať pri užívaní portálu www.lovuzdar.sk a využívaní jeho služieb.
Admin nezodpovedá za obsah pridaný návštevníkmi LovuZdar.sk
Admin si vyhradzuje právo vymazať akýkoľvek obsah pridaný návštevníkmi portálu ak tak uzná za vhodné.